• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    316
Bizimde oyle gidiyor ama mama tek iciste 60 anca icebiliyor,oda gunde iki kere en fazla uc kere uykusunda farketmeden..sizin mama dongunuz nasil acaba,kac cc ve kac kere verebiliyorsunuz.
Ben açıkçası ek gıda ile doyup doymadığından hiç emin olamadığım için -hala- her öğünden sonra mama veriyorum. Yani günde 3 kere, 90-120 arası içiyor. Bir de rüya öğünü yapıyoruz gece 12.00 gibi, o zaman da 180-200 arası içiyor. Sabah 6da meme istiyor fix. Bence çok acıkıyor o 6 saatte ama ben başka mama-meme vermiyorum.

Kızlar merhaba iyi seneler herkese . Ek gıda beslenmesi nasıl gidiyor sizin. Benim kızım doğru dürüst bişey yemiyor . Ağzına sürmüyor bazen yemekleri. Bazen de çok çok az yiyor . Soğudu sanki yemek yemekten . İlk başladığımızda yine iyi yiyordu . Hevesliydi. Zorlama falan da yapmadım ama böyle oldu . Suyu bile ağzına pipetle çektikten sonra yutmuyor tükürüyor bazen. Çok zorlanıyorum seveceğimi bişey bulucam diye . 10 gün sonra 10 aylık olacak . Korkuyorum açıkçası böyle gidecek hep diye . Zorlamıyorum , kendi de yemiyor . Aç kalıyor hep. Zorlasam zaten yemeyecek iyice soğuyacak . Oyunla falan deniyorum o da olmuyor . Nereye kadar böyle gidecek :(

Kızlar merhaba iyi seneler herkese . Ek gıda beslenmesi nasıl gidiyor sizin. Benim kızım doğru dürüst bişey yemiyor . Ağzına sürmüyor bazen yemekleri. Bazen de çok çok az yiyor . Soğudu sanki yemek yemekten . İlk başladığımızda yine iyi yiyordu . Hevesliydi. Zorlama falan da yapmadım ama böyle oldu . Suyu bile ağzına pipetle çektikten sonra yutmuyor tükürüyor bazen. Çok zorlanıyorum seveceğimi bişey bulucam diye . 10 gün sonra 10 aylık olacak . Korkuyorum açıkçası böyle gidecek hep diye . Zorlamıyorum , kendi de yemiyor . Aç kalıyor hep. Zorlasam zaten yemeyecek iyice soğuyacak . Oyunla falan deniyorum o da olmuyor . Nereye kadar böyle gidecek :KK43:
Benim de öyle valla zorla bir iki kaşık yiyor yemiyor. Bi hevesle yemekler yapıyorum tadına bile bakmıyor bazen diliyle itmeyi öğrendi. Doktora söyledim ama kilo alımı az da olsa olduğu için yetiyor demek ki yedikleri zorlama dedi ilerde böyle yemek seçen yemeyen çocuk olacak diye çok korkuyorum 🥲

Benim de öyle valla zorla bir iki kaşık yiyor yemiyor. Bi hevesle yemekler yapıyorum tadına bile bakmıyor bazen diliyle itmeyi öğrendi. Doktora söyledim ama kilo alımı az da olsa olduğu için yetiyor demek ki yedikleri zorlama dedi ilerde böyle yemek seçen yemeyen çocuk olacak diye çok korkuyorum 🥲
Ben de öyle bi çocuk olmasından korkuyorum. Neden böyle oldu anlamadım. Aynı şekilde ağzından çıkarıyor . Daha önce sevdiklerini bile yemiyor artık. 1-2 lokma tadımlık yediyse o . 😢

Ben de öyle bi çocuk olmasından korkuyorum. Neden böyle oldu anlamadım. Aynı şekilde ağzından çıkarıyor . Daha önce sevdiklerini bile yemiyor artık. 1-2 lokma tadımlık yediyse o . 😢
Benim kızım da aynı. Galiba bu dönem ağızdan çıkarmayı öğreniyorlar. Bi bakıma iyi, yerde, halıda ağzına gelen her şeyi yiyor, çıkar diyince çıkarıyor 😂😂 böyle böyle avutuyorum kendimi.

Ay nasıl öğrettin benimki dişini kaşıyor 😂
Kızlar geçenlerde biri pipetli suluktan su içmeye nasıl alıştırdınız diye bir soru sormuştu. İnstada sürekli bu konuda videolar çıktı karşıma hepsini denedim günlerce ama alıştıramadım sonrasında aklıma bir yöntem geldi. Suluğunun pipetini ağzına soktum ve suluğu kaldırdım sanki biberonmuş gibi ve baktım çekmeye başladı. Bir kaç kere daha aynısını yaptım yine çekti bu seferde suluğu kaldırdıktan sonra o çekerken normal pozisyonuna indirdim suluğunu, içmeye devam etti. Şuan suluğu ortalıkta duruyor gün içinde eline alıp kendisi içiyor. Anlatabilmişimdir umarım.
Merhabalar. Ben daha önce bu mesajı yazmıştım buraya. İşinize yarar umarım.

Back
X