- 27 Ağustos 2022
- 2.934
- 3.436
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesebilirsen tamamen kes canım çevremdeki çocuklarda fark ediyorum bunuKızlar bebeğim çok sinirli olmaya başladı, istediği olmadığı zaman kendini arkaya atıyor sinirleniyor çok fena ağlıyor resmen tepiniyor yani, son 1 aydır biraz çizgi film izletmeye başladım, altını değiştirirken veya yemek yerken izletiyorum kesik kesik gün içinde, bazı uzmanlar çizgi film çocuklar da öfke huysuzluk yapar diye bir yerde okudum acaba ondan mı oldu bilmiyorum ama aşırı öfkeli, bu günden sonra bi daha izletmemeye karar verdim zaten çok izletmiyordum mecbur bırakınca açıyordum ama onu da bıraktım, öyle böyle değil çok sinirli olmaya başladı acaba alakası var mı bilmiyorum
İnanılmaz bir sinir ayaklarını vuruyor kendini arkaya atıyor nefesi kesilene kadar ağlıyor, çok üzüldüm eğer ekrandansa bıraktım artık izletmiyorum TV kumandasını getiriyor telefonu getiriyor aç diyor yani açmıyorum, eğer ekran bu hale getirdiyse bi daha asla izletmemEkran malesef agresiflik yapiyor ama cok kisa düzeydeyse de bu kadar etki edeceğini sanmıyorum. Bence büyümenin verdiği bir agresiflik te var. Benim kizim da agresiflesti. Istedigi şeyi yapmayınca aglamaya basladi ağlayınca yapmadığımızı farketti simdi de çığlık atıyor öyle böyle değil sesin ondan ciktigina inanamiyorum. Ben de ekran izletmedim şimdiye kadar gecen hafta taziyemiz vardi orda sevmeye diye götürüp diğer odada surekli telefon vermişler eline, ben farkedjnce baya sinirlendim uyardım ama sonuç olarak tum emeğim boşa gitti resmen simdi tekrardan unutturmaya çalışıyorum. Surekli oyun kurmaya teşvik ediyorum beraber oynuyorum. Cok isterse de arada niloya acıyorum bir 5-10 dk unutunca tekrar kapatıyorum.
Kestim canım, sırf yemek yesin veya altını değiştirsin diye açıyordum ama çok fena bir öfke olmaya başladı, ekran hırçınlık yaptıysa düzeltmem lazım inşallah düzelir geriKesebilirsen tamamen kes canım çevremdeki çocuklarda fark ediyorum bunu
Geçer inşallahKestim canım, sırf yemek yesin veya altını değiştirsin diye açıyordum ama çok fena bir öfke olmaya başladı, ekran hırçınlık yaptıysa düzeltmem lazım inşallah düzelir geri
Bizde bu denli siddetli degil. Malesef ekran cok etkiliyor cocuklari . Birde ne izlettiginiz de önemli bazı çizgi filmler alt metinde cocuklari hırçın davranışlara yönlendiriyor.İnanılmaz bir sinir ayaklarını vuruyor kendini arkaya atıyor nefesi kesilene kadar ağlıyor, çok üzüldüm eğer ekrandansa bıraktım artık izletmiyorum TV kumandasını getiriyor telefonu getiriyor aç diyor yani açmıyorum, eğer ekran bu hale getirdiyse bi daha asla izletmem
Genelde müzikli şeyler izletiyordum bakkal amca kırmızı balık vs. Ya bu kadar etkileyeceğini bilemedim yada bilmiyorum neyden dolayı olduğunu ama ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorumBizde bu denli siddetli degil. Malesef ekran cok etkiliyor cocuklari . Birde ne izlettiginiz de önemli bazı çizgi filmler alt metinde cocuklari hırçın davranışlara yönlendiriyor.