• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Ben de ayni durumu yasadim ek gida konusunda sakin israrci olma gerekirse full mama ver inatlasma yani yemek masalariniza oturt onune parmak besleme ile yiyebilecegi yiyecekler koy kendi döke saça yesin
Öyle seviyor kendisi yemek istiyor ama katı gıdalar boğaznında kalır diye korkuyorum
Korkma iki parmagin ile sen ezebilirsen o da damagi ile ezebilir. Hemlich manevrasini bildikten sonra korkma
Bilmiyorum, biraz daha rahat davranacağım ☺️

Ben de ayni durumu yasadim ek gida konusunda sakin israrci olma gerekirse full mama ver inatlasma yani yemek masalariniza oturt onune parmak besleme ile yiyebilecegi yiyecekler koy kendi döke saça yesin
Öyle seviyor kendisi yemek istiyor ama katı gıdalar boğaznında kalır diye korkuyorum
Korkma iki parmagin ile sen ezebilirsen o da damagi ile ezebilir. Hemlich manevrasini bildikten sonra korkma
Bilmiyorum, biraz daha rahat davranacağım ☺️
Ortası delik olan tadım kaşıkları var. Blw kaşık olarak arayın, onlarla başlamıştık biz. Püre veriyorsanız dökülmez.

Genelde uykusu veya kakası olduğunda öyle oluyor benimki. Bu ara mutfağa ilgisi inanılmaz, her şeyi görmek istiyor. Sanırım oyuncak ahşap mutfak seti alacağım
Onu bilmiyordum, bakayım

Evet senin bu sıkıntın vardı o zamanda peki ek gıda alma durumu nasıl yiyor mu yani güzelce benimki mesele 2 3 kaşık alıp yiyor sonra tükürüyor arada bir şeylerle oyalayıp birkaç kaşıkta öyle yerse yiyor
Yanlış hatırlamıyorsam 10. Ayda 8800 dü şimdi 9600 işte ortalama aylık 400 gr almış diyebiliriz

Bir şehir efsanesi olarak aklımda kalmış herhalde bir yerlerden 😅 ebemizde boyuna göre kilosu biraz az falan dedi de biz anne baba olarak genetik olarak zayıfız o yüzden kilosunu çok takmıyorum pek yemediği için benim derdim
Ebe kendi işine baksın bu konu onun ilgi alanına girmiyor. Gayet iyi kilo almış boyu uzun olabilir bu yüzden boya göre kilosu az çıkabilir bu durumda kilo normal olduğu için doktorlar sıkıntı görmüyor merak etme. Yemediği halde böyleyse yese tosuncuk olacak demekki 😊🫠

Bir şehir efsanesi olarak aklımda kalmış herhalde bir yerlerden 😅 ebemizde boyuna göre kilosu biraz az falan dedi de biz anne baba olarak genetik olarak zayıfız o yüzden kilosunu çok takmıyorum pek yemediği için benim derdim
Mesaj tekrarı.

5 yıl önceki enerjim hiç yok aynı enerjide bile değilim gercekten çok ama çok yorgunum hayatımın geri kalanını böyle yorgun geçirme düşüncesine alışamıyorum 😔 hiçbir şeye vaktim kalmıyor.Her gün aynı döngü içerisinde geçiyor.Hasta oldu bebegim inan bugün dört kez kustu makina daha yeni durdu yıkamada sabahtan beri ki kaç gündür böyleyiz.Yatak nevresim değiştirmekten bir hal oldum.İlac içiriyorum kusuyor ilaç da içmiyor böylece ona da ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 🥲 annelik elbette çok çok güzel birden fazla çocuğu olanlar hayat ile nasıl mücadele ediyordur hiç düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım, çok haklısın daha önce bu denli bir yorgunluk yaşamadık şimdi de yeri gelince bocalıyoruz bazen bende düşünüyorum nasıl tekrardan çocuk yapmaya karar vermişler galiba çocukları çok rahat büyümüş diyorum belki bizde bir kaç yıl sonra tekrar çocuk isteyeceğiz belli mi olur. Benim de bebeğim hasta ve öksürmekten sürekli kalkıyor sabah 6 dan beri uyumadım çok yorgun hissediyorum

Kızlar bebeğim çok öksürüyor, öksürüğe ne iyi gelir? 2 gündür tereyağı pekmez veriyorum ama geçmiyor başka önereceğiniz bişey var mı

Kızlar ben gerçekten çok yoruluyorum ya.Acaba 30 larda anne olmanın etkisi mi böyle.Hic bu kadar yorulmuyordum eskiden gerçekten çok yoruluyorum çok yorgunum dinlenemiyorum akşam oldu mu her gün yorgunum 😔 enerjisi iyi olan var mı dönem dönem iyi olduğum oluyor ama o kadar her şey yolundan çıkmaya müsait ki yolundan çıktı mı toparlaması bir daha çok zor oluyor.Annem geliyor iki gündür kızım hasta diye ama bu defa hem o yoruluyor hem ben yoruluyorum ikisinin arkasını toparlayacağım diye.Acaba her şey beni haddinden fazla mı yrpuyor sırtım ağrıyor Suan mesela
Bende öyleyim maalesef 30 yaşında anne oldum bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum dediğin gibi bazen çok iyiyim ama genel olarak mutsuz ve yorgun 😓

Kızlar bebem bir anda üstüme yapıştı dedim ya ondan sonra kucağımda uyuyakaldı be uyanınca bişey yemedi kustu sonra ateşi çıktı herşey bir anda oldu ne ara hasta oldu anlamadım 😞 sabah çok iyi uyandı

Kızlar bebem bir anda üstüme yapıştı dedim ya ondan sonra kucağımda uyuyakaldı be uyanınca bişey yemedi kustu sonra ateşi çıktı herşey bir anda oldu ne ara hasta oldu anlamadım 😞 sabah çok iyi uyandı
Geçmiş olsun canım :( umarım hemen atlatır

Ebe kendi işine baksın bu konu onun ilgi alanına girmiyor. Gayet iyi kilo almış boyu uzun olabilir bu yüzden boya göre kilosu az çıkabilir bu durumda kilo normal olduğu için doktorlar sıkıntı görmüyor merak etme. Yemediği halde böyleyse yese tosuncuk olacak demekki 😊🫠
Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o 😊

Back