Bizde mamayla beslenmeye başladık 3-4 hafta oluyor. Üstüne birde mama reddi başladı keşke gece mama için uyansa çok isterdim zorla mama içiriyorum resmen. Of her durumun bir zorluğu var işteValla gece beslenmesini kes dicek doktor yakin zamanda ama nasil yapicam bilmiyorum.tamamen aliskanlik gibi geliyor bana gece mama yemesi.biz zaten emmeyi 2 aydir birakti mamayla gidiyoruz bakalim neler bekliyor bizi.2 saat onun uyanmasi ben uyuyamiyorum ki bu arada dogru duzgun.ha uyandi ha uyanicak mama yapiyim aglamasin uyku bolunmesjn derken sabah oluyor
Kendi kendilerine uyumaya bi alışsalar bebelerde rahat edecek bizde.Ayakta sallanmayı denedim sevmiyorgenelde anakucağında salliyoruz
Bende kucakta gezdirerek uyutuyorum çok zor oluyor bazen geç dalıyor gez gez elim kolum bacağım kopuyorKucakta uyutmakta zor ya başka şekilde uyutmaya denedin mi hiç
Bende öyleyim canım illa bı gezecek sonra uyuyacak, kızlar sabredelim ne kaldı surda 2 ay sonra 1 yasindalar gunler haftalar geçmezken aylar yıllar geciyo çok acıBende kucakta gezdirerek uyutuyorum çok zor oluyor bazen geç dalıyor gez gez elim kolum bacağım kopuyor
Bizde ayakta sallanmaya geçmeden önce kucakta uyuyorduk zor oluyor gerçektenBende kucakta gezdirerek uyutuyorum çok zor oluyor bazen geç dalıyor gez gez elim kolum bacağım kopuyor
Doktorum da aynısını söyledi sevmediği birşey olduğunda yemeyince arkasından sevdiğini verirsen hmm ben bunu yemeyeyim nasılsa sevdiğim şey gelecek düşüncesi oluşturursun dedi.yemezse 1 saat sonra tekrar aynı şeyleri sunuyorum. Ama genel olarak ek gıdayla başım dertte hiçbir şey yemek istemiyor mesela karnabahar yemeği yaptım ağzına bile sürmedi bugün. