2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Ben yanlarında olursam durmuyor görümceme bırakıyorum bazen onunda çocukları var okula gidiyor her zaman vermek istemiyorum ama arada bıraktığım oldu duruyor onlarda çocuklar olduğu için ve severek bakıyorlar o yüzden içimde rahat ediyor bu zamana kadar insanlar bana gelsin istedim her anlamda ama yanlış düşünüyordum ben insanlara gidicem yardım istemek gerekiyor 🤣
Severek ve isteyerek bakıyorsa bence kendine bu kadar yüklenme hele bebeğin de orda mutluysa bence arada ver

Benimki 3700 doğdu ama hiç öyle tombul olmadı mesela ben hamileyken kontrole gittiğimde doktor diyoedu ki ssen zayıfsın göbeğin bile yok bu çovuk nasıl tombul çok hoşuma gidiyordu🤣 kilolu olur sanıyordum ama doğduktan sonra hızlı kilo verdi mama bile verdik toparlasın diye yani her şey nasip ya 2 yaşınınbir devirsinler biraz daha ortaya çıkacaklar hala hızla büyüyorlar
Şuan seninkinin boy ve kilosu kaç oldu?

Benimki sadece kendi yemeklerine karşı iştahsız ben ne yersem saldırıyor bende pek sağlıklı şeyler yemediğim için veremiyorum 🤣 çaya bayılıyor mesela
Ben artık bizle yediriyorum biz ne yersek onu yiyor, sadece hamburger pizza felan yiyince yeni bişey yapıyorum ona ama o gene bizden istiyor 😅

Kızlar selam.Bebegim parmağını burnuna sokuyor.Burnunu karıştırıyor demek istemiyorum çünkü sadece delik olduğunu farketti ve parmağını sokup duruyor hayatta çocuklarda bebeklerde görüp en kınadığım şey başıma geldi 😫 böyle bir şey yaşayan var mı

Kızlar bizde yeni güncellemeler var ben nefes alamıyorum . Normalde bana çok düşkün değildir bana aşırı düşkün olmaya başladı sürekli paçalarımdan tutuyor ,kucağımda olmak istiyor sürekli . Geceleri sürekli uyanıyor ve uykuya dalması 1,5-2 saat sürüyor . Ve hep ağlayıp her şeye bağırıyor
Benimki de aynen böyle. Delirmek üzereyim. Çok bunalfım. Ev iş çocuk üçgeninden çıkamıyorum. Bi de bana diyolar ki çok yorgun görünüyorsun göz altların morarmış. İyice moralim bozuluyor.

Kızlar selam.Bebegim parmağını burnuna sokuyor.Burnunu karıştırıyor demek istemiyorum çünkü sadece delik olduğunu farketti ve parmağını sokup duruyor hayatta çocuklarda bebeklerde görüp en kınadığım şey başıma geldi 😫 böyle bir şey yaşayan var mı
Benimki de arada yapıyor dediğin gibi bir karıştırma değil farklı geliyor sanırım elini sokuyor bi dikkatli dikkatli ne olduğunu anlamaya çalışıyor 😅 sonra yapmıyor bir süre sonra bakıyorum bi daha yapıyor

Bende yediremedigim vakitlerde telefonu eline veriyorum,birsey acmiyorum ama elinde basip basip dururken telefona agzini aciyor en azindan...ekran veriyorum sayilirmi boyleeeki🤔onunde oyalayici birsey olmadigi surece yemiyor,cok geriliyorum yemek yedirirken..iki ogun yarimyamalak gun bitiyor valla
Telefonu kapalı halde bende veriyorum bazen .Kilitli ekran öyle basıyor vuruyor . Diğer oynadığı şeyler gibi görüyordur . Yemek yedirirken benimki de öyle . Bazen bi kase su koyuyorum önüne her yerini ıslata ıslata yiyor, bazen oyuncak bebeğe yedirir gibi yapıyoruz , yoksa yemiyor . Gerçi bazen bunlarla bile yemiyor .

Annemi hep görüyor ama durmuyor. 9. Ayına kadar annem uyutabilirdi altını değiştirirdi oyalardı sonra bi daha annemde yapamadı artık durmuyor.
Senin yetiştirmenle alakalı değil ki bence bebek mizacı karakteri benim bebeğim şuan asla eşim ve ben dışında birinin kucağına isteyerek gitmiyor biri almak istediğin de ağlıyor istemiyor yada keyfi yerindeyse o kişi gel seni kediye götüreyim derse öyle gidiyor başka türlü yok yani
Bu Bebeklere de hiç belli olmuyor . 9. Ayda birden ne değişti de öyle oldu acaba. Benimki de bu ara hep beni arıyor. 13 aylık. Babasındayken beni pek aramazdı. 2 aydır değişti bu. Yetiştirmeyle alakalı değil tabi ama bunu eski kafaya anlat işte. Alışsın diye milletin kucağına da zorla verememki çocuk kendisi istemiyor. Kendi başına ortada oynuyor mesela keyfi de yerinde oluyor tutuyor birisi kucağına alıyor ağlamaya başlıyor .

