Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla 1 yaş öncesi önerilmiyordu tam hatırlamıyorum ama yanlışta olabilir.Kızlar özellikle formül mama kullanan anneler, bebeklerinize bitkisel süt verdiniz mi hiç ? Yani ben badem sütü almıştım onunla muhallebi gibi bir şey yapmak istiyorum ama daha önce de kullanmadım hiç kullanan var mı acaba ?
Ben de kiymali kapuska yaptim havuc da ekledm sevdiAkşam yemeği.
Domatese alerjisi var anladığım kadarıyla, az az vermeye çalışıyorum..
Süper karışık görünen de bezelye, bulgur ve kıymalı yemek.
Benim ki de altını açınca ya da kıyafetleri çıkartınca sorun çıkarkıyo ama altını baglayınca ya da giydirince kıyamet kopuyo.. Zor da olsa hallediyorum amaKızlar sizden fikir istiyorum, oğlumun altını üstünü değiştirmek inanılmaz zor oldu hiç bir şekilde değiştirmek istemiyor ağlaya ağlaya ama öyle böyle bir ağlama değil resmen kendini parçalıyor, eline görmediği dikkatini çekecek bişey verip değiştirmek istiyorum gene kabul etmiyor asla izin vermiyor en son birimiz tutuyoruz zorla birimiz de değiştiriyoruz kendini kaskatı kesiyor ağlaya ağlaya değiştiriyoruz böyle yapmak istemiyorum daha çok korkacak biliyorum ama başka çare bırakmıyor saatlerce bekliyorum kakalı bi şekilde duruyor asla izin vermiyor en son zorla değiştirmek zorunda kalıyorum, ne yapacam ben böyle fikir verir misiniz, oyun konuşma değişik şeyler hepsini denedim olmuyor başka yolu yok mu
Maşallaah nasıl bi yol izlediniz acaba çünkü bende denemek istiyorum yani becerebilirsemBiz cozduk gibi. Aksam en gec 10 da yatiyor. Sabah 7 de kaliyor. Gece beslenmesini tamamen kestik. Emzigi gece vermiyoruz. Gunduzleri de saatli uyuyor.
Benim kizimda öyle altını değiştirirken kırk takla atıyorum. Uyku zaten en buyuk problemimiz sırf bunun için buraya üyelik yaptım. Banyo yapmayı da sevmiyor o kadar agliyor ki dışarıdan duysanız dovdugumu falan sanırsınız çıldırıyor. Onları da anlamamız gerek sanırım. Dünyaya alışmaya keşfetmeye öğrenmeye çalışıyorlar. Göründüğünden daha zor olmalı, böyle düşünerek kendimi sakin tutmaya sabırlı olmaya çalışıyorum ben.Kızlar gerçekten çok yoruldum ya, bebeğim her konuda çok zor uyku zaten berbat birde üstünü altını değiştirmek bir kriz resmen kaçıyor zorla değiştiriyorum giydirirken kendini parçalayana kadar ağlıyor neden üst değiştirmeyi sevmiyor anlamıyorum, sabrım tükeniyor böyle yapınca tüm enerjim gidiyor ya
Uyku konusunu ben de çözemedim ama banyo konusunda tavsiye vermeye geldim. Sevdiği ve yıkanabilecek banyo oyuncakları alın. Ben her seferinde önce köpeğini yıkıyorum, sonra sıra sana geldi diyorum. Böyle böyle alıştı.Benim kizimda öyle altını değiştirirken kırk takla atıyorum. Uyku zaten en buyuk problemimiz sırf bunun için buraya üyelik yaptım. Banyo yapmayı da sevmiyor o kadar agliyor ki dışarıdan duysanız dovdugumu falan sanırsınız çıldırıyor. Onları da anlamamız gerek sanırım. Dünyaya alışmaya keşfetmeye öğrenmeye çalışıyorlar. Göründüğünden daha zor olmalı, böyle düşünerek kendimi sakin tutmaya sabırlı olmaya çalışıyorum ben.
