- 19 Mayıs 2024
- 2.048
- 1.336
- 48
Aynen taşı büyütür belki diye neden taş olduğu belli değil çünküTaştan dolayı mı kesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen taşı büyütür belki diye neden taş olduğu belli değil çünküTaştan dolayı mı kesti
İnşallah bir an önce toparlarsınız, çok çok geçmiş olsun. Şimdiden stres olmayın sakin kalmaya çalışın. Bebişin size çok ihtiyacı olacakBenim bebeğimin rahatsızlığı var ya ona bağlıyorum artık diş bile bir süre sonra geçiyor benimki hep ağlıyor hep huzursuz artıl kucağımda da taşıyamıyorum sanki 50 kilo yaşıyorum gibi kollarım ağrıyor sadece 9 kilo daha aşırı gücsüzleştim çok yıprandım heraşde 2 hafta içinde oğlum ameliyat olacak iyice psikolojim bozuldu
Çok geçmiş olsun kolaylıkla sağlıcakla atlatın inşallah gelsin geçsinAynen taşı büyütür belki diye neden taş olduğu belli değil çünkü
Geçmiş olsun canım sorunsuz bir şekilde atlatın inşallahAynen taşı büyütür belki diye neden taş olduğu belli değil çünkü
2 gun falan devam etti o huzursuzlugu.Kızlar bu dil patladıktan sonra huzursuzlukları kaç gün daha sürüyor günlerdir perisan durumdayız artık beynim kaldırmıyor sürekli mışıl mızıl bu saat oldu yeni uyumaya çalışıyoruz o kadar zor oluyor ki uyutmak gündüz ayrı durmuyor ne kader sürüyor bu
Ben de aynısını avokadolu yaptımYumurta yoğurt lor peyniri yulaf unu
Tek dişsiz biz kaldık galiba nasıldı zor oldu mubizim ilk dişimiz patladı çok şükür 11 aylık olduk
Valla hala çok zor oluyor bir haftadır mızmız huzursuz geceleri zor uyuyor böyle sürekli kucak istiyor gibi şeyler yaşadık hala aynı durumdayız kabarıklık var mı sizde hiçTek dişsiz biz kaldık galiba nasıldı zor oldu mu
Eline sağlık canım bu kadar şeyi yiyor muYumurta yoğurt lor peyniri yulaf unu
Ya ben altıncı aydan beri kabarıklık olduğunu sanıyorum bembeyaz gözüküyor da ama gelen giden yokValla hala çok zor oluyor bir haftadır mızmız huzursuz geceleri zor uyuyor böyle sürekli kucak istiyor gibi şeyler yaşadık hala aynı durumdayız kabarıklık var mı sizde hiç
Benimki mesela sabah iki tanesini yediEline sağlık canım bu kadar şeyi yiyor mu
Bizim de öyleydi son huzursuzluğunda anladım ki patlayacak artık .Aylardır şiş beyazdı bir çırpıda çıksın inşallahYa ben altıncı aydan beri kabarıklık olduğunu sanıyorum bembeyaz gözüküyor da ama gelen giden yok
İnşallahhhhhBizim de öyleydi son huzursuzluğunda anladım ki patlayacak artık .Aylardır şiş beyazdı bir çırpıda çıksın inşallah
Hayır hiç yer mi 2 taneyi yediEline sağlık canım bu kadar şeyi yiyor mu
Ben bir yumurtadan bir tane yapıp parça parça bölüyorum seninki iki yumurta falan mı çok gibi geldi de gözümeHayır hiç yer mi 2 taneyi yedi