Benimkinede hatta boyu uzun mu olucak gibi diyolar nerdeyse benim bebeişle aynı ölçülerAaa benimki erkek aynı boy aynı kiloda neredeyse (hatta 100gr zayıf ) ama küçük gözükmüyor benimki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinede hatta boyu uzun mu olucak gibi diyolar nerdeyse benim bebeişle aynı ölçülerAaa benimki erkek aynı boy aynı kiloda neredeyse (hatta 100gr zayıf ) ama küçük gözükmüyor benimki ya
İki hafta önce 75 cm 10,300 gr falandı şimdi kaç oldu bilmiyorum ölçmedim dahaayak ucuna basmak 2 yaşına kadar normal sayılırmış bugün doktor kontrolümüz vardı kan tahlili yapıldı. kızlar kilo boy olarak bebişlerin durumu nasıl sizde biz prematüre doğum olduğumuz için şuanki kilo alımı güzel dedi ama zaten iştahsız bu aralar
9.ayinda 71,5 cm 7700’dü şuan kaç bilmiyorum bizim tartida 9 kilo çıkıyor.ayak ucuna basmak 2 yaşına kadar normal sayılırmış bugün doktor kontrolümüz vardı kan tahlili yapıldı. kızlar kilo boy olarak bebişlerin durumu nasıl sizde biz prematüre doğum olduğumuz için şuanki kilo alımı güzel dedi ama zaten iştahsız bu aralar
Şuan halının üstünde şarkı söyleyen telefonuyla dans ediyorYattı mı bebeleriniz umarım herkesin ki uyuyordur
Ayy çılgın kız niye yatmıyorŞuan halının üstünde şarkı söyleyen telefonuyla dans ediyor
Benimki yattı ama sürekli kalkıyor en azından emip geri yatıyor en azından yataktayız buna da şükür modundayımYattı mı bebeleriniz umarım herkesin ki uyuyordur
Son enerjilerini yürüteçte gide gele döne döne atmaya çalışıyorYattı mı bebeleriniz umarım herkesin ki uyuyordur
Bizimki yatti bir yarim saat once. Gunun en rahat ani su an:)Yattı mı bebeleriniz umarım herkesin ki uyuyordur
Biz oyle yaptik. Hatta suyu 1-2 gece verdim. Sabaha karsi 1 kez mama veriyordum. Artik onu da kestik. Gece beslenmesi hic yok. Sabah 7:30 da iciyor.Kızlar doktor bir de gece mama beslenmesiyle alakalı gece su verin gece beslenmesini 1’e düşürüp yavaş yavaş keselim dedi.Daha önce de yapanlarımız vardır belki ama ben ilk kes böyle deneyeceğim bakalım inşallah uyanmaları da bu şekilde azalır
Ayy inşallah deliksiz uyurBenimki yattı ama sürekli kalkıyor en azından emip geri yatıyor en azından yataktayız buna da şükür modundayım
Hiç bitmiyor enerjileri ya ben bakarken yoruluyorumSon enerjilerini yürüteçte gide gele döne döne atmaya çalışıyor
Aynen gündüz çok yoruyor bebeler sen çalışıyordun bir de değil miBizimki yatti bir yarim saat once. Gunun en rahat ani su an:)
Benim kızımda emmeyi bıraktığından beri gece beslenmiyor. En son 23.30’da içiyor. 5-5.30 gibi uyanık olursa veriyorum uyanmazsa ne zaman kalkarsa o zaman mama içiriyorum. Doktorumuz 6-8 saat beslenmeden kalabilir dedi.Kızlar doktor bir de gece mama beslenmesiyle alakalı gece su verin gece beslenmesini 1’e düşürüp yavaş yavaş keselim dedi.Daha önce de yapanlarımız vardır belki ama ben ilk kes böyle deneyeceğim bakalım inşallah uyanmaları da bu şekilde azalır
Kudurmak varken niye yatsınAyy çılgın kız niye yatmıyor
ay masallah bizimki iki kez mama için uyanıyordu bakalım nasıl olacakBenim kızımda emmeyi bıraktığından beri gece beslenmiyor. En son 23.30’da içiyor. 5-5.30 gibi uyanık olursa veriyorum uyanmazsa ne zaman kalkarsa o zaman mama içiriyorum. Doktorumuz 6-8 saat beslenmeden kalabilir dedi.
Kızım zaten çok iştahlı değil gerçekten acıkmazsa sırf mama veya meme için kalkmıyor.ay masallah bizimki iki kez mama için uyanıyordu bakalım nasıl olacak