- 6 Ağustos 2022
- 2.293
- 2.170
Oğlum sağ olsun ses soluk bırakmıyor ekstra kötüyüzKızlarım nasılsınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum sağ olsun ses soluk bırakmıyor ekstra kötüyüzKızlarım nasılsınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Önüne koyuyorum kendisi yiyor. Biz blw yapıyoruz başından beri. 6 dişi var ve çiğniyor artık. Tabii benim gözetimimde yiyor.Merhaba , kuru dut nasıl veriyorsunuz acaba . Sert ve küçük değil mi ?
Bu atak dönemi bizi çok yordu ya. Odadan çıksam ağlayarak arkamdan geliyor. Tuvalete gidiyorum kapının önünde ağlayarak beni bekliyor. Şubat ayında kreşe başlayacak, ben de işe. Nasıl bırakacağım hiçbir fikrim yokKızlarım nasılsınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Gerçekten çok yoruldum bu durumdan dolayı, hiç birşeyden memnun değil oyalamak çok zor dışarı çıkarıyorum gezdirim diye bebek arabasında durmuyor kucağıma alayım istiyor o bile sorun ya az önce bu konudan da bi kriz yaşadık her gün uyku saatine kadar mızmız herşeye ağlıyor sinirleniyor artık kafa kalmadı akşam olunca başım ağrıyor isyan etmek değil kimse yanlış anlamasın her anına bin şükür ama böyle de insan çok yıpranıyor ben daha güzel vakit geçirelim istiyorum ama herşeyi çok zorGeçecek mi bugünler de bilmiyorum
Çok mu huysuzdu bugün yaOğlum sağ olsun ses soluk bırakmıyor ekstra kötüyüz
Tam 1 yaşında olmuş olacak belki ikinize de daha iyi gelir kreş sen İsveç’te yaşıyordun değil miBu atak dönemi bizi çok yordu ya. Odadan çıksam ağlayarak arkamdan geliyor. Tuvalete gidiyorum kapının önünde ağlayarak beni bekliyor. Şubat ayında kreşe başlayacak, ben de işe. Nasıl bırakacağım hiçbir fikrim yok
Evet tam bir yaş olacak. İsveç'te yaşıyoruz. Valla benden çok ona iyi gelecek bence. Sizi bilmem ama ben bazen sanki yetemiyorum gibi hissediyorum. Yani sıkılıyor gibi geliyor benimleyken ki farklı farklı aktiviteler yapıyoruz her gün, mutlaka dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruz. Bebekler çok hızlı adapte oluyor, umarım ben de ona ayak uydurabilirim. Ama bir miktar zor tabii ki.Tam 1 yaşında olmuş olacak belki ikinize de daha iyi gelir kreş sen İsveç’te yaşıyordun değil mi
İnanılmaz her şeye katıla katıla ağlıyorÇok mu huysuzdu bugün ya
Uykudan 45 dk once formul mama veriyorum. Ama mesela su an kati gida yediriyorum. Ara uykuyu biraz fazla uyudugu icin gec kalkti. O yuzden yemege gec kaldik biraz ama olsun.Merhaba en son beslenmeyi kacta yapiyorsunuz benimki biraz istahsiz 90 cc sutu bile zor bitiriyor
Ya asla basaramadigim sey su blw:) cok isterdim kendi yesin ama hic yanasmadi bile. Ben de ugrasmadim cok. Ama harika bisey yapmissiniz.Önüne koyuyorum kendisi yiyor. Biz blw yapıyoruz başından beri. 6 dişi var ve çiğniyor artık. Tabii benim gözetimimde yiyor.
E et evet kesinlikle bende öyleyim gücüm kalmıyor yani bazen sadece oturuyorum inşallah alışırsın sende bebekten uzak kalmak iyi gelir benceEvet tam bir yaş olacak. İsveç'te yaşıyoruz. Valla benden çok ona iyi gelecek bence. Sizi bilmem ama ben bazen sanki yetemiyorum gibi hissediyorum. Yani sıkılıyor gibi geliyor benimleyken ki farklı farklı aktiviteler yapıyoruz her gün, mutlaka dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruz. Bebekler çok hızlı adapte oluyor, umarım ben de ona ayak uydurabilirim. Ama bir miktar zor tabii ki.
Güneşli günler gelsin artıkkkkİnanılmaz her şeye katıla katıla ağlıyor
Maşallah. Ben de veriyorum ama yumuşak şeyleri verdim hep. Onları bile kocaman ağzına sokup öğürüyor hala bazen . Henüz 2 dişi var zaten yiyemez sanırım öyle kuru meyveleri .Önüne koyuyorum kendisi yiyor. Biz blw yapıyoruz başından beri. 6 dişi var ve çiğniyor artık. Tabii benim gözetimimde yiyor.
