- 14 Haziran 2023
- 994
- 750
Benimde tek uykuda genelde en fazla 1 saat oluyor. Akşam üstü uykusu geliyor oyalayıp uyutmamaya çalışıyorum yoksa çok geç yatıyorSiiznki ne kadar uyuyor o bir uykuda? Benim iki ama yarimsar saatten toplam bir saat. Tek uykuya düşsek uzar mi acaba
Afiyet olsun canım tarif alabilir miyimAvokado tost
Tek uyku uyuyorsa gece nasıl uyuyor gece uykusu güzel miBenimde tek uykuda genelde en fazla 1 saat oluyor. Akşam üstü uykusu geliyor oyalayıp uyutmamaya çalışıyorum yoksa çok geç yatıyor
Canım çok geçmiş olsun hangi antibiyotiği verdi de emzirme dedi?Kızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur
Bende bir haftadir dinletiyorum hem sevdi hemde gercekten anne dedirtmenin en iyi yolu
Kızlar bu şarkıyı yeni keşfettim kızım çok sevdi söylemeye çalışıyorBu şarkıdan sonra bana anni diye sesleniyor çok hoşuma gitti sizde deneyin
Ya bizimki hiç bir kelime söylemiyor. Ne zaman ilk anlamlı kelimesini söyleyecek diye gözünün içine bakıyorum.
Kızlar bu şarkıyı yeni keşfettim kızım çok sevdi söylemeye çalışıyorBu şarkıdan sonra bana anni diye sesleniyor çok hoşuma gitti sizde deneyin
Bence olmaz doğumdan sonra damardan ne ağrı kesici yaptılar yine emzirdik yaniSabah 5 te dayanamadım az emzirdim bişey olur mu
Ben mart annelerındenim, bebegım 9.800 kgKızlar bebeğiniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz
Olmaz inşallah ya içini ferah tutBişey olmaz di mi bol bol su içip WC çıkıyorum
Baba mama gibi basit kelimeleri söylüyor mu pekiYa bizimki hiç bir kelime söylemiyor. Ne zaman ilk anlamlı kelimesini söyleyecek diye gözünün içine bakıyorum.
5 numara büyük olmaz ya size çünkü 4 ve 4+ tam bize hatta bacak kısmında iz yapıyor bel lastiği göbeğini sarsada göbeğinin altında kalıyorBen mart annelerındenim, bebegım 9.800 kg
5 numara bıraz büyuk gbı, 4+ almış eşim o da küçük geldi
Biz hep konuşuyoruz yatana kadar ağzımız hiç durmuyor sürekli iletişim halindeyiz ve ben çok şarkı söylüyorum beraber dinliyoruz bunların faydası oldu diye düşünüyorum. Ama her şeyin bir zamanı var demekki daha konuşma zamanı gelmemişYa bizimki hiç bir kelime söylemiyor. Ne zaman ilk anlamlı kelimesini söyleyecek diye gözünün içine bakıyorum.
Benimki sabahlari muhallebi ve icine karisimlar yiyor hala sizce her gun bunu yapmam iyi mi baska bisey yemiyor
Babababa mamamamama şeklinde. Biletek yapmıyor. Anlamlı bir kelime şeklinde değil.Baba mama gibi basit kelimeleri söylüyor mu peki
Benimki de muhallebileri sevmiyor. Bildiniz insan lokması şeklinde kocaman lokmalarBenim bebeğim en başından beri muhallebi tarzı şeyler yemedi sevmedi ya. Sadece irmikli meyve püreleri yapıyordum onları yiyordu. Ben normal kahvaltı hazırlıyorum ayrı ayrı, bugün mesela omlet yaptım, lor peynir pekmez kaşar biraz o şekilde yedi, pirinç unundan muhallebi yapıyorum bazen ağzına sürmüyor sonra ben yiyorum onu da
Bilmiyorum ki söylediyse de hatırlamıyorumCanım çok geçmiş olsun hangi antibiyotiği verdi de emzirme dedi?