Kaçmaya çalışıyor mu peki, zorla elini kolunu tutarak değiştirmek zorunda kalıyoruz tek başıma asla yapamıyorum artıkYani benimki de agliyor gerek alt acarken gerek üstu degistirirken. Mimikler garip sesler tahta kasik lego parcasi baby tv aklima o an ne gelirse yapiyorum. Bi sekil halloluyor aglasa da hani yapacak pek bir sey yok
Evet ya çok zorlamaya başladı tek başıma yapamaz oldum birisi tutacak birisi değiştirecek bide böyle de çok üzülüyorum resmen elini kolunu bacağını tutmak zorunda kalıyoruz birde çok ağlıyor öyle olunca ama başka çare bırakmadıBenim ki de altını açınca ya da kıyafetleri çıkartınca sorun çıkarkıyo ama altını baglayınca ya da giydirince kıyamet kopuyo.. Zor da olsa hallediyorum ama
Benimkinin de yemek konusunda bu aralar iştahı yok gibi yemiyor nedense eskiden az da olsa yedirirdim her öğün birşeyler yerdi ama şimdi mama sandalyesinden direk kalkıyor kucağıma alıyorum onda da durmuyor yemek istemiyorBiz bütün gün dışarıda olduğumuz için bugün beslenemedik sayılır ama bu ara zaten çok çok az yiyor 2 3 kaşık alıp tükürmeye başlıyor
Gerçekten benim içinde her konu çok zor uyku yemek alt üst değiştirme burun temizleme belki aklıma gelmeyen daha çok şey bebeğim fazla mızmız benim her konuda da öyle beni çok zorluyor, Allah sağlığını daim etsin tüm bebeklerimizin, burda hiçbirimiz isyan etmiyoruz saçlarının tellerine zarar gelmesin ama bizim de sabrımızın bazen tükendiği oluyor ben burda dertleşiyorum sizlerle bizi bizden başka iyi kimse anlayamazBenim kizimda öyle altını değiştirirken kırk takla atıyorum. Uyku zaten en buyuk problemimiz sırf bunun için buraya üyelik yaptım. Banyo yapmayı da sevmiyor o kadar agliyor ki dışarıdan duysanız dovdugumu falan sanırsınız çıldırıyor. Onları da anlamamız gerek sanırım. Dünyaya alışmaya keşfetmeye öğrenmeye çalışıyorlar. Göründüğünden daha zor olmalı, böyle düşünerek kendimi sakin tutmaya sabırlı olmaya çalışıyorum ben.
Bizdede ateş var şimdi ne kadara çıkıyordu ateşi diştenmi diğilmi bilemedimBen verdım 4 saatte 1 benımkı de ateşlenerek çıkardı hemde 2 gün arayla 2 dıs çıktı şuan yıne kasınıyor galıba diş gelıuor gıbı
Evet kaciyor. Arkasinda dolanarak önce bo bacagini geciriyorum sonra hafif kaldirip 2. bacagi.. sonra ilk gecirdigim bacagindan pijamayi cikartip devam ediyor emeklemeye falan filanKaçmaya çalışıyor mu peki, zorla elini kolunu tutarak değiştirmek zorunda kalıyoruz tek başıma asla yapamıyorum artık
Banyo bende de sorundu simdi müzik acip kucakta dansederek gidiyoruz. Banyo yaparken de müzik acik oluyor. Arkadasin da dedigi gibi sevdigi bir oyuncagini yıkıyorum önce. Bebegm de biraz suyla oynuyor. Fanli bi isitici da aldm banyoya mecburen üşümesin diye. Kalorifer yetmiyordu.Benim kizimda öyle altını değiştirirken kırk takla atıyorum. Uyku zaten en buyuk problemimiz sırf bunun için buraya üyelik yaptım. Banyo yapmayı da sevmiyor o kadar agliyor ki dışarıdan duysanız dovdugumu falan sanırsınız çıldırıyor. Onları da anlamamız gerek sanırım. Dünyaya alışmaya keşfetmeye öğrenmeye çalışıyorlar. Göründüğünden daha zor olmalı, böyle düşünerek kendimi sakin tutmaya sabırlı olmaya çalışıyorum ben.
Oyuncak küvete koyuyorum ama önce onları yıkamayı d3nemedim birde onu deneyelim insaallah bizde de ise yarar.Uyku konusunu ben de çözemedim ama banyo konusunda tavsiye vermeye geldim. Sevdiği ve yıkanabilecek banyo oyuncakları alın. Ben her seferinde önce köpeğini yıkıyorum, sonra sıra sana geldi diyorum. Böyle böyle alıştı.
Haklısın ne kadar güzel olsada çok zormuş annelik. O yüzden birbirimizi anlayabiliyoruz.Gerçekten benim içinde her konu çok zor uyku yemek alt üst değiştirme burun temizleme belki aklıma gelmeyen daha çok şey bebeğim fazla mızmız benim her konuda da öyle beni çok zorluyor, Allah sağlığını daim etsin tüm bebeklerimizin, burda hiçbirimiz isyan etmiyoruz saçlarının tellerine zarar gelmesin ama bizim de sabrımızın bazen tükendiği oluyor ben burda dertleşiyorum sizlerle bizi bizden başka iyi kimse anlayamaz