2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yumurta havuç yumurta
O kadar bebeğinin durmamasına rağmen çok güzel bakıyorsun güzel anne 🌸🌸 valla kahvaltı hazırlamak ayrı zor geliyor bana bu ara yemek yapınca öğlen akşam aynı şeyi veriyorum bazen kalırsa sonraki günde veriyorum zaten iştahsızlık yapınca yemek yapasında gelmiyor insanın ya ha bi yere tarhana yapıyorum aç kalmasın diye

O kadar bebeğinin durmamasına rağmen çok güzel bakıyorsun güzel anne 🌸🌸 valla kahvaltı hazırlamak ayrı zor geliyor bana bu ara yemek yapınca öğlen akşam aynı şeyi veriyorum bazen kalırsa sonraki günde veriyorum zaten iştahsızlık yapınca yemek yapasında gelmiyor insanın ya ha bi yere tarhana yapıyorum aç kalmasın diye
Üzülme benim bebeğimin de bir süredir hiç iştahı yok ne hazırlarsam hazırlayım nadiren iştahla yiyor tükürüp atıyor en severek yediği şey tarhana çorbası 🫠

Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ❤️ Haklısın yemeyince insanın pek yapası gelmiyor benimki de bu ara bayağı sıkıntılı bir iki yiyip tükürüyor diş zamanları artıyor sanırım bu durum

Alıştırma bardağı denediniz mi?
Ekledim fotoğrafını. Benim kızım da içmiyordu.
Bununla oyun yaparak içmeye başladı kendi başına. Ben verince içmiyor ama bu bardağı çok sevdi.
Benim kızom da muchkinin alıştırma bardağıyla kendi kendine içiyo ve bayılıyo resmen ordan içmeye🤣

Benim içinde en zor öğün kahvaltı. Ne yapsam bilmiyorum hep aynı şeyleri yediriyorum. Gerçekten Feryasu Feryasu sen hep çok güzel öğünler çıkarıyorsun bravo 😅👏🏻

Kızlar bebeğim bayılarak yiyor tadı ekşi gibi ben bile çok beğendim. 1 kaşık ona 1 kaşık bana 🤣

Eklentiler

• IMG_2226.jpeg
    IMG_2226.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar bende dün oğluma sebze köftesi yaptım, brokoli vs çok severek yemiyordu. Ama bu köfteye bayıldı diyebilirim. Size tarif vereyim deneyin bence. İlk önce karnıbahar brokoli patates ve havucu haşladim yani sebzeye siz karar verebilirsiniz sonra içine kaşar gaflete unu veya ekmek içi, yumurta sarısı biraz tuz kimyon yağ karıştırdım köfte şeklinde dizdim borcama sonra hooopp fırına sonra ise yoğurt ile nam nam nam afiyet olsunnn🤩

Kızlar bende dün oğluma sebze köftesi yaptım, brokoli vs çok severek yemiyordu. Ama bu köfteye bayıldı diyebilirim. Size tarif vereyim deneyin bence. İlk önce karnıbahar brokoli patates ve havucu haşladim yani sebzeye siz karar verebilirsiniz sonra içine kaşar gaflete unu veya ekmek içi, yumurta sarısı biraz tuz kimyon yağ karıştırdım köfte şeklinde dizdim borcama sonra hooopp fırına sonra ise yoğurt ile nam nam nam afiyet olsunnn🤩
Oh afiyet olsun 🥰 tuz kullanmaya başladınız mı

Oh afiyet olsun 🥰 tuz kullanmaya başladınız mı
Evet ben 7. Ayından beri çok az miktarda kullanıyorum çünkü yemiyordu, biz Çankırıdan tuz getirtiyoruz oranınki.hem güzel hem doğal 😍 ama size bir tuz markası önerebilirim, eğer tuza başlamadiysaniz bu marka hem güzel hemde doğal güvenilebilir benimde bir arkadaşım söylemişti bana. Size de tavsiyem olsun 😍

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-14-13-01-13-472_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-14-13-01-13-472_trendyol.com.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 6
X