- 29 Haziran 2019
- 9
- 14
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum hayır bir sorun olmaz dedi sonrasında çok hafif bir lekelenmem oldu ama şu an bir problem yok gibi inşallah haftaya tekrar gideceğimHadi ya peki vajinal ultrason tehlikeli değil mi bana yapma diyor çevremdekiler tehlikeli felan bebeğe zararlı diyorlar
İnşallah canım 5+6 da gittim ama benim yumurta 4 gün falan geç çatlamıştı normale göre 5+2 bence ovulasyonla takip etmiştim. Kan değerin çıksın ona göre sana da gün belirleyelim bence beklemek en mantıklısı insan sabredemiyor ama sağlık ocağında tahlil verince kötü bir değerin yoksa bekle. Çünkü sadece bilgilendirdi keseye baktı haftaya gel kalbe bakalım dedi o kadarOyyy yerimmm onu ben bizimkiler de bir an önce görünür inşallah kaçıncı haftada gittin canım ben kan verdim bugün 4+1 ama doktora gitmedim ben de biraz geçince gideyim diyorum
Ay hayırlı olsun valla bende aynısını düşünüyorum cuma kontrole gidecektim ama beta o tarihte ancak 3bin olur görünmez bide onun stresine girerim bekleyim diyorum ama emin değilimBen bugün keseyi gördüm kızlar tahminen beta 12bin falan biraz sabredip gittim içinde bebiş de göreyim boş gebelik mi diye gerilmemek için. Şükür yolk ve aşırı minik bir bebiş görüldü haftaya da kalp için çağırdı
Vajinal ultrason sonrası lekelenme oluyormuş bende korkuyorum vajinal yapmak isterse diyeDoktorum hayır bir sorun olmaz dedi sonrasında çok hafif bir lekelenmem oldu ama şu an bir problem yok gibi inşallah haftaya tekrar gideceğim
eğer sen istemezsen yapmaz bence ya da iyice bekle öyle git ben biraz acele ettim merak ediyor insan. ama sabredip beklese en güzeliVajinal ultrason sonrası lekelenme oluyormuş bende korkuyorum vajinal yapmak isterse diye
Aaa ilk kez duydum e ilişki olmuyor mu siz de bıraktınız mı biz devam ediyoruz zararlı mı kiVajinal ultrason sonrası lekelenme oluyormuş bende korkuyorum vajinal yapmak isterse diye
3binde kese görülür belki ama içinde bir şey görülmez sonra bebek için git sonra kalp için git her seferinde ayrı stres. Yada 2 hafta sonra gel der kalp ve bebeği aynı anda görelim ister. Ondan 6bin üstünü beklemek iyi bence. Direkt kalbe gitsek yurtdışı gibi ama ona dayanamayızAy hayırlı olsun valla bende aynısını düşünüyorum cuma kontrole gidecektim ama beta o tarihte ancak 3bin olur görünmez bide onun stresine girerim bekleyim diyorum ama emin değilim
Bana bugün 3 ay yasak dedi ve yerleşme yeri her şey iyi olmasına rağmenAaa ilk kez duydum e ilişki olmuyor mu siz de bıraktınız mı biz devam ediyoruz zararlı mı ki
Hayır herhangi bir zararı yok, hekimler kullanmaz zaten zararı olsaVajinal ultrason zararlı değil dimi ?
aynen bize de doktor yasak dedi 12. haftaya kadarBana bugün 3 ay yasak dedi ve yerleşme yeri her şey iyi olmasına rağmen
Ben de devam dhjdjd bence olmuyordur ya zarar onun yapısı daha bı değişik belki de daha çok dibe gidiyordur ondan zararlidirAaa ilk kez duydum e ilişki olmuyor mu siz de bıraktınız mı biz devam ediyoruz zararlı mı ki
Sebebini sormadın mi canimBana bugün 3 ay yasak dedi ve yerleşme yeri her şey iyi olmasına rağmen
Aynen bende de öyle oldu geceli gündüzlü dhshhsAdama artık yapmam desem sen beni damızlık olarak mı kullandın der bebeği her gün yaparak yaptıkta biz
Bana da doktorum ilk 3 ay son 3 ay önermiyoruz dediBana bugün 3 ay yasak dedi ve yerleşme yeri her şey iyi olmasına rağmen
Eveettt masaallah kaç gün geciktinizzzEki Görüntüle 3261305 iyi günler bugün ilk kez kan testi verdim sonuç 15 bin mi oluyor sizce anlayamadım
kız siz iyi valla ben yumurtlamadan sonra adamı yanıma yaklaştırmadım en son umudu doktordaydı o da yasak deyince iyice kankaya döndükAynen bende de öyle oldu geceli gündüzlü dhshhs
Kız ben istemese cildiririm heralde yapamayınca beni bı sinir basıyor ayollkız siz iyi valla ben yumurtlamadan sonra adamı yanıma yaklaştırmadım en son umudu doktordaydı o da yasak deyince iyice kankaya döndük