Bana da kız çıktı çin takvimine göre ilkinde kız çok istemiştim ilk erkek duyunca çok üzülmüştüm ama bu üzüntüm bir iki gün sürdü sonra geçti doğduğunda ise dünyanın en mutlu insanı idim sağlıklı olsun minnoşlar şimdi de oğlum açısından bakınca yine erkek olursa oğlum için çok sevineceğim, kardeşlerin hemcins olması daha güzel oluyor bence, kızım olursa da her iki duyguyu da yaşamak adına sevineceğim yani sonuç ne olursa olsun farketmez yeter ki sağlıklı olsun bu sefer eşim de ilkinde kız çok istiyordu bu sefer o da diyor oğlumuz için bir oğlumuz daha olsun, oğlumuz de erkek kardeş istiyormus
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Bana kız diyorEvet bana erkek diyor bakalım tutacak mı sana ne diyor
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Bende de kız gösteriyor bende kız hissediyorum nedenseYaa ben baktım kız gösteriyor neden se ben erkek hissediyorum
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Benimde kız gösteriyor bi çok kişi de tutuyormuş ama bazı tutmayan kişilerde varÇin takvimi kız çıkardı bana
- 26 Nisan 2021
- 89
- 107
- 43
- 28
MasaAllah cok gülümsedim ben baya sabrediyormuşum ama dayanmakta zorlanıyorum 19 nda gel demistiHayatta dayanamam ben silik çizgi görünce 5 tane kaset test yaptım ikna olmak için baktım hala ikna olmuyorum gece 2 de acile götürdüm eşimi
- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Öncekiler kaçtı canım geç döllenme olabilirKızlar bugün beta sonucum 306 çıktı. 3 oldu veriyorum katlaması güzel dedi doktor ama 5+1 oldum hala betam 300’lerde sürünüyor. Bana dua edin olur mu
Canım eğer katlanması guzelse korkma geç dollenmedir belki geç yumurtlama olmuşturKızlar bugün beta sonucum 306 çıktı. 3 oldu veriyorum katlaması güzel dedi doktor ama 5+1 oldum hala betam 300’lerde sürünüyor. Bana dua edin olur mu
- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Benim doktorum rahat bir doktor ona rağmen yasak koydu ondan daha iyi bileceğimizi düşünmediğimden ben de ilişki yaşamayı düşünmüyorum. 3 ay sevişmedi diye kimse ölmez bence ki zaten bu 3 ayın bir ayında sevişip çocuk yaptık kaldı 2 ayKızlar mesajları okuyunca şok oldum gerçekten
Doğal gebelikse cinselliğin ne gibi bi tehlikesi olabilir
Gebelik bi hastalık değil sonuçta normal hayatınıza devam edebilirsiniz
Ama tüp bebekle hamile kaldıysanız kanama alanınız varsa ve kanama yasıyosanız kesin YASAK
Bide alttan muanenin hiçbir zararı yok öyle bişeyin imkanı bile yok
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Bana da yarı yarıya tahmin yürütüyorlar bende kız hissediyorum eşimde nişanlıyken bile kızımız olsun diye hayal kurardı aslında kız istiyorum ama şimdi oğlansa alınmasın bizimkiAnket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olur
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Ay keşke şuan bazen kız diye seviyorum sonra diyorum oğlansa alınırHepsinin cinsiyetleri çoktan belli ya keşke beta verirken kanda o da çıksa hemen
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Hahahahahah ben öğrenir öğrenmez baktım Çin takvimineGruba bakmayip çin takvimine bakıp çin takvimi postlarında dolaşırken gruptan habersiz bu mesajı yazmış olman
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Bende rahimağzı yetmezliği olmasına rağmen ilk üç ay serbestBenim doktorum rahat bir doktor ona rağmen yasak koydu ondan daha iyi bileceğimizi düşünmediğimden ben de ilişki yaşamayı düşünmüyorum. 3 ay sevişmedi diye kimse ölmez bence ki zaten bu 3 ayın bir ayında sevişip çocuk yaptık kaldı 2 ay
Herkesin doktoru farklı düşünüyor ama normalde bi sorun yoksa yasak değil
- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
Cumartesi 80, pazartesi 182, çarşamba 306 canım. İlkinde böyle bir şey olmadı 4, 4 katlıyordu neredeyse. Geç döllenme de nasıl oluyor anlamadım 28 güne bir adet oluyorum ve korunmasız tek ilişkiden oldu tam yumurtlama günümdeÖncekiler kaçtı canım geç döllenme olabilir
- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
Arkadaşa da yazdım canım hiç anlamadım bu işi korkuyorum sadece.Canım eğer katlanması guzelse korkma geç dollenmedir belki geç yumurtlama olmuştur
- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Buradaki arkadaşlara doktorlarının önerisi bu yönde olmuşKızlar mesajları okuyunca şok oldum gerçekten
Doğal gebelikse cinselliğin ne gibi bi tehlikesi olabilir
Gebelik bi hastalık değil sonuçta normal hayatınıza devam edebilirsiniz
Ama tüp bebekle hamile kaldıysanız kanama alanınız varsa ve kanama yasıyosanız kesin YASAK
Bide alttan muanenin hiçbir zararı yok öyle bişeyin imkanı bile yok
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Ben doktora gidip doktorunun yasakladıklarına bişey demiyorum.Buradaki arkadaşlara doktorlarının önerisi bu yönde olmuş
Daha aramızda doktora gitmeyenler yogunluklu onlar için söylüyorum
Alttan muane içinse öncesinde üçüz gebelik yaşadım haftada 2-3 kez alttan muane oluyordum zaten zararlı birşey olsa doktorlar yapmaz
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Kaç yaşında oğluşunnBana da kız çıktı çin takvimine göre ilkinde kız çok istemiştim ilk erkek duyunca çok üzülmüştüm ama bu üzüntüm bir iki gün sürdü sonra geçti doğduğunda ise dünyanın en mutlu insanı idim sağlıklı olsun minnoşlar şimdi de oğlum açısından bakınca yine erkek olursa oğlum için çok sevineceğim, kardeşlerin hemcins olması daha güzel oluyor bence, kızım olursa da her iki duyguyu da yaşamak adına sevineceğim yani sonuç ne olursa olsun farketmez yeter ki sağlıklı olsun bu sefer eşim de ilkinde kız çok istiyordu bu sefer o da diyor oğlumuz için bir oğlumuz daha olsun, oğlumuz de erkek kardeş istiyormus
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
Gayet normal bende 4 gün önce 206 çıktıKızlar bugün beta sonucum 306 çıktı. 3 oldu veriyorum katlaması güzel dedi doktor ama 5+1 oldum hala betam 300’lerde sürünüyor. Bana dua edin olur mu
- 4 Ağustos 2022
- 5.182
- 2.550
- 103
4 gündür beta vermiyorum verme sabret zararlı dediler diye. Ama hala merak ediyorum vermemek için zor tutuyorum kendimiMasaAllah cok gülümsedim ben baya sabrediyormuşum ama dayanmakta zorlanıyorum 19 nda gel demisti