- 16 Mart 2022
- 3.036
- 3.186
- 83
- 33
Bir şeyi sevmediyse 10 kere deneyin farklı zamanlarda diyor doktorlar . Bende 2-3 denemeden sonra heves kalmıyor yemediği içinNe görsek yapıyoruz ama bebeklerde iş yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şeyi sevmediyse 10 kere deneyin farklı zamanlarda diyor doktorlar . Bende 2-3 denemeden sonra heves kalmıyor yemediği içinNe görsek yapıyoruz ama bebeklerde iş yok
Çok sık görmediği için mi durmuyor annenizde ? Benim kızımda bi babasıyla bende bi de annemde duruyor . Bikaç aydır kardeşime de alıştı onda da duruyor . Bayramda 1 hafta kv evinde kaidık. 7 gün boyunca alışamadı . Kucağa birisi aldı mı ağladı. Bana böyle yetiştirme diyor kv. Sanki özellikle bişey yapıyorum. Napayım ağlaya ağlaya başkalarına mı bırakıcam.Eğer birilerinde duruyorsa kesinlikle biraz kendine alan aç, benim bırakacağım kişiler var seve seve de bakarlar ama bebeğim yarım saat bir saat zor durur o da dışarı çıkarıp illa gezdirmeleri lazım yoksa evin için de asla oyalayamazlar bazen diyorum keşke şöyle 2 3 saat birinde dursa altını değiştirse yemeğini yese hatta uyusa ama yok yani en azından isterdim annemde dursaydı çok değil ayda bir gidip bir arkadaşıma otururdum ama babası ve benden başka kimse de durmuyor ve babası da o kadar süre bakmaz zaten
Annemi hep görüyor ama durmuyor. 9. Ayına kadar annem uyutabilirdi altını değiştirirdi oyalardı sonra bi daha annemde yapamadı artık durmuyor.Çok sık görmediği için mi durmuyor annenizde ? Benim kızımda bi babasıyla bende bi de annemde duruyor . Bikaç aydır kardeşime de alıştı onda da duruyor . Bayramda 1 hafta kv evinde kaidık. 7 gün boyunca alışamadı . Kucağa birisi aldı mı ağladı. Bana böyle yetiştirme diyor kv. Sanki özellikle bişey yapıyorum. Napayım ağlaya ağlaya başkalarına mı bırakıcam.
En son 1 yaş kontrolünde 80 cm 9600 düSenin bebiş kaç kilo boy
Bi yeme sıkıntısı pek düzelecek bir şey değil sanırım ya devam edecek gibime geliyor. Bu ağrılı sancılı dönemleri bitince bi tık rahatlar ama hiçbir zaman böyle iştahlı olmayacakBir şeyi sevmediyse 10 kere deneyin farklı zamanlarda diyor doktorlar . Bende 2-3 denemeden sonra heves kalmıyor yemediği için![]()
Benimki avmde tanımadığı kişinin bile kucağına gider yaHepimiz de aynı durum demekkibenimki de benden ve babasından başka kimseye gitmiyor hep böyleydi ama acaba karakter meselesi mi ne benim anne babama ne de eşimin anne babasına gitmiyor öyle kendi isteği ile gidip kucaklarına kendini sevdirdiğini görmedim, onlar alınca da bağırıyor geri bizi istiyor hiç durmuyor
Maşallah canım, inşallah vermemiştir kilosunuEn son 1 yaş kontrolünde 80 cm 9600 dü
Hadi ya demekki karakter meselesiBenimki avmde tanımadığı kişinin bile kucağına gider ya
Biz de öyleyiz benim kızım da hiç kilo almiyo ki iştahı öyle kötü de değil .. biz daha yeni yeni 9.kiloya vardik hatta belki ona bile daha varmadik benim de herkes çok zayıf diyo ama çok şükür ki çevremdeki herkes iştahının açık olduğu halde almadigini goruyo da bı nebze kendimi suclamaktan vazgecebiliyorum.. yoksa kendimi yerdim hep acaba az mı yediriyorum iyi bakamıyorum diyeOf kıyamam ya, iştahı biraz düzelmişti geri mi bozuldu, dişi mi çıkıyor?
