2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Eğer birilerinde duruyorsa kesinlikle biraz kendine alan aç, benim bırakacağım kişiler var seve seve de bakarlar ama bebeğim yarım saat bir saat zor durur o da dışarı çıkarıp illa gezdirmeleri lazım yoksa evin için de asla oyalayamazlar bazen diyorum keşke şöyle 2 3 saat birinde dursa altını değiştirse yemeğini yese hatta uyusa ama yok yani en azından isterdim annemde dursaydı çok değil ayda bir gidip bir arkadaşıma otururdum ama babası ve benden başka kimse de durmuyor ve babası da o kadar süre bakmaz zaten
Çok sık görmediği için mi durmuyor annenizde ? Benim kızımda bi babasıyla bende bi de annemde duruyor . Bikaç aydır kardeşime de alıştı onda da duruyor . Bayramda 1 hafta kv evinde kaidık. 7 gün boyunca alışamadı . Kucağa birisi aldı mı ağladı. Bana böyle yetiştirme diyor kv. Sanki özellikle bişey yapıyorum. Napayım ağlaya ağlaya başkalarına mı bırakıcam.

Çok sık görmediği için mi durmuyor annenizde ? Benim kızımda bi babasıyla bende bi de annemde duruyor . Bikaç aydır kardeşime de alıştı onda da duruyor . Bayramda 1 hafta kv evinde kaidık. 7 gün boyunca alışamadı . Kucağa birisi aldı mı ağladı. Bana böyle yetiştirme diyor kv. Sanki özellikle bişey yapıyorum. Napayım ağlaya ağlaya başkalarına mı bırakıcam.
Annemi hep görüyor ama durmuyor. 9. Ayına kadar annem uyutabilirdi altını değiştirirdi oyalardı sonra bi daha annemde yapamadı artık durmuyor.
Senin yetiştirmenle alakalı değil ki bence bebek mizacı karakteri benim bebeğim şuan asla eşim ve ben dışında birinin kucağına isteyerek gitmiyor biri almak istediğin de ağlıyor istemiyor yada keyfi yerindeyse o kişi gel seni kediye götüreyim derse öyle gidiyor başka türlü yok yani

Bir şeyi sevmediyse 10 kere deneyin farklı zamanlarda diyor doktorlar . Bende 2-3 denemeden sonra heves kalmıyor yemediği için 😅
Bi yeme sıkıntısı pek düzelecek bir şey değil sanırım ya devam edecek gibime geliyor. Bu ağrılı sancılı dönemleri bitince bi tık rahatlar ama hiçbir zaman böyle iştahlı olmayacak

Hepimiz de aynı durum demekki :( benimki de benden ve babasından başka kimseye gitmiyor hep böyleydi ama acaba karakter meselesi mi ne benim anne babama ne de eşimin anne babasına gitmiyor öyle kendi isteği ile gidip kucaklarına kendini sevdirdiğini görmedim, onlar alınca da bağırıyor geri bizi istiyor hiç durmuyor
Benimki avmde tanımadığı kişinin bile kucağına gider ya

Of kıyamam ya, iştahı biraz düzelmişti geri mi bozuldu, dişi mi çıkıyor?
Benimde oğlum çok zayıf çok üzülüyorum hiç kilo almıyor az da olsa bişey yiyor bir çocuk hiç mi almaz çevremde herkes çok zayıf diyor moralim çok bozuluyor çok takmaya başladım çok minyon kaldı hem kilo hem boy açısından
Biz de öyleyiz benim kızım da hiç kilo almiyo ki iştahı öyle kötü de değil .. biz daha yeni yeni 9.kiloya vardik hatta belki ona bile daha varmadik benim de herkes çok zayıf diyo ama çok şükür ki çevremdeki herkes iştahının açık olduğu halde almadigini goruyo da bı nebze kendimi suclamaktan vazgecebiliyorum.. yoksa kendimi yerdim hep acaba az mı yediriyorum iyi bakamıyorum diye

Bende yediremedigim vakitlerde telefonu eline veriyorum,birsey acmiyorum ama elinde basip basip dururken telefona agzini aciyor en azindan...ekran veriyorum sayilirmi boyleeeki🤔onunde oyalayici birsey olmadigi surece yemiyor,cok geriliyorum yemek yedirirken..iki ogun yarimyamalak gun bitiyor valla

