Ne güzel masallah ya güzel bir düzen tutmussunuzKızım zaten çok iştahlı değil gerçekten acıkmazsa sırf mama veya meme için kalkmıyor.
Ben gece 12 gibi veriyorum sonra vermiyorum başka mama ama bir biberona da su koyuyorum yanına . Uyanınınca kendi bulup içiyor . Sadece mamayı da suyu da az koyuyorum yavaş yavaş keseceğim her gün ölçek ölçek azaltıyorum. Amacım en son az biraz su koymak bakalım başarabilirsem . Çok verince sabah her yerinden çiş çıkıyordu. Şimdi az içince çişte nadir çıkıyor artıkKızlar doktor bir de gece mama beslenmesiyle alakalı gece su verin gece beslenmesini 1’e düşürüp yavaş yavaş keselim dedi.Daha önce de yapanlarımız vardır belki ama ben ilk kes böyle deneyeceğim bakalım inşallah uyanmaları da bu şekilde azalır
HeheeKudurmak varken niye yatsın
Ayy süpersiniz kızlar ben sanırım bi gece beslemelerine devam etmişim.kızlar bir de kan tahlillerinde demir eksik olunca demir ilacı mı verildi sizlere tekrar.Benim kızım hiçbir şekilde ağzına ilaç koydurmuyor.Püakürtüyor ne verirsem.Nasıl içiriyorsunuz ? Doktor yarım sonuçlarıyla ilgili yazacak akşama doğru gitmiştik sonuçlarında demir düşükBen gece 12 gibi veriyorum sonra vermiyorum başka mama ama bir biberona da su koyuyorum yanına . Uyanınınca kendi bulup içiyor . Sadece mamayı da suyu da az koyuyorum yavaş yavaş keseceğim her gün ölçek ölçek azaltıyorum. Amacım en son az biraz su koymak bakalım başarabilirsem . Çok verince sabah her yerinden çiş çıkıyordu. Şimdi az içince çişte nadir çıkıyor artık
Sanırım 9.ayda kan tetkiki bakılmıştı B12 düşük gelmişti ve alerji değeri yüksek gelmişti onun haricinde diğer değerleri normal çıktı. Kaşıkla versen ilacı yine de açmıyor mu ağzını. Benim kızım ağzına ne götürsen açıyor hemenAyy süpersiniz kızlar ben sanırım bi gece beslemelerine devam etmişim.kızlar bir de kan tahlillerinde demir eksik olunca demir ilacı mı verildi sizlere tekrar.Benim kızım hiçbir şekilde ağzına ilaç koydurmuyor.Püakürtüyor ne verirsem.Nasıl içiriyorsunuz ? Doktor yarım sonuçlarıyla ilgili yazacak akşama doğru gitmiştik ana sonuçlarında demir düşük
Evet düzenimizi tutturduk birde şu uyku sorunumuza bir çözüm bulabilirsek harika olacak.Ne güzel masallah ya güzel bir düzen tutmussunuz
.Ne güzel masallah ya güzel bir düzen tutmussunuz
Gece 12’de kaç ml mama içiriyorsunBen gece 12 gibi veriyorum sonra vermiyorum başka mama ama bir biberona da su koyuyorum yanına . Uyanınınca kendi bulup içiyor . Sadece mamayı da suyu da az koyuyorum yavaş yavaş keseceğim her gün ölçek ölçek azaltıyorum. Amacım en son az biraz su koymak bakalım başarabilirsem . Çok verince sabah her yerinden çiş çıkıyordu. Şimdi az içince çişte nadir çıkıyor artık
Yok ilaç olduğunu bir şekilde anlıyor bir dönem antibiyotik kullandık ondan sonra başladı püskürtme huyu.yemek verince de dilinin ucuyla bakıp begemöezse püskürtüyor berbat bi huyu varSanırım 9.ayda kan tetkiki bakılmıştı B12 düşük gelmişti ve alerji değeri yüksek gelmişti onun haricinde diğer değerleri normal çıktı. Kaşıkla versen ilacı yine de açmıyor mu ağzını. Benim kızım ağzına ne götürsen açıyor hemen
Hayatta kalabilmekKızlar bir de bebişler dışında bir konu birbirimize motivasyon olur belki
2025 yılı için küçük hedefleriniz yapmak istedikleriniz neler var
ben kendime yılbaşı hediyesi olarak ajanda aldım daha düzenli hayatta kalabilmek adınaHayatta kalabilmek
Benim kizimda böyle kendi yemek istiyor verim verdigimi reddediyor. Kendisine verincede hwpsini döküyorBenimki de kendi yemek istediği için yemiyor püakürtüyor ben verirsen kendi de yarısı yere yarısı agıza dıydugunu hiç sanmıyorum
Benim de öyle hala.Asla soyduğunu düşünmüyorumBenim kizimda böyle kendi yemek istiyor verim verdigimi reddediyor. Kendisine verincede hwpsini döküyor
Bende sanmıyorum doydugunu ama napalim. Elle yiyebilecegi seyler vermeye çalışıyorum onlari biraz yiyip biraz döküyor. Birde cok ara öğün yapmıyorum zaten emziriyorum acıkınca yedirmeme izin veriyor. Ara öğün yapınca bir lokma yiyor sonra hem ara öğünü yemiyor hem ana öğünü.Benim de öyle hala.Asla soyduğunu düşünmüyorum
Evet ama daha kotusu var su an. Feci hasta oldum. Raporluyum. Gunduz bakici abla gece esim bakiyor. Kendibize dikkak edin. Cocuk varken hasta olmak cok kotuymus.Aynen gündüz çok yoruyor bebeler sen çalışıyordun bir de değil mi
Aaa uzun olsalar keşkeBenimkinede hatta boyu uzun mu olucak gibi diyolar nerdeyse benim bebeişle aynı ölçüler
Daha bakımlı olmakKızlar bir de bebişler dışında bir konu birbirimize motivasyon olur belki
2025 yılı için küçük hedefleriniz yapmak istedikleriniz neler var
Yaa harikasınız ben de kitap okuma hedefleri koymayı planladım.kendimize zaman ayırmak bile lüks olduğu su yılda inşallah daha verimli zamanlar geçirebilirizDaha bakımlı olmakayda 1 kitap okumak bir de haftada 1 saat de olsa pilatese gitmek istiyorum. Bu hedefler icin ne yaptim dersen ince kitaplar aldim pilates icin annemle konustum bebege 1 saat kadar bakicak