2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Evet sen de kayıpsın bu aralar . Aman aman hastalık gelmesin valla çok zorrr

Evet sen de kayıpsın bu aralar . Aman aman hastalık gelmesin valla çok zorrr
Aslında hep okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum çok şükür rutin iyidir Allah standartlarimizi bozmasın özellikle de sağlık konusunda. Hep düşünürdüm bana bişey olursa çocuğum nolur diye ucuz atlattik inşallah tekrarı olmaz kimseye olmaz bide bakıyorum.bnm.diyexegimi biri yazmis oluyo ben yazmıyorum o sebepten

Cok soru sordum :)kac cc formul mama iciyor birde beslenmeyi kestiginizde ilk hafta zorlandiniz mi
Estagfurullah. 150 ye yakin iciyor. Biz kademeli olarak biraktik. Ve cok once basladik acikcasi. Once iki kere ye dusurduk. Sonra 1 e. Cok uzun zamandir 1 kere mamaya kalkiyorduk. Agladi mi diye sorarsaniz evet agladi:) ama geri uyuttuk her defasinda. Bir sure sonra zaten kendi de vazgecti.

Cok haklisiniz. Ben de krede baslamadan cok once bu isi halletmek istiyorum. Aslinda uzerine dussem bi sekilde olur da. Sanirim su an benim boyle biseye sabrim yok. Bir de gunduzleri bakici ablasi var. onun da beni desteklemesi lazim:) kolayina gelsin diye kendisi yediriyor tabi:)

Bana hala en zoru ilk 3 ay gibi geliyor ya yani o günler o kadar zordu ki unutamıyorum
Daha önce de demiştim ya geçen hiçbir zamanı özlemiyorum diye hala öyle. Çünkü doğduğu günden beri hiçbir dönemi kolay olmadı şimdi en azından az çok istediğini istemediğini söylüyor oyuncaklarıyla oynuyor benden başkası gün içinde bir şeyler yapabilir asla bir gün bile geri gitmek istemiyorum daima ileri

Kızlar sizden fikir istiyorum, oğlumun altını üstünü değiştirmek inanılmaz zor oldu hiç bir şekilde değiştirmek istemiyor ağlaya ağlaya ama öyle böyle bir ağlama değil resmen kendini parçalıyor, eline görmediği dikkatini çekecek bişey verip değiştirmek istiyorum gene kabul etmiyor asla izin vermiyor en son birimiz tutuyoruz zorla birimiz de değiştiriyoruz kendini kaskatı kesiyor ağlaya ağlaya değiştiriyoruz böyle yapmak istemiyorum daha çok korkacak biliyorum ama başka çare bırakmıyor saatlerce bekliyorum kakalı bi şekilde duruyor asla izin vermiyor en son zorla değiştirmek zorunda kalıyorum, ne yapacam ben böyle fikir verir misiniz, oyun konuşma değişik şeyler hepsini denedim olmuyor başka yolu yok mu

Benimki de kaçıyor oyun yapıyor bazen ağlıyor zorla değiştiriyorum mecbur yapacak bir şey yok.

Ben eline oyuncağını veriyorum onunla oyalamaya çalışıyorum en kötü kısa süreli telefonunu ver onu incelerken halledersin hemencik

Benimki de kaçıyor oyun yapıyor bazen ağlıyor zorla değiştiriyorum mecbur yapacak bir şey yok.
Hiç değiştiremiyorum artık önceden eline görmediği bişey verip değiştiriyordum sonra onu da istemez oldu bi kaç kere de zorla değiştirmek zorunda kaldım, çok ağladı galiba korku oldu şimdi hiç istemiyor ya resmen kaos yani hıçkıra hıçkıra ağlıyor elini kolunu birimiz tutuyoruz diğerimiz değiştiriyoruz bende böyle zorla olsun istemiyorum ama başka çözüm yok ne yapacaz böyle bilmiyorum

Ben eline oyuncağını veriyorum onunla oyalamaya çalışıyorum en kötü kısa süreli telefonunu ver onu incelerken halledersin hemencik
Onuda denedim yok kabul etmiyor zaten zorla oyalaya oyalaya değiştiriyordum şimdi o da yok hiç bir şekilde istemiyor

Yani benimki de agliyor gerek alt acarken gerek üstu degistirirken. Mimikler garip sesler tahta kasik lego parcasi baby tv aklima o an ne gelirse yapiyorum. Bi sekil halloluyor aglasa da hani yapacak pek bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…