2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım çok geçmiş olsun hangi antibiyotiği verdi de emzirme dedi?

Kızlar bu şarkıyı yeni keşfettim kızım çok sevdi söylemeye çalışıyor Bu şarkıdan sonra bana anni diye sesleniyor çok hoşuma gitti sizde deneyin

Arkadaşlar haftasonh bebeğe şundan aldık. Kullanmayan varsa tavsiye ederim. Ellerinden tutup yürütmek hem bizim belimizi ağrıtıyordu hem de ona fazla destek oluyorduk. Böylece dengede durma işini daha fazla yapmaya zorlanmış oldu. Kullanımı da kolay. Yürümesini hızlandıracak gibi geldi bana.

Eklentiler

• EDC43B2B-D40E-4EAF-8949-FEC36B630490.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 32

Kızlar bu şarkıyı yeni keşfettim kızım çok sevdi söylemeye çalışıyor Bu şarkıdan sonra bana anni diye sesleniyor çok hoşuma gitti sizde deneyin
Ya bizimki hiç bir kelime söylemiyor. Ne zaman ilk anlamlı kelimesini söyleyecek diye gözünün içine bakıyorum.

Ya bizimki hiç bir kelime söylemiyor. Ne zaman ilk anlamlı kelimesini söyleyecek diye gözünün içine bakıyorum.
Biz hep konuşuyoruz yatana kadar ağzımız hiç durmuyor sürekli iletişim halindeyiz ve ben çok şarkı söylüyorum beraber dinliyoruz bunların faydası oldu diye düşünüyorum. Ama her şeyin bir zamanı var demekki daha konuşma zamanı gelmemiş

Benimki sabahlari muhallebi ve icine karisimlar yiyor hala sizce her gun bunu yapmam iyi mi baska bisey yemiyor

Benim bebeğim en başından beri muhallebi tarzı şeyler yemedi sevmedi ya. Sadece irmikli meyve püreleri yapıyordum onları yiyordu. Ben normal kahvaltı hazırlıyorum ayrı ayrı, bugün mesela omlet yaptım, lor peynir pekmez kaşar biraz o şekilde yedi, pirinç unundan muhallebi yapıyorum bazen ağzına sürmüyor sonra ben yiyorum onu da

Benimki de muhallebileri sevmiyor. Bildiniz insan lokması şeklinde kocaman lokmalar

Ben hazır muhallebi degilde ogden aldigim unlarla kendim.muhallebi yapiyorum.ama artik bir gun muhallebi yaptiysam ki iicne hep karisim yapiyorum avakado vs ne bilursam diger gun yapmiyorum.omletle arasi hic yok haslanmis yumurta bile ancak karisimlarda yiyor.resmen agzinin tadi yok.o yuzden kahvalti cok zor bir öğün benim icin.
Kızlar beni asıl korkutan genelde bir yastan sonra gece mamalari kesin diyor doktorlar ve biz hala gece 2-3 kez mamaya uyaniyoruz asla deliksiz uykumuz yok.nasil yapicaz fikriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…