2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben kahvaltıda ne yiyorsam ondan veriyorum zeytin peynir yogurt yumurta biraz ekmek taze tuzsuz peyniri cok seviyor, yumurtayi bazen hasloyorum bazen omlet yapiyorum yogurdu kendim yapiyorum. bazen guzel yiyor bazen istemiyor ama sürekli ekstra bir çeşit hazirlamiyorum. Özellikle dis dönemlerinde bütün bebekler istahsizlasiyor. Kızım üst on dişlerini çıkarırken 1 hafta ateşliydi ve hiç birsey yemedi sadece emiyordu sonra düzeldi.

Kızlar üst ön dislerimiz şişti uzun zamandr az ınce bakayim dedim de sol tarafta beyaz ve delik var ama alttan gelmemis delik direkt önden acaba diş değil de yara mı sizde nasıl çıktı

Akşam kaçta uyuyor
Bizim sabah kalkmamiz 10 buçuğu buluyor sonra 12 de öğle uykusu genelde kısa sürüyor en fazla bir saat, 4 gibi tekrardan genelde 2 saat sürüyor, 8 gibi tekrardan uykusu geliyor ben bazen uyutuyorum bazende uyutmuyorum genelde kısa oluyor uykusu, akşam ise 10 buçuğa doğru yatakta oluyoruz 11 gibi uyuyor biraz akşam saatimiz geç ama sabah geç kalkıyor yani 10 dan önce hiç kalkmadik 10 buçuk ve 11 arası genelde

X