Bende yediremedigim vakitlerde telefonu eline veriyorum,birsey acmiyorum ama elinde basip basip dururken telefona agzini aciyor en azindan...ekran veriyorum sayilirmi boyleeeki🤔onunde oyalayici birsey olmadigi surece yemiyor,cok geriliyorum yemek yedirirken..iki ogun yarimyamalak gun bitiyor valla
Sanmıyorum yani daha çok pasif bir şekilde bir şey izlemesi ile ilgili bu durum oyuncak gibi yapmış

Eğer birilerinde duruyorsa kesinlikle biraz kendine alan aç, benim bırakacağım kişiler var seve seve de bakarlar ama bebeğim yarım saat bir saat zor durur o da dışarı çıkarıp illa gezdirmeleri lazım yoksa evin için de asla oyalayamazlar bazen diyorum keşke şöyle 2 3 saat birinde dursa altını değiştirse yemeğini yese hatta uyusa ama yok yani en azından isterdim annemde dursaydı çok değil ayda bir gidip bir arkadaşıma otururdum ama babası ve benden başka kimse de durmuyor ve babası da o kadar süre bakmaz zaten
Ben yanlarında olursam durmuyor görümceme bırakıyorum bazen onunda çocukları var okula gidiyor her zaman vermek istemiyorum ama arada bıraktığım oldu duruyor onlarda çocuklar olduğu için ve severek bakıyorlar o yüzden içimde rahat ediyor bu zamana kadar insanlar bana gelsin istedim her anlamda ama yanlış düşünüyordum ben insanlara gidicem yardım istemek gerekiyor 🤣

Bende özellikle şu kilo konusuna çok takıyorum, acaba sütüm neden kilo aldırmadı acaba vitaminlerimi içseydim kilo yapar mıydı acaba eksik mi yedirdim vs vs hatta çocuğumu aç mı bırakıyorum acaba bile diyorum oysa yemiyor tükürüyor yaptığım şeyleri, telefona biraz baksam acaba ilgilenmedim mi gözümümü kaçırdım bana baktı ben telefona mı baktım ay valla çok çok var böyle 😂
Bende vitaminleri doğumdan bir süre sorma bıraktım şuan yine bozulmuş heçen kan verdim gidip yine vitaminl yazdırıcam belki b12 iğnesi bile verebişr baya düşmüş

Kesinlikle öyle ama ilk 4 ay çok güzel kilo aldı zayıf doğdu sonra tombiş boğum boğum oldu sonra da çok çok az almaya başladı ayda 200 gram alıyordu, birde aşırı hareketli dediğin gibi hiç durmuyor yerinde güzel de uyumuyor
Benimki 3700 doğdu ama hiç öyle tombul olmadı mesela ben hamileyken kontrole gittiğimde doktor diyoedu ki ssen zayıfsın göbeğin bile yok bu çovuk nasıl tombul çok hoşuma gidiyordu🤣 kilolu olur sanıyordum ama doğduktan sonra hızlı kilo verdi mama bile verdik toparlasın diye yani her şey nasip ya 2 yaşınınbir devirsinler biraz daha ortaya çıkacaklar hala hızla büyüyorlar

Bi yeme sıkıntısı pek düzelecek bir şey değil sanırım ya devam edecek gibime geliyor. Bu ağrılı sancılı dönemleri bitince bi tık rahatlar ama hiçbir zaman böyle iştahlı olmayacak
Benimki sadece kendi yemeklerine karşı iştahsız ben ne yersem saldırıyor bende pek sağlıklı şeyler yemediğim için veremiyorum 🤣 çaya bayılıyor mesela

Kızlar benimkinin de iştahı bugüne kadar normaldi yani yemesi gerektiği kadar yiyor normalde ama 9,500 falan kilosu bizimki de zayıf bir de 80 cm falan olmuştur büyük ihtimalle boyu o yüzden daha da zayıf gözüküyor

Biz de öyleyiz benim kızım da hiç kilo almiyo ki iştahı öyle kötü de değil .. biz daha yeni yeni 9.kiloya vardik hatta belki ona bile daha varmadik benim de herkes çok zayıf diyo ama çok şükür ki çevremdeki herkes iştahının açık olduğu halde almadigini goruyo da bı nebze kendimi suclamaktan vazgecebiliyorum.. yoksa kendimi yerdim hep acaba az mı yediriyorum iyi bakamıyorum diye
Benimki az da yiyor, çok üzülüyorum almıyor diye zaten çevrem de de herkes zayıf diyip duruyor üzülüyorum, 8 kilo olmuştuk geri vermişiz 200 gram kadar, neden veriyor anlamıyorum çok hareketli oturmuyor hiç bazen hiç bişey yemediği de oluyor

Genelde öğünlerin de ne yiyor

Back
X