• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    318
Günde tek uyku yapanlar saat kaçta uyuyor oğlum şuan yeni uyudu saat 2. Uyutmak için zorlamadım denedim uyumadı bende saldım yere dolandı durdu en son uyudu yanıma yatırdım ben şuan bunları yazarken o arada uyudu. Gündüz uykularımız fena değil bizim tabi yine yanında yatmam gerekiyor yoksa uyanıyor ama gece uyumadığı için gündüz uyuyor o bile yine baya az. Şimdi 2 saate yakın uyur diye düşünüyorum sabah 9da uyandı 5 saattir uyanık ve çok yoruldu akşam bir daha uyutmicam. Böyle tek uyku yaptığında yani gündüz az uyuduğunda gece yine uzun uyumuyor çünkü akşam daha erken uykusu geliyor erken yatıyor gecenin bir vakti kalkıp oturmak istiyor.
Tek uyku da bende o aralığı tutturamıyorum çok ters oluyor saat 3 ten sonra uyuyunca da gece 11 e kadar uyumuyor, bazen hala 2 uyku yapıyor

Tek uyku da bende o aralığı tutturamıyorum çok ters oluyor saat 3 ten sonra uyuyunca da gece 11 e kadar uyumuyor, bazen hala 2 uyku yapıyor
Zaten şu saatleri tutturmak aşırı zor eskisi kadar plan programlı değilim artık oğluma ayak uyduruyorum esnettim baya hala çok sık uyanıyor ama biraz ağlaması azaltı yürümeye başlasakar belki daha çok yorulup daha rahat uyuyacaklar hala beklemedeymbenimki ayakta bile durmuyor ellerini bırakmadan daha oturuyor yere korkudan

Kızlar 4 gün önce doğum günümüzdü ve bir kaç hasta kişi vardı, ona rağmen düşüncesizce çocuğumu öptüler şimdi hırıltılı öksürük başladı 4 gün önce bulaşmış olabilir mi Murphyy Murphyy sizin mesleğiniz olduğu için siz daha iyi bilirsiniz bu öksürük hırıltı 4 gün önce ki bulaşmadan kaynaklı olabilir mi yoksa farklı bişeyden mi hasta oldu acaba normalde o an bulaşmış olsa hemen belli olmaz mıydı

Zaten şu saatleri tutturmak aşırı zor eskisi kadar plan programlı değilim artık oğluma ayak uyduruyorum esnettim baya hala çok sık uyanıyor ama biraz ağlaması azaltı yürümeye başlasakar belki daha çok yorulup daha rahat uyuyacaklar hala beklemedeymbenimki ayakta bile durmuyor ellerini bırakmadan daha oturuyor yere korkudan
Benimki duruyor dün 4 5 adım yürüdü bugün onu da yapmıyor düşünce hemen korkuyorlar sanırım, benim yürüyünce de uykusunu iyi uyuyacağına dair inancım kalmadı 😂

Kızlar 4 gün önce doğum günümüzdü ve bir kaç hasta kişi vardı, ona rağmen düşüncesizce çocuğumu öptüler şimdi hırıltılı öksürük başladı 4 gün önce bulaşmış olabilir mi Murphyy Murphyy sizin mesleğiniz olduğu için siz daha iyi bilirsiniz bu öksürük hırıltı 4 gün önce ki bulaşmadan kaynaklı olabilir mi yoksa farklı bişeyden mi hasta oldu acaba normalde o an bulaşmış olsa hemen belli olmaz mıydı
Merhaba; meme reddi, huysuzluğu vb. belki hastalıktan da olabilir. Göğüs ucu yara olduysa dokusu farklı geldiği için de emmek istemiyor olabilir. Ben gece uyanmasının emmek için olduğunu sanmıyorum. Ya diştir ya da belki dediğiniz gibi hasta olacaktır. Burnu falan tıkandıysa rahat nefes alamıyordur belki. Bulaştıktan sonra belirli bir kuluçka süresi olabilir, bu sebeple üzgünüm ama maalesef hastalanıyor olabilir 😔

Merhaba; meme reddi, huysuzluğu vb. belki hastalıktan da olabilir. Göğüs ucu yara olduysa dokusu farklı geldiği için de emmek istemiyor olabilir. Ben gece uyanmasının emmek için olduğunu sanmıyorum. Ya diştir ya da belki dediğiniz gibi hasta olacaktır. Burnu falan tıkandıysa rahat nefes alamıyordur belki. Bulaştıktan sonra belirli bir kuluçka süresi olabilir, bu sebeple üzgünüm ama maalesef hastalanıyor olabilir 😔
Evet belki de red sebebi hastalık kaynaklıydı bilmiyorum, hırıltılı öksürüyor bulaşmış olabilir umarım ilerlemez, ilerlememesi için ne yapabilirim

Bulaşmış olabilir. Hastalıkların kuluçka süresi oluyor bulaşır bulaşmaz hemen belirti olmuyor. Öksürük ve hırıltıya ateş kusma ishal eşlik ederse doktora gitmek gerekiyor. Burun tıkanıklığı varsa yıkayıp aspiratörle çekmek gerekiyor. Evde nebülizatör varsa içine serum suyu koyup buhar verebilirsin. Doktorun numarası varsa danış ona istersen.

