Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir altta benzer bir durum yazmışım senin yazdığını görmeden beynim patladı patlayacak artıkBeynim resmen patlıyor ya akşama kadar vız vız vız
Ayran veriyorum ben bazen yemeklerin yanındaKızlar günaydın kahvaltıda ya da diğer öğünlerde yemek yanında su dışında bir içecek veriyor musunuz
Şimdi okudum bende yazdığını aynısı işte istemediği her şeye ağlıyor maalesef evde babası teyzeside ne istese yapıyor akşama kadar zırıltıBir altta benzer bir durum yazmışım senin yazdığını görmeden beynim patladı patlayacak artık
Ben Allah uyuyan bebek versin diyorumKızlar hamile birini görünce bunlar iyi günlerin diyo musunuz
Ben en güzel zamanların tadını çıkar bol bol dinlenip keyif yap diyorumKızlar hamile birini görünce bunlar iyi günlerin diyo musunuz
Benim de tek çeşit olduğundan böyle yaBiz hiç yemiyoruz o zaman bugün 2 öğün yedi
Zamanında bize derlerdi de kızardıkKızlar hamile birini görünce bunlar iyi günlerin diyo musunuz
Bana kimse demedi keşke deselerdiZamanında bize derlerdi de kızardık
Evet ısrar ettikçe iyice tepki oluşuyor kaşığa geçicidir diye bekliyorum ama bakalım umarım yerler en kısa zamandaısrar etmeyin dedikleri için ısrar etmiyorum hoş ısrar etsem de bu defa tükürüyor ne yapacağımı şaşırdım
Bana hiç kimse dememişti, keşke deselermiş. Geçen gün "neden herkes bana yalan söyledi, annelik çok zormuş neden söylemediniz" diye ağladım mesela. Hoş bence hamile kadına söylenecek son şey bu cümle bence. Her bebek bir olmuyor. Allah kimisine de hem uyuyan hem yiyen bebek nasip ediyorKızlar hamile birini görünce bunlar iyi günlerin diyo musunuz
Bende çeşit yapmıyorum tek çeşit yiyor da bu ara kilo verecek gibi uyku yemek yok sürekli hareketBenim de tek çeşit olduğundan böyle ya
Benımkode aynı yemıyor ve çok hareketlı kg verdı belkide yıne dıs geliyor üst alt ıkı tane yan dısler kabarık ama çıkmadı uykusu bölünüyor sureklı bıberonlar ucları hepsı kemordı patlattı emzıkler patlattuBende çeşit yapmıyorum tek çeşit yiyor da bu ara kilo verecek gibi uyku yemek yok sürekli hareket
Uykusu gelince veya diş agrisi varsa cekiyor. Bu ara benim saclara sardi malesef. Nerem denk gelirse isiriyor sacimi cekiyor sürekli bana tutunup ayaga kalkiyorSızınlıleede kendo sacını cekoyormu