2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün de gücümüz bitti çok şükür yeni güncelleme geldi kucak dışında hiçbir yerde durmak istemiyor ya da ayakta gezmek istiyor ellerim kollarım tutmuyor artık 😓

Bugün de gücümüz bitti çok şükür yeni güncelleme geldi kucak dışında hiçbir yerde durmak istemiyor ya da ayakta gezmek istiyor ellerim kollarım tutmuyor artık 😓
Vallaha şu süreçte hepimizin ortak dertlerinden biri bu. Tam bir temas bağımlısı oğlum. Oturayım da kucağımda oyalansın diye bişey de yok. Kucağımda evi gezicez. Ben de ooldu paşam diyip indiriyorum kucağımdan artık. Yapacak bişey yok.

Ben kesmedim ama azalttim. Gece uykusuna gectikten ilk 1 saat icinde kesin uyanirdi ve emzirerek geri uyuturdum. Ac olmadigi kesin sonucta aliskanliktan uyaniyor diye kocami yolladim uyutmaya. Zaten gözü kapali oluyor pışpışla o uyuttu birkac kez. Sonra uyanmamaya basladi. Daha dogrusu uyaniyor ama yatakta döne döne kendi daliyor artik. Belki de daha cok yoruldugu icin uyanmiyordur bilemiyorum. Sıralamaya basladi baslayali 1 dakika bile durmuyor yerinde. Yani ben mi azalttim bebek kendi mi azaltti bilmiyorum aslinda 😄
Sıralama derken canım

Vallaha şu süreçte hepimizin ortak dertlerinden biri bu. Tam bir temas bağımlısı oğlum. Oturayım da kucağımda oyalansın diye bişey de yok. Kucağımda evi gezicez. Ben de ooldu paşam diyip indiriyorum kucağımdan artık. Yapacak bişey yok.
Vallahi ben de indiriyorum zorla dayanamıyorum çünkü bir de ağırlaştılar artık

Bebegim hala arkamdan agliyor mutfaga bile gitsem. Baskasinda dursun istemiyor. Korkuttu akrabalar da böyle olmaz arada birak annene kayinvalidene alissin dediler. Sizce gecer mi sizin de agliyor mu arkanizdan bebeginiz hala

Yürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.
Bende yürüteç kullanıyorum denildiği gibi yürümeyi geciktirdiğini gözlemlemedim aksine katkısı oldu bizde. Baya rahatlattı beni de.

Bebegim hala arkamdan agliyor mutfaga bile gitsem. Baskasinda dursun istemiyor. Korkuttu akrabalar da böyle olmaz arada birak annene kayinvalidene alissin dediler. Sizce gecer mi sizin de agliyor mu arkanizdan bebeginiz hala
Benim kızım da aynı şekilde yanında kim olursa olsun ben uzaklaştığım an ağlamaya başlıyor şuan bence bu normal. 1 yaşını geçince biraz daha rahatlar diye düşünüyorum.

Yürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.
Ben de kullanıyorum yürüteçten sonra hayat kalitem arttı benim de

Bu bebeğe göre çok değişir ama ya benimki mesela benim arkamdan ağlamaz yada ben yokken biriyle durur ha ben yokken daha sakin sessiz duruyor ben varken canlanıyor. Babası işe giderken kapıyı kapatınca bi ağlar sonra dikkati hemen başka şeye kaydırınca durur. Kimi bebekte var ki işte annesini görmediği an ağlar

X