• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    316
2 yaş bebeğinizle arada baya fark var ezilir ister istemez oda bebek en iyisi çok görüşmemek benim bebeğimle arkadaşımnkinin arası emsal sayılır ama 3 ay fark var o 3 ay nasıl farkediyo bizimki üç ay ufak.oda aynı davranışları sergiliyor ortak oynamayı bilmiyor sert davranışları var birden sinirleniyor vurabiliyor.Bebeklerin kendi karakterleri var biz annel olarak çok çok değiştiremiuoruz sanırım o bebeğin anneside ne kadar çalışşsa değiştiremez içten gelen birşey , benim bebeğim kötü etkilendiği için vurmak ne bilmez cici ciciii yapar paylaşımcıdır ortakta oynar ses etmez tekte oynar cana yakındır sert hareketleri yoktur munis bebek ama bence şöyle düşündüm şuanlık bu kadar aynı yaşta olsa ezilecği dahada tavrını destekleyecek ortamlarda bulunmamam
En iyisi dediğiniz gibi az görüşmek

Oyun cafe nerelerde var acaba ? Bizim oturdugumuz yerde de varmdırı
Benim götürdüğüm cok byyuk degil salıncak zip zup kum havuzu kaydırak top havuzu gibi enerjilerini alabilecekleri yerler var küçük bebekler için ayrı alan düzenliyorlar internetten bakarsanız belki vardır

Kızlar 3 haftadır kızım gece uykusunu unuttu resmen. Sabah ezanıyla uyuyoruz günlük 3-4 saat max uyuyorum. Bu dönem inanılmaz zor geçiyor. Muhtemelen bir çoğumuz öyle. İnşallah bu durum geçicidir ya nereye kadar böyle devam edecek acaba.

Ay ben uyumamaya alışmaya başladım galiba günde 2 3 saat uyuyorum ama gece 2ye kadar uykum olsa da uyuyamıyorum😂
Ya bende alıştım aslında ama gece belli saatlerde uyku çok bastırıyor üstüne birde sebepsiz bağırıp ağlayınca sabretmesi çok zor oluyor. Dün gece ağlamadı oyun oynamak istedi. Küçük bir yastığı var ayaklarına koyuyor kafasını da koyuyor eee eee diye kendini sallamaya çalışıyor ama ben yapınca uyumuyor 😁

Ya bende alıştım aslında ama gece belli saatlerde uyku çok bastırıyor üstüne birde sebepsiz bağırıp ağlayınca sabretmesi çok zor oluyor. Dün gece ağlamadı oyun oynamak istedi. Küçük bir yastığı var ayaklarına koyuyor kafasını da koyuyor eee eee diye kendini sallamaya çalışıyor ama ben yapınca uyumuyor 😁
Ya evet bebek uyumayınca bende çok zorlanıyorum uyusun dinlenim diyorum ama uyuyunca da ben uyumuyorum genelde uzanıyorum 2 den sonra uyuyorum

Ya evet bebek uyumayınca bende çok zorlanıyorum uyusun dinlenim diyorum ama uyuyunca da ben uyumuyorum genelde uzanıyorum 2 den sonra uyuyorum
Aynen ben uyuyunca o uyanacakmış gibi hissediyorum yine rahat edemiyorum kısır döngüdeyim 🤣

Back
X