Benimde oğlum çok zayıf çok üzülüyorum hiç kilo almıyor az da olsa bişey yiyor bir çocuk hiç mi almaz çevremde herkes çok zayıf diyor moralim çok bozuluyor çok takmaya başladım çok minyon kaldı hem kilo hem boy açısından
Benim ki de yaBenimki avmde tanımadığı kişinin bile kucağına gider ya
Sanmıyorum yani daha çok pasif bir şekilde bir şey izlemesi ile ilgili bu durum oyuncak gibi yapmışBende yediremedigim vakitlerde telefonu eline veriyorum,birsey acmiyorum ama elinde basip basip dururken telefona agzini aciyor en azindan...ekran veriyorum sayilirmi boyleeekionunde oyalayici birsey olmadigi surece yemiyor,cok geriliyorum yemek yedirirken..iki ogun yarimyamalak gun bitiyor valla
Ben yanlarında olursam durmuyor görümceme bırakıyorum bazen onunda çocukları var okula gidiyor her zaman vermek istemiyorum ama arada bıraktığım oldu duruyor onlarda çocuklar olduğu için ve severek bakıyorlar o yüzden içimde rahat ediyor bu zamana kadar insanlar bana gelsin istedim her anlamda ama yanlış düşünüyordum ben insanlara gidicem yardım istemek gerekiyorEğer birilerinde duruyorsa kesinlikle biraz kendine alan aç, benim bırakacağım kişiler var seve seve de bakarlar ama bebeğim yarım saat bir saat zor durur o da dışarı çıkarıp illa gezdirmeleri lazım yoksa evin için de asla oyalayamazlar bazen diyorum keşke şöyle 2 3 saat birinde dursa altını değiştirse yemeğini yese hatta uyusa ama yok yani en azından isterdim annemde dursaydı çok değil ayda bir gidip bir arkadaşıma otururdum ama babası ve benden başka kimse de durmuyor ve babası da o kadar süre bakmaz zaten
Bende vitaminleri doğumdan bir süre sorma bıraktım şuan yine bozulmuş heçen kan verdim gidip yine vitaminl yazdırıcam belki b12 iğnesi bile verebişr baya düşmüşBende özellikle şu kilo konusuna çok takıyorum, acaba sütüm neden kilo aldırmadı acaba vitaminlerimi içseydim kilo yapar mıydı acaba eksik mi yedirdim vs vs hatta çocuğumu aç mı bırakıyorum acaba bile diyorum oysa yemiyor tükürüyor yaptığım şeyleri, telefona biraz baksam acaba ilgilenmedim mi gözümümü kaçırdım bana baktı ben telefona mı baktım ay valla çok çok var böyle![]()
Benimki 3700 doğdu ama hiç öyle tombul olmadı mesela ben hamileyken kontrole gittiğimde doktor diyoedu ki ssen zayıfsın göbeğin bile yok bu çovuk nasıl tombul çok hoşuma gidiyorduKesinlikle öyle ama ilk 4 ay çok güzel kilo aldı zayıf doğdu sonra tombiş boğum boğum oldu sonra da çok çok az almaya başladı ayda 200 gram alıyordu, birde aşırı hareketli dediğin gibi hiç durmuyor yerinde güzel de uyumuyor
Benimki sadece kendi yemeklerine karşı iştahsız ben ne yersem saldırıyor bende pek sağlıklı şeyler yemediğim için veremiyorumBi yeme sıkıntısı pek düzelecek bir şey değil sanırım ya devam edecek gibime geliyor. Bu ağrılı sancılı dönemleri bitince bi tık rahatlar ama hiçbir zaman böyle iştahlı olmayacak
Yok ya ben ayrı yapsamda bizimkilerde olsa aynıBenimki sadece kendi yemeklerine karşı iştahsız ben ne yersem saldırıyor bende pek sağlıklı şeyler yemediğim için veremiyorumçaya bayılıyor mesela
Benimki az da yiyor, çok üzülüyorum almıyor diye zaten çevrem de de herkes zayıf diyip duruyor üzülüyorum, 8 kilo olmuştuk geri vermişiz 200 gram kadar, neden veriyor anlamıyorum çok hareketli oturmuyor hiç bazen hiç bişey yemediği de oluyorBiz de öyleyiz benim kızım da hiç kilo almiyo ki iştahı öyle kötü de değil .. biz daha yeni yeni 9.kiloya vardik hatta belki ona bile daha varmadik benim de herkes çok zayıf diyo ama çok şükür ki çevremdeki herkes iştahının açık olduğu halde almadigini goruyo da bı nebze kendimi suclamaktan vazgecebiliyorum.. yoksa kendimi yerdim hep acaba az mı yediriyorum iyi bakamıyorum diye
Genelde öğünlerin de ne yiyorBende yediremedigim vakitlerde telefonu eline veriyorum,birsey acmiyorum ama elinde basip basip dururken telefona agzini aciyor en azindan...ekran veriyorum sayilirmi boyleeekionunde oyalayici birsey olmadigi surece yemiyor,cok geriliyorum yemek yedirirken..iki ogun yarimyamalak gun bitiyor valla