Huckleberry diye bir progam var Ingilizce biliyorsaniz bir bakin. Girdiginiz uyku saatlerine göre ortalama uyku araliklarinizi buluyor. Bilgi girdikce daha kesin tahminler yapiyor. Size uyku saatlerini hatirlatiyor. Ilk 14 gun ücretsiz

Bulaşmış olabilir. Hastalıkların kuluçka süresi oluyor bulaşır bulaşmaz hemen belirti olmuyor. Öksürük ve hırıltıya ateş kusma ishal eşlik ederse doktora gitmek gerekiyor. Burun tıkanıklığı varsa yıkayıp aspiratörle çekmek gerekiyor. Evde nebülizatör varsa içine serum suyu koyup buhar verebilirsin. Doktorun numarası varsa danış ona istersen.
Çok sağol canım 🙏🏻

Canım dört beş gün önce burda aynı şeyi yazmıştım.Murphy’e sormuştum hatta.Bebegim influenza Suan hasta ne yazık ki.Hasta hasta gelmişler bir de bebeğimi öptürdü çocuğuna.Olur mu olmaz mı derken oldu

Canım dört beş gün önce burda aynı şeyi yazmıştım.Murphy’e sormuştum hatta.Bebegim influenza Suan hasta ne yazık ki.Hasta hasta gelmişler bir de bebeğimi öptürdü çocuğuna.Olur mu olmaz mı derken oldu
Of kıyamam geçmiş olsun :( nasıl belirti verdi nasıl başladı yani

Of kıyamam geçmiş olsun :( nasıl belirti verdi nasıl başladı yani
İnşallah sizinki hasta olmasın 🙏🏻 belirti vermedi direkt öksürük mide bulantısı halsizlik ishal oldu ilk gün çok kötüydü dün biraz daha iyiydi bugün yine daha iyiydi doktora gittik serum takıldı ateşimiz çıkmadı çok şükür bugün

Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun. Sorumsuz insanlar yüzünden tazecik vücutlar nelerle mücadele ediyor. Komşumun görümceleri geldi alt katında kayınpederi oturuyor ziyarete. Hepsi hasta 2 yaşında kızı var biz yiğenimizi özledik göreceğiz deyip daha eve çıkıyorlar. Gerçekten bazı insanlar imtihan gibi.
Ben bu aralar çok takip edemiyorum oğlum hiç müsaade etmiyor.

Kızlar size de bacak sarılması, kucağa almak için uzanma, hiç ayrılmak istememe gibi şeyler geldi mi 1 yaş güncellemesi olarak? (Benim kızım 14 Şubat doğumlu, daha var doğum gününe bu arada).

Kızlar size de bacak sarılması, kucağa almak için uzanma, hiç ayrılmak istememe gibi şeyler geldi mi 1 yaş güncellemesi olarak? (Benim kızım 14 Şubat doğumlu, daha var doğum gününe bu arada).
Tezgah önüne geçtiğimi görmesin paçama sarılıp kucağına al diyor gerçi genel olarak devamlı kucak istiyor yenidoğan zamanı bile bu kadar kucakta taşımadım herhalde.

Şuanda memeyi emmediği için uyuyamıyor 6 kere uyandı verdim almadı :( kafasını arkaya atıp ağlıyor asla ağzına almıyor, geri döndürmek için nasıl bir yol izlemem lazım acaba her uyanmaya emzirmeyi deneyim mi yoksa unutması için biraz bekleyim mi sizce
Meme ucuna pekmez sur canım .. bı arkadasimin çocuğu memeye öyle geri donmustu

Tezgah önüne geçtiğimi görmesin paçama sarılıp kucağına al diyor gerçi genel olarak devamlı kucak istiyor yenidoğan zamanı bile bu kadar kucakta taşımadım herhalde.
Bizimki de öyle. Bi yürümeye başlasa sanırım rahatlayacağız. Arka arkaya 10-15 adım atmaya başladı, ayakta da duruyor ama tutunup gitmek daha kolay geliyor kendisine.

Ay aybı benimki o tezgahta ne var bilmiyorum paçama yapılıyor öyle asılıyor ki donumu indirecek yere yapışacak neredeyse 🤣🤣🤣 bugün biraz soru sormayı denedim ona ufaktan olsa dikkatı dağıldı bulaşık yıkıyordum bıraktım top aldım elime oynadım gösterdim ilgisini çekti 1 2 dk oyalandı sonra geri geldi paçama oğlum top nerde annem top nerde diye sordum durdum gözüyle topu aradı devamlı en azından ağlamadı 🤣🤣

İşte bu yüzden çok kalabalık şeyleri sevmiyorum ya avm ye gitmek gibi değil bu aynı evde ya da aynı mekanda fark etmez toplanınca illaki.biri çocuğu kucağına alıyor öpüyor normalde bile kimse çocuğumu öpsün istemem çok tiksiniyorum kendim bile sevmem başkasını öpmeyi falan

Back