• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    316
Doğum günü organizasyonu yapmayı düşünüyor musun. Hatta diğer kızlara da sormuş olayım herhangi bir organizasyon yapacak mısınız. Parti, çekim vs. Konuşulduysa kaçırmış olabilirim.
Ben büyük bir organizasyon düşünmüyorum öyle kendi aramızda birkaç kişi kutlayacagız.Yine fotoğraflarda güzel çıksın diye duvar süsleme balon standı falan kurarım abartmadan ama çekimimiz var yarın fotoğraf çekimi yapacağız doğum günü için.Öyle yılbaşı konseptiyle falan da çekilecek.Daha büyük bir şey yapmak istemedim bir yer tutup yapsam sanki şey gibi geliyor bana sizlere saçma bir düşünce olarak gelebilir doğum gününe davet ediyoruz deyince hediye ister gibi hoşuma gitmiyor 😩😂😂😂

Ben büyük bir organizasyon düşünmüyorum öyle kendi aramızda birkaç kişi kutlayacagız.Yine fotoğraflarda güzel çıksın diye duvar süsleme balon standı falan kurarım abartmadan ama çekimimiz var yarın fotoğraf çekimi yapacağız doğum günü için.Öyle yılbaşı konseptiyle falan da çekilecek.Daha büyük bir şey yapmak istemedim bir yer tutup yapsam sanki şey gibi geliyor bana sizlere saçma bir düşünce olarak gelebilir doğum gününe davet ediyoruz deyince hediye ister gibi hoşuma gitmiyor 😩😂😂😂
Bende evde aile içinde bir doğum günü yapacağım. Masa ve arka duvar süslemesi yapacağım. Her yaşında stüdyo çekimi yapmayı düşünüyorum bakalım. Ev dışı organizasyonlar maddi anlamda gereksiz geliyor bana. Aile içindekileri davet ettim gelirken hediyeleriyle gelecekler yani öyledir hep bence gayet normal 😁

Bende evde aile içinde bir doğum günü yapacağım. Masa ve arka duvar süslemesi yapacağım. Her yaşında stüdyo çekimi yapmayı düşünüyorum bakalım. Ev dışı organizasyonlar maddi anlamda gereksiz geliyor bana. Aile içindekileri davet ettim gelirken hediyeleriyle gelecekler yani öyledir hep bence gayet normal 😁
Aile içine bir şey olmaz alırlar zaten aile içi için de bir yer tutmaya gerek yok bence ev iyidir küçük bir süslemeyle çok güzel olur.güzel anılar fotoğraf olarak kalır artık minnoslara.Gecen hafta eşimin ailesinin olduğu şehire gittik oraya süs götürmüştüm balon ayağı happy birthday yazıları çok güzel bir süsleme oldu.Erken bir doğum günü yaptık Orda gönülleri de olsun diye.Duvarı boş bırakıp sadece süslerle ayaklı balonlarla birlikte mama sandalyesine bebeği oturtup çok güzel fotoğraflar çıkıyor.Aklınızda olsun kızlar evde yaş çekimi için fotoğraflara bakarken görmüştüm çok güzel oldu.

Doğum günü organizasyonu yapmayı düşünüyor musun. Hatta diğer kızlara da sormuş olayım herhangi bir organizasyon yapacak mısınız. Parti, çekim vs. Konuşulduysa kaçırmış olabilirim.
Evet canım evde organizasyon ile anlaştım o gelip süsleyecek, foto çekimi de 2 konseptli Şubat ayında yapacağım doğum gününden sonra

Aile içine bir şey olmaz alırlar zaten aile içi için de bir yer tutmaya gerek yok bence ev iyidir küçük bir süslemeyle çok güzel olur.güzel anılar fotoğraf olarak kalır artık minnoslara.Gecen hafta eşimin ailesinin olduğu şehire gittik oraya süs götürmüştüm balon ayağı happy birthday yazıları çok güzel bir süsleme oldu.Erken bir doğum günü yaptık Orda gönülleri de olsun diye.Duvarı boş bırakıp sadece süslerle ayaklı balonlarla birlikte mama sandalyesine bebeği oturtup çok güzel fotoğraflar çıkıyor.Aklınızda olsun kızlar evde yaş çekimi için fotoğraflara bakarken görmüştüm çok güzel oldu.
Zaten maksat anı kalsın büyüyünce bakıp mutlu olurlar 🫠

Sağol canım benim bebeğim yabancılara çok karşı nasıl çekim olacak bilmiyorum
Benim kızımda öyle yabancıları hiç sevmiyor dokunurlarsa ortalık ayağa kalkıyor 🫠😊 İnsallah güzel bir çekim olur ya dikkatini çeker belki birde yabancı yanaşmadığı sürece sorun olmaz herhalde.