Biz de öyleyiz benim kızım da hiç kilo almiyo ki iştahı öyle kötü de değil .. biz daha yeni yeni 9.kiloya vardik hatta belki ona bile daha varmadik benim de herkes çok zayıf diyo ama çok şükür ki çevremdeki herkes iştahının açık olduğu halde almadigini goruyo da bı nebze kendimi suclamaktan vazgecebiliyorum.. yoksa kendimi yerdim hep acaba az mı yediriyorum iyi bakamıyorum diye
Daha önce paylaştıkları atom tarifini denediniz mi ? Bebeğinizin iştahı varsa bi deneyin yerse kilo alır belki. Almasa da içeriği çok besleyici.

Benimki de arada yapıyor dediğin gibi bir karıştırma değil farklı geliyor sanırım elini sokuyor bi dikkatli dikkatli ne olduğunu anlamaya çalışıyor 😅 sonra yapmıyor bir süre sonra bakıyorum bi daha yapıyor
Afedersiniz kızlar böyle yazdığım için özür diliyorum ama sümük olduğunu keşfettiği an daha çok yapacak ve işte o an sümük için karıştıracak diye çok korkuyorum 😫😂🫠

Daha önce paylaştıkları atom tarifini denediniz mi ? Bebeğinizin iştahı varsa bi deneyin yerse kilo alır belki. Almasa da içeriği çok besleyici.
Bunu önceden bn de görmüştüm 2 haftadır deniyorum düzenli olamıyorum ama malesef .. yani kilo olayını artık çok takmıyorum çünkü bütün kan tahlilleri yapıldı ve sagliksal bı durum olmadığı yapısal ve hareketli olmasından dolayı dedi doktorumuz.. bizim kızın boyu iyi ama şu an 80 civarı olmuştur o yüzden doktorumuz gelişim geriliği var diyemem boyu orta persentilde dedi.. ama o kadar zayufiz ki boyu bile belli etmiyo.. galiba benim kız her zaman zarif ama orta boylu bı kız olacak

Bir de son doz üçüncü menenjit asını yaptıran var mı kızlar.Doktora sordum bu ay bekliyorum menenjit için dedi bize

Afedersiniz kızlar böyle yazdığım için özür diliyorum ama sümük olduğunu keşfettiği an daha çok yapacak ve işte o an sümük için karıştıracak diye çok korkuyorum 😫😂🫠
Ahahahja benim kız bı ara elini burun deligine sokarken sümük geldi😅😅 ve ben bı turlu o sumugu cikaramiyordum o kadar mutlu olmuştum ki😅 ama titiz benim kız hemen yanıma gelip kığ deyip elini uzattı temizlememi istedi.. sümük olayı dikkatini çekmedi açıkçası hatta tiksindirdi diyebilirim

Evet biz yaşadık 😅 AVM de markette her yerde bi parmak burnundaydı dediğin gibi karıştırma değilde parmağını koyup duruyordu öyle arada bir yapma diyordum ama çok müdahale etmedim kendi kendine unuttu şuan arada bir yapıyor ama başta çok fazlaydı 😂

Bu Bebeklere de hiç belli olmuyor . 9. Ayda birden ne değişti de öyle oldu acaba. Benimki de bu ara hep beni arıyor. 13 aylık. Babasındayken beni pek aramazdı. 2 aydır değişti bu. Yetiştirmeyle alakalı değil tabi ama bunu eski kafaya anlat işte. Alışsın diye milletin kucağına da zorla verememki çocuk kendisi istemiyor. Kendi başına ortada oynuyor mesela keyfi de yerinde oluyor tutuyor birisi kucağına alıyor ağlamaya başlıyor .
Aynen bizde de bu var zorla alıp sevmek istiyorlar çocukta başlıyor ağlamaya huzursuz oluyor sonra, kimseye lafta anlatamıyorum hemen küsüp kırılıyorlar sanki ben sevdirmiyorum gibi

Bunu önceden bn de görmüştüm 2 haftadır deniyorum düzenli olamıyorum ama malesef .. yani kilo olayını artık çok takmıyorum çünkü bütün kan tahlilleri yapıldı ve sagliksal bı durum olmadığı yapısal ve hareketli olmasından dolayı dedi doktorumuz.. bizim kızın boyu iyi ama şu an 80 civarı olmuştur o yüzden doktorumuz gelişim geriliği var diyemem boyu orta persentilde dedi.. ama o kadar zayufiz ki boyu bile belli etmiyo.. galiba benim kız her zaman zarif ama orta boylu bı kız olacak
Bence boyundan dolayı çok zayıf duruyordur, yoksa 9 kilo çok da zayıf değil benim oğlum hem minik hem zayıf :( bende baya taktım kafaya ama almıyor işte

Ahahahja benim kız bı ara elini burun deligine sokarken sümük geldi😅😅 ve ben bı turlu o sumugu cikaramiyordum o kadar mutlu olmuştum ki😅 ama titiz benim kız hemen yanıma gelip kığ deyip elini uzattı temizlememi istedi.. sümük olayı dikkatini çekmedi açıkçası hatta tiksindirdi diyebilirim
Helal ya 😂😂😂 başak burcu gibi

Back
X