Çok teşekkürler güzel sözleriniz için. Ben de en başta kendim yediriyordum. Sonrasında elimden çekmeye çalışınca verdim birkaç kere. Baktım daha istekli yiyor öyle devam edeyim dedim ben de. Hem de kreşte kimse benim gibi ağzına tıkmakla uğraşmayacak tahminen, en azından kendisi yesin de midesine bi şeyler girdiğinden emin olayım istiyorum. Bence bu tarz uygulamalar bebeğin mizacı ile de çok ilgili. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor.Ya asla basaramadigim sey su blw:) cok isterdim kendi yesin ama hic yanasmadi bile. Ben de ugrasmadim cok. Ama harika bisey yapmissiniz.
Bence de. En başta zaten çok kısa süre bırakmayı planlıyorum. Benim de çalışmaya -psikolojik olarak- çok ihtiyacım var artık.E et evet kesinlikle bende öyleyim gücüm kalmıyor yani bazen sadece oturuyorum inşallah alışırsın sende bebekten uzak kalmak iyi gelir bence
Öğürme işi zamanla geçiyor. Öğreniyorlar çünkü. Ama çok dikkat etmekte fayda var. Yumuşak şeyler daha zararlı olabilir bu arada ya boğazına yapışacağı için. Ben genelde her şeyi elle tutabileceği sertlikte yapmaya özen gösteriyorum. Yoksa parça pinçik ediyor (örneğin pankek, her türlüsünü denedim hiçbirini sevmedi)Maşallah. Ben de veriyorum ama yumuşak şeyleri verdim hep. Onları bile kocaman ağzına sokup öğürüyor hala bazen . Henüz 2 dişi var zaten yiyemez sanırım öyle kuru meyveleri .
O sırada hala eline salatalık vs vermeye korkan benÇok teşekkürler güzel sözleriniz için. Ben de en başta kendim yediriyordum. Sonrasında elimden çekmeye çalışınca verdim birkaç kere. Baktım daha istekli yiyor öyle devam edeyim dedim ben de. Hem de kreşte kimse benim gibi ağzına tıkmakla uğraşmayacak tahminen, en azından kendisi yesin de midesine bi şeyler girdiğinden emin olayım istiyorum. Bence bu tarz uygulamalar bebeğin mizacı ile de çok ilgili. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor.
Bence de. En başta zaten çok kısa süre bırakmayı planlıyorum. Benim de çalışmaya -psikolojik olarak- çok ihtiyacım var artık.
Öğürme işi zamanla geçiyor. Öğreniyorlar çünkü. Ama çok dikkat etmekte fayda var. Yumuşak şeyler daha zararlı olabilir bu arada ya boğazına yapışacağı için. Ben genelde her şeyi elle tutabileceği sertlikte yapmaya özen gösteriyorum. Yoksa parça pinçik ediyor (örneğin pankek, her türlüsünü denedim hiçbirini sevmedi)
Ben domatesle başladım :) yuvarlak olduğundan yemesi daha kolay geldi açıkçası. Havuç da dişi yokken iyiydi, şimdi çok sert ısırıyor dişini kıracak diye korkuyorum. Brokoli ve kabak ile de deneyebilirsiniz.O sırada hala eline salatalık vs vermeye korkan ben
Evet aslında brokoliyi çok haşlıyorum zaten dağılıyor onunla denemem mantıklı olabilir. Bu arada aşırı bir Norveç aşığıyım umarım bir gün görebilirim oralarıBen domatesle başladım :) yuvarlak olduğundan yemesi daha kolay geldi açıkçası. Havuç da dişi yokken iyiydi, şimdi çok sert ısırıyor dişini kıracak diye korkuyorum. Brokoli ve kabak ile de deneyebilirsiniz.
Biz İsveç'teyiz, coğrafi olarak benzerler :) yolunuz düşerse mutlaka haberim olsun, çok sevgilerEvet aslında brokoliyi çok haşlıyorum zaten dağılıyor onunla denemem mantıklı olabilir. Bu arada aşırı bir Norveç aşığıyım umarım bir gün görebilirim oraları
Biz iyiyiz çok şükür ya rutin haller telefona pek bakamıyorum elimden almak istiyor TV falan da pek açmiyroum arada açıyorum ama o izlemiyo maksat tutulmasin bilsin diye açıyorum mutfakta yemek hazırla yap ye diyedene kadar uyku saati geliyo oyun kavga dövüş babası geliyo sonra da derken günü kapatıyoruz aralıksız uyukusu olmasa da icguveysinden hallice halimiz geçen hafta hastalık vardı ama ayy gitsin gelmesin bı dahaKızlarım nasılsınız sesiniz soluğunuz çıkmıyor