• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar bebeğim çok sinirli olmaya başladı, istediği olmadığı zaman kendini arkaya atıyor sinirleniyor çok fena ağlıyor resmen tepiniyor yani, son 1 aydır biraz çizgi film izletmeye başladım, altını değiştirirken veya yemek yerken izletiyorum kesik kesik gün içinde, bazı uzmanlar çizgi film çocuklar da öfke huysuzluk yapar diye bir yerde okudum acaba ondan mı oldu bilmiyorum ama aşırı öfkeli, bu günden sonra bi daha izletmemeye karar verdim zaten çok izletmiyordum mecbur bırakınca açıyordum ama onu da bıraktım, öyle böyle değil çok sinirli olmaya başladı acaba alakası var mı bilmiyorum
Kesebilirsen tamamen kes canım çevremdeki çocuklarda fark ediyorum bunu

Oğlumun üstten 3 4 tane dişi gelecek yüksek ihtimalle nir tanesi patlamış minicik beyaz diğerleri daha şeffaf beyaz duruyor sanırım çok kaşınıyor dilini ısırıyor bu iki oldu hem sağı hem solu ısırmış dün kanayınca fark ettim baya da acıdı çok ağladı yara olmuş şimdi dili sizde de böyle olan var mı ya

Ekran malesef agresiflik yapiyor ama cok kisa düzeydeyse de bu kadar etki edeceğini sanmıyorum. Bence büyümenin verdiği bir agresiflik te var. Benim kizim da agresiflesti. Istedigi şeyi yapmayınca aglamaya basladi ağlayınca yapmadığımızı farketti simdi de çığlık atıyor öyle böyle değil sesin ondan ciktigina inanamiyorum. Ben de ekran izletmedim şimdiye kadar gecen hafta taziyemiz vardi orda sevmeye diye götürüp diğer odada surekli telefon vermişler eline, ben farkedjnce baya sinirlendim uyardım ama sonuç olarak tum emeğim boşa gitti resmen simdi tekrardan unutturmaya çalışıyorum. Surekli oyun kurmaya teşvik ediyorum beraber oynuyorum. Cok isterse de arada niloya acıyorum bir 5-10 dk unutunca tekrar kapatıyorum.
İnanılmaz bir sinir ayaklarını vuruyor kendini arkaya atıyor nefesi kesilene kadar ağlıyor, çok üzüldüm eğer ekrandansa bıraktım artık izletmiyorum TV kumandasını getiriyor telefonu getiriyor aç diyor yani açmıyorum, eğer ekran bu hale getirdiyse bi daha asla izletmem

Kesebilirsen tamamen kes canım çevremdeki çocuklarda fark ediyorum bunu
Kestim canım, sırf yemek yesin veya altını değiştirsin diye açıyordum ama çok fena bir öfke olmaya başladı, ekran hırçınlık yaptıysa düzeltmem lazım inşallah düzelir geri 🙏🏻

İnanılmaz bir sinir ayaklarını vuruyor kendini arkaya atıyor nefesi kesilene kadar ağlıyor, çok üzüldüm eğer ekrandansa bıraktım artık izletmiyorum TV kumandasını getiriyor telefonu getiriyor aç diyor yani açmıyorum, eğer ekran bu hale getirdiyse bi daha asla izletmem
Bizde bu denli siddetli degil. Malesef ekran cok etkiliyor cocuklari . Birde ne izlettiginiz de önemli bazı çizgi filmler alt metinde cocuklari hırçın davranışlara yönlendiriyor.

Bizde bu denli siddetli degil. Malesef ekran cok etkiliyor cocuklari . Birde ne izlettiginiz de önemli bazı çizgi filmler alt metinde cocuklari hırçın davranışlara yönlendiriyor.
Genelde müzikli şeyler izletiyordum bakkal amca kırmızı balık vs. Ya bu kadar etkileyeceğini bilemedim yada bilmiyorum neyden dolayı olduğunu ama ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum

Uyku düzenimiz çok berbat bir süredir gece uykusuna geçmesi saat 1 i buluyor ve ben çok yorgun hissediyorum.Kafamı dinleyemeden uyudugum için bu saatlerde uyandım biraz kafamı dinleyip geri uyuyacağım.Sabah 10 küsürde uyanıyor geç uyudugu için.O kadar uykusu oluyor ki inatla uyumuyor.tek uyku yapıyor. Nasıl düzelecek uyku saatleri bilmiyorum hiç böyle değildik neredeyse bir aydır bu şekildeyiz ve ben çok beynen yorgunum.Bizim gibi uyku saatleri bozulan ve düzeltebilen var mı ? Bebek dediğin 1 de mi uyur

Back