• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Bu aşağıdakiler bide geçen geldiğinde de hasta ettiler çocuğu siz kendiniz oluyorsunuz dediler 🤣
Evet bebeğimi hasta çocuğuna öptüren akraba da onun çocuğunun o kadar hasta olmadığını bir gün sürüp geçtiğini düşünüyor genelde kendilerine kondurmayacak akla sahip oluyorlar.cok acayip bir akıl yapısı

Benimki tamamen yürüyor artık. Merdivene kapı taktık. Çünkü yan tarafa tutunarak basamak da çıkıyor. Her gün ayrı şaşırıyorum.
Ben de ilk basamak çıktığında şoka girmiştim. İçgüdüsel galiba bazı şeyler, nereden öğrendiğini asla bilmediğim şeyler yapıyor. Çekmece açmak, dolap açmak, çok iyi gözlemciler biz göstermesek de kaydediyorlar.
Benimki yürüyor fark etmiyor 🤣
Ay yapmayın yaaa, ben de kendisi yürürse belki beni biraz salar diye düşünmüştüm 😂
Yere oyuncaklar serme öğrenme kulesine koyma mama sandalyesi ile tezgaha iyice yaklaştırma her türlü denemeyi yapıyorum 😅
Öğrenme kulesini ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum arkası boş diye. Siz memnun musunuz? Tecrübeniz nasıl?

Evet son 1 aydır o aşamadayız ve pert oldum arkasında dolanmaktan sürekli ordan burdan çekiyorum dün üstüne sehpa düşürdü, herşeyi yapıyor artık
Evet bizimkide bir kaç kez sehpayı düşürüyordu ben yakaladım belki ben bıraksam kendisi tamamen yürüyecek ama korkuyorum bende düşecek diye

Evet bebeğimi hasta çocuğuna öptüren akraba da onun çocuğunun o kadar hasta olmadığını bir gün sürüp geçtiğini düşünüyor genelde kendilerine kondurmayacak akla sahip oluyorlar.cok acayip bir akıl yapısı
Kesinlikle, benim şuan çocuğum hasta söylesem sizden bulaştı diye hayır biz hasta değildik sen hasta etmişsin çocuğu derler oysa baya baya hasta oldukları belliydi

Evet bizimkide bir kaç kez sehpayı düşürüyordu ben yakaladım belki ben bıraksam kendisi tamamen yürüyecek ama korkuyorum bende düşecek diye
Arkasında dolanarak izin veriyorum ben heryere gidiyor tutunarak ama daha adım atmaya cesaret edemiyor, sende biraz müsade et belki cesaretlenir

Arkasında dolanarak izin veriyorum ben heryere gidiyor tutunarak ama daha adım atmaya cesaret edemiyor, sende biraz müsade et belki cesaretlenir
Ya aslında gidiyor ben böyle halka oluşturuyorum etrafında 15-20 adım atıyor ama arada düşüyor ondan korkuyorum işte o yüzden bırakamıyorum

Cahillik ve bencillik başka bir şey değil

Ben de ilk basamak çıktığında şoka girmiştim. İçgüdüsel galiba bazı şeyler, nereden öğrendiğini asla bilmediğim şeyler yapıyor. Çekmece açmak, dolap açmak, çok iyi gözlemciler biz göstermesek de kaydediyorlar.

Ay yapmayın yaaa, ben de kendisi yürürse belki beni biraz salar diye düşünmüştüm 😂

Öğrenme kulesini ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum arkası boş diye. Siz memnun musunuz? Tecrübeniz nasıl?
Yürümesi beni kollarını tutup yürütme olayından kurtardığı için rahatlattı. Yürüyor olması yine iyi ya geliyor peşinden

Henüz erken bence ya öğrenme kulesi için gönül rahatlığı öyle bırakamıyorsun tam anlamıyla denge sağlayıp kendilerine hakim olmaları lazım. Ben anı kurtarmak için öyle temkinli bir şekilde koyuyorum ama dengesini kaybedip düşme yada öne doğru denge kaybederse mermere çarpma ihtimali yüksek

Yürümesi beni kollarını tutup yürütme olayından kurtardığı için rahatlattı. Yürüyor olması yine iyi ya geliyor peşinden
Senin o yönden seni baya yormuştu hatırlıyorum 😂 bizimki kolundan tutunca ancak 5 dk yürütüyor sonra bırakmamı istiyor kendi tutunarak yada emekleyerek hareket etmek istiyor fazla özgür ruhlu 😂😂

Merhaba, ek gıdanın ilk 3 ayı zaten tadım yapılıyor sadece. O nedenle ek gıdada başarısızım gibi düşünmeyin. Tadarak öğrenecek. Eline kendi yiyebileceği bir şeyler vermeyi denediniz mi? Belki kendisi yemek ister.

Sağmayı denediniz mi?
Evet kendisi yemek istiyor. Öyle veriyorum kaşığı eline ağzına götürüyor ama hepsi dökülüyor pek bi şey kalmıyor yiyecek. Bir de dediğiniz gibi eline veriyorum meyve vs. yiyor öyle ama boğazında kalacak diye korkuyorum. Dişi yok henüz

Ben de ayni durumu yasadim ek gida konusunda sakin israrci olma gerekirse full mama ver inatlasma yani yemek masalariniza oturt onune parmak besleme ile yiyebilecegi yiyecekler koy kendi döke saça yesin
Öyle seviyor kendisi yemek istiyor ama katı gıdalar boğaznında kalır diye korkuyorum

Kızlar size de bacak sarılması, kucağa almak için uzanma, hiç ayrılmak istememe gibi şeyler geldi mi 1 yaş güncellemesi olarak? (Benim kızım 14 Şubat doğumlu, daha var doğum gününe bu arada).
Onu hep yapıyordu ama bugün özellikle gözden yaş akacak kadar ağlıyor kucagimdan asla inmiyor 😞

Back