Kızlar bebişlerden köpek dişlerini çıkaran var mı? Çok mu zor çıkarıyorlar?
Günlerdir çığlık atarak kalkıyoruz dün daha sık oldu 20 dk da bir sabaha kadar çığlık atarak kalktı nerdeyse hiç uyumadım, kucağımda uyuyor yerine koyuyorum 20 30 dk sonra kalkıyor çığlık atarak ağlayarak, normalde gündüz keyfi yerinde oluyordu ama bugün gündüzde çok zor geçti hep ağladı eli ağzında salya akıyor bide ısırıyor bizi sürekli üstte 4 altta 4 diş var, galiba bu sefer köpek dişi dedikleri geliyor var mı bebeği çıkaran

Kızlar bebişlerden köpek dişlerini çıkaran var mı? Çok mu zor çıkarıyorlar?
Günlerdir çığlık atarak kalkıyoruz dün daha sık oldu 20 dk da bir sabaha kadar çığlık atarak kalktı nerdeyse hiç uyumadım, kucağımda uyuyor yerine koyuyorum 20 30 dk sonra kalkıyor çığlık atarak ağlayarak, normalde gündüz keyfi yerinde oluyordu ama bugün gündüzde çok zor geçti hep ağladı eli ağzında salya akıyor bide ısırıyor bizi sürekli üstte 4 altta 4 diş var, galiba bu sefer köpek dişi dedikleri geliyor var mı bebeği çıkaran
Off bana diş demeyin yaa bnde aynı durumdayım bilmiyorum ki şimdilik çığlıklar atmiyor ama saat başı uyaniyo gene😞 7. Ay travmam o benim hiç uyumadigun gece

Ben tuttum organizasyon, kıyafet kombinlerim kaldı ne giysek diye onu düşünüyorum araştırıyorum 1 ay var anca bulurum. Evde büyük bişey olacak sadece 1 yaş düşünüyorum bide aklı sarınca yaparim büyük bişey kızlar maksat anı kalsin

Ben tuttum organizasyon, kıyafet kombinlerim kaldı ne giysek diye onu düşünüyorum araştırıyorum 1 ay var anca bulurum. Evde büyük bişey olacak sadece 1 yaş düşünüyorum bide aklı sarınca yaparim büyük bişey kızlar maksat anı kalsin
Bende daha kıyafeti düşünmedim, 3ümüz aynı renk mi giysek bilemedim

Kızlar ya bir şey soracağım size. Benim komşumun 27 aylık kızı var işte. Biz gittiğimizde yada o bize çıktığında sürekli oğlumun elinden oyuncakları alıyor çocuk neye elini uzatsa ona saldırıyor alsa ağlıyor falan böyle bir durum var. Oğlumda elinden alınan şeye yada onun elindeki şeye uzanıyor ama gücü yetmiyor doğal olarak bir iki uğraşsa da alamıyor sonra üzülüyor yada başka şeye yöneliyor. Kızın annesi de zor durumda kalıyor kadın devamlı versin diye uğraşıyor oğluma başka oyuncak vs veriyor yani böyle bir tablo var. Aklıma takılan oğlum acaba böyle bir durumdan olumsuz etkilenir mi özgüveni falan kırılır mı bu aklımı kurcalıyor. Çocuklar böyle yaptığı için çok gidip gelmiyoruz da arada işte
2 yaş bebeğinizle arada baya fark var ezilir ister istemez oda bebek en iyisi çok görüşmemek benim bebeğimle arkadaşımnkinin arası emsal sayılır ama 3 ay fark var o 3 ay nasıl farkediyo bizimki üç ay ufak.oda aynı davranışları sergiliyor ortak oynamayı bilmiyor sert davranışları var birden sinirleniyor vurabiliyor.Bebeklerin kendi karakterleri var biz annel olarak çok çok değiştiremiuoruz sanırım o bebeğin anneside ne kadar çalışşsa değiştiremez içten gelen birşey , benim bebeğim kötü etkilendiği için vurmak ne bilmez cici ciciii yapar paylaşımcıdır ortakta oynar ses etmez tekte oynar cana yakındır sert hareketleri yoktur munis bebek ama bence şöyle düşündüm şuanlık bu kadar aynı yaşta olsa ezilecği dahada tavrını destekleyecek ortamlarda bulunmamam

İnşallah 🙏🏻 bizimde çevremizde görüştüğümüz bebekli aile yok malesef bebeğim sosyalleşemiyor ama komşunun çocuğu var 5 yaşında onu görünce çok keyif alıyor geçen komşuma gittim çok mutlu oldu oğlum keyif aldı ama tabi yaşıtı değil bende burda bi oyun kafe var onla konuştum sosyalleşsin diye hafta da bir götürmek istedim ama daha erken olduğunu yürümeye başlayınca getirirsem daha iyi olacağını söylediler o yüzden bekliyorum ☺️
Oyun cafe nerelerde var acaba ? Bizim oturdugumuz yerde de varmdırı

Kardeş ile arkadaş çocuğu bir mi, kardeşiyle aynı evde yaşıyor bir süre sonra büyük paylaşmayı öğrenir zaten. Ama arada bir gördüğü çocuk ile aynı iletişim olmuyor. Sen mecbursun ama ben değilim :) Herkesin doğrusu kendine.
Canım ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun. Herkesin doğrusu kendine derken 🙂 ben farklı bişey yazmadım zaten sen okuduğunu anlamamışsın. Kardeş konusu espiriden ibaret.

Canım ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun. Herkesin doğrusu kendine derken 🙂 ben farklı bişey yazmadım zaten sen okuduğunu anlamamışsın. Kardeş konusu espiriden ibaret.
Okuduğumu anladım salak değilim. Bu konudaki fikrimi yazdım. Herkesin doğrusu kendine evet aynı görüşte olmak zorunda değiliz. Neyse uzatacak vaktim yok iyi geceler.

Back
X