2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oğlumun saçları çok yzadı. Kakülleri gözünün içine girevek artık. Kendim kesmek istemiyorum berbat keserim. Ama kuaförde de durur mu bilmiyorum. Sizlerde durum nedir?

Yürüteç kullanıyorum ben. Yürümesini geciktirir falan diyorlar ama ben öyle bir emare görmüyorum açıkçası:) yürüteç bayağı tahatlattı beni.
Bende kullanıuorıum benimdd bebeğim oturtunca aglıyor yatmak zaten istemiyor ayakta olam ayakta tutun beni yürütünn hep dik duramm 😃kol bel kalmadı bir gün değil beş gün değil 2 aydır en sınunda pes ettim kulannmayanlara başarılar sağlığım ve bebeğimin mutluluğu için iyi oldu şimdi çok mutlu

Mısır unlu kaşarlı pankek

Eklentiler

• 1000065538.jpg
    1000065538.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 8
Çocuğu taşımaktan yüksek ihtimal bel fıtığı oldum. Ağrılarım hiç bir şekilde geçmiyor.

Bugün cidden kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi sabah 7 den beri ne oyuncak ne başka bişey hiç bi şeyle oyalanmadı hep mızmız viyaklıyor önüne oyuncak döküyorum nerde tehlike var oraya gidiyor uykusu var uyumuyor ve uykusuzluktan ağlıyor tam kafa yemelik bir gün ve sabrıma asla hakim olamıyorum çıldırıyorum istemsizce kızıyorum

Bugün cidden kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi sabah 7 den beri ne oyuncak ne başka bişey hiç bi şeyle oyalanmadı hep mızmız viyaklıyor önüne oyuncak döküyorum nerde tehlike var oraya gidiyor uykusu var uyumuyor ve uykusuzluktan ağlıyor tam kafa yemelik bir gün ve sabrıma asla hakim olamıyorum çıldırıyorum istemsizce kızıyorum
Bugün bende öyleyim sabrım alt sınır

Aynen ve malesef bi kaç kere bağırarak kızdım
Keşke yapmasak ama insanda sabır tükeniyor her şeyimiz huzursuzluk ve ağlayıp sabah başlıyor üstünü altını değiştir kıyamet mama sandalyesine otursun yemek yesin kıyamet oyuna oturt yatır kaldır yani aklına ne geliyorsa gün içinde yaptığımız her şey zorla

Keşke yapmasak ama insanda sabır tükeniyor her şeyimiz huzursuzluk ve ağlayıp sabah başlıyor üstünü altını değiştir kıyamet mama sandalyesine otursun yemek yesin kıyamet oyuna oturt yatır kaldır yani aklına ne geliyorsa gün içinde yaptığımız her şey zorla
Kesinlikle aynı. Altını bağıra çağıra değiştiriyorum üstünü öyle yemek yerken mama sandalyesinde durmuyor kucağıma alıyorum durmuyor. Özellikle bugün oyunda bile huysuzdu herşeye bağır çağır ağla çok zorluyor özellikle belli günler pik yapıyor bir sıkıntısımı var diye düşünüyorum bu kadar huysuz olunca

KUcak bağımlısıysa tinytrek tavsiye ederim
Bende bu üründen var. Markası bu değil sadece. Aylar aylar önce almıştım. Geçenlerde denedim 10 kg olduğu için nerdeyse omzumu boynumu ağrıttı bu sefer. Bir de zaten tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum. Boyun fıtığım da var. Onun üstüne gelip Alkım’ı taşımak mahvediyor:)

Kesinlikle aynı. Altını bağıra çağıra değiştiriyorum üstünü öyle yemek yerken mama sandalyesinde durmuyor kucağıma alıyorum durmuyor. Özellikle bugün oyunda bile huysuzdu herşeye bağır çağır ağla çok zorluyor özellikle belli günler pik yapıyor bir sıkıntısımı var diye düşünüyorum bu kadar huysuz olunca
Bazen geri kalmış ilkel kabileler ile ilgili belgesel tarzı videolar izliyorum. Orda şey dikkatimi çekiyor. Küçücük bebekler asla mızmız değil kendi hallerinde takılıyorlat. Büyük ihtimalle ilgisizlikten oluyor bu. Ağlasa da karşılık bulamayacağını biliyor. Tabi bu doğru örnek diye anlatmıyorum ama aslında işin sırrı biraz da burada gibi. Biz çok üzerlerine düştükçe, kucağımızdab indirmedikçe, önüne oyuncak yığdıkça tatminsizleşiyorlar. Mızmızlık giderek şımarıklığa evriliyor. Bebeğim mızmızlandığında bazen kendimi kaptırıp, onun kölesi gibi her istediğini yaparken buluyorum kendimi. İşte o xaman şunu söyliyorum kendime. Bu bebek 10-15 yaşına geldiğinde her istediği yapılsın diye bekleyen şımarık bir erkek olursa bunun sorumlusu sen olacaksın.

Belki bir süre çok fena ağlayacak arkadaşlar. Belki sabrımızı vicdanımızı zorlayacak. Ama artık akılları herşeye eriyor. Bizi kullanmayı bilşyorlar. Yalandan ağlamayı ajite etmeyi biliyorlar. İpleri elimize almamız lazım acilrn:) hem zihin hem beden sağlığımız hem de çocuklarımızın şımarık olmaması için:)

X