2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yok spinal bana hiç gelmez o zaman keşke kolayca şak diye yarım saatte gelse bebek normal yoldan pek sanmıyorum sanki ben normal yapamazmışım gibi geliyor ama belli de olmaz
Benm ilki belden lokal anestezi idi. Oglm 6 yasinda hala ayakta dursam o igne noktasi agrir. Bir daha yapmam ilki acemiligime geldi. Genel anestezi isteyecem

Yok spinal bana hiç gelmez o zaman keşke kolayca şak diye yarım saatte gelse bebek normal yoldan pek sanmıyorum sanki ben normal yapamazmışım gibi geliyor ama belli de olmaz
ben normal çok istemiştim ama bebeğim 40 haftada doğum kanalına bile inmedi doktorum istersen bekleyelim ama değişmez dedi. benim ilk bebeğimin kalbi durduğu için korktum dedim hemen alın. önemli olan çocuklarımızın sağlığı gerisi boş

ay o zaman ben derim direk uyutsunlar o ilk anı göreceğim diye bir hafta iki çocukla yatamam. bir haftaya yakın sürdü ağrı dikloren bile zor fayda ediyordu.
Baş ve boyun ağrısı da yapiyormuş fena halde. Uyuyup uyanmak en iyisi zaten çok kısa süren bir ameliyatmış o sırada bebişi giydirirler biz ayılınca da alırız koynumuza

ben hem progestan fitil hem de progestan iğne kullandım sabah akşam ikisi de günde 4 doz . iğneyi azalttılar 5 günde bir 11+ 4 . önceki gebeliğimde ben kilo vermiştim uzun diyet yapıp. doğuma kadar aldığım normal olmuştu . sonra o pandemi doğum kilosu birleşti bir türlü veremeedim. kilo yüzünden hep tüp bebeği erteledim aman vereceğim diyete giriyorum diye diye . sonra da eşim dedi sen veremeyeceksin boş ver yaş geçiyo .
dedim aman zaten bir seferde olmuyor deneyeyim transfer sonrası negatif olursa gaza gelirim dedim ama bebeğimin tutacağı varmış. yani tek dileğim daha fazla kilo almamak nasıl olacak bilmiyorım ama .

kizlar bende normal dogum istiyorum insallah bi aksilik cikmazsa. Gozum ameliyyatli bazi hastalara normal olmazmis bakalim doktorum ne diyecek

Günaydın kızlar dünden beri midemden rahatsızım akşam da erkenden uyumuşum dün çok su içemedim mide ağrımdan bugün de biraz önce lavaboya gittim idrarımın rengi kırmızı gibi koyuydu kan mı acaba dedim peçeteyle sildim ama peçetede kan yoktu acaba kanamam mı oldu yoksa su ićmediğimden mi bilemiyorum böyle olan var mı

Bende bugün gidicem gece uyku tutmadı şimdide erkenden gözümü açtım burda buldum kendimi ben birşey sorucam karninizda bebeğinizi hissediyor musunuz ne bilim dolgunluk gibi vs bende 12.haftaya girdim 3 4 gün evelde birden belirtirim kesildi dün akşam bı hafif midem bulandı ağzımın tadı değişti bzn kasık ağrım oluyor okdr valla kalp atışı duymadan rahat edemiyorum keşke evde bı alet olsada hergun baksam

İdrar kırmızı çok olmaz cnm koyu altın sarısı gibiyse suszluk belirir yinede bol su iç yazın terlede atıyor vücut malum

Benimde şuan 11+5 ve hala hap fitil iğne kan sulandirici kullaniyorum.12. haftads keser diye umud ediyorum siz suan kullaniyor musunuz.cogu tup bebekci haplari kesiyor ama bizimki kesmedi

Migren olabilir, bir peçeteyi 3-4 kat yapıp 80 dereceli limon kolonyası ile iyice ıslatın içine bolca karabiber atın tekrardan peçeteyi katlayıp kolonyalayın avuc ıçine alıp burnunuza yakın yere tutup karanlık sessiz bir odada uzanın, ben doktorumada sormustum sıkıntısı yok dedi

Kolonyabenim migrenimi daha çok azdırıyor kokulara hiç dayanamam

Kızlar günaydın başına böyle birşey gelen oldumu?Doktor proluton iğne verdi ilkini kadın doğum hastanesinde vuruldum ikincisi için dün gittik aynı hastaneye neymiş acildeki kadın doğum doktoru bu iğneyi vurmaya izin vermiyormuş isterse beklesin açıklama yapayım demiş saat 23.00 dı bende dedim günü bugün 12 olmadan vurulmam gerek onun açıklamasını bekleyemem reçeteyi kafama göre yazan ben değilim üç gün önce vuruldum burda şimdi nasıl vurmazlar bunuda kadın doğum doktorum gerek görmese yazmaz zaten bunun mantıklı bir açıklamasımı olur dedim neymiş 18 tane acilde kadın doğum doktoru varmış 9 u vurduruyorsa 9 u vurdurmuyormuş her doktorun sistemi farklıymış bu yüzden oldjm olası devleti hiç sevmem çıktım sonra hastaneden başka normal devlet hastanesine gittim kadın doğum yok bu hastanede acilde vurdular valla şükür birşeyde olmadı

O göbek atmazsa öldük gibi birşey ayaktayken bile atıyor dadece uzanınca daha net hissediyorsun onun bebekle ilgisi yok bebek karında seyirme gibi göz kırpması gibi hissedilir ben mesela boyum 1.70 55 ile hanile kaldım şuan 58 im ama bebeğime seyirme şeklinde hissediyorum zayıf olduğum için hatta geçengün karnımın ortasında bile hissettim ikikez bişey yüzüyor gibi sanki çok güzel ve garip bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…