• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ayyyy insan bu amaaaa 🧿 ne dedi ikili tarama için peki zamanlama nasılmış burun kemiği nasılmış
Burun oluşmuş dedi tarama için tam zamanı dedi çünkü boyun belli bir seviyede olması gerekiyormuş zamanlama iyi dedi detaylı ultrasonda bir şey çıkmadı çok şükür inşallah kan sonucu da iyi çıkar 🥰

Burun oluşmuş dedi tarama için tam zamanı dedi çünkü boyun belli bir seviyede olması gerekiyormuş zamanlama iyi dedi detaylı ultrasonda bir şey çıkmadı çok şükür inşallah kan sonucu da iyi çıkar 🥰
Oh şükür inş kan da iyi çıkar ben gideceğim zaman 10+5 oluyorum acaba erken mi olur o zaman gel demişti doktorum

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik 🥺 ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Canım bence normal korkma rahim büyüyor bu haftalardan sonra bel ağrısı da normal

Kızlar uzandığınız zaman sizin de göbeğiniz atıyor mu? Burdan geçen damardan falan mı bebek mi daha önce hiç vücudumu incelememişim ondan önceden var mıydı bilmiyorum 😅 sürekli aynı ritimde hareket ediyor bebek fikri saçma galiba ama zayıfım diye görülüyor mu acaba dedim 😂
Aynen bende yaşıyorum onu bazen ben burdayım anne hop hoppp diyor 😃😃

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik 🥺 ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Duş al uzun canm bende 2 gün önce öyle oldum resmen oturmak ızdırap gibiydi . Benim kasıklarımda cok agrıyordu

Yaa iki gündür bende aynıyım belime vuruyor resmen ağrısı hatta az önce hapşırdım daha keskin bi ağrı girdi.
Bu haftalar rahim çok hızlı büyüyormuş ondanmış

45 mm sonrası 2li tarama yapıyorlarmış benimki 39 mm çıktı 10 gün daha bekleyelim dedi siz yaptınız mı ikili tarama testinizi?

🤣 kızlar bu haftalarda ultrasonla bile zor duyarken dıştan hissetmemizin imkanı varmı sizce😂
Bu normal birşey herkesin göbegi atar.
Özellikle sırt üstü yatıp biraz hareketsiz beklerseniz daha iyi hissedersiniz halk arasında bunu hissetmeyenlere göbegi düşmüş denir
O zaman bebek değil göbekden kaynaklı 😃😃

Nasıl randevu buldunuz 🫢 muane ücreti ne kadar bu arada
Çok zor bulduk 🙈 yani bugün olan randevuyu 15 gün önce ayarladık sonraki randevuyu zaten o ayarlıyor muayene ücretleri 630 tl biraz pahalı geldi bana ama ikili taramayla beraber bugün 1100 tl gibi bir şey tuttu

Çok zor bulduk 🙈 yani bugün olan randevuyu 15 gün önce ayarladık sonraki randevuyu zaten o ayarlıyor muayene ücretleri 630 tl biraz pahalı geldi bana ama ikili taramayla beraber bugün 1100 tl gibi bir şey tuttu
Uygun inanın ben daha pahalı olan doktor biliyorum burda 🥹 ben de o zaman 2 hafta sonra için ona alayım duydum zaten onu bayağı iyimiş

Kanı da mı o hastanede verdiniz bu arada
Aynen çok iyiydi bence eşi Şebnem hanımda çok iyiymiş ama Gürcan hocada daha iyi enerji aldım ve bilgisi daha iyiydi kanı da hayat hastanesinde verdim 3 hafta sonra sonucu öğrenebilirsiniz dedi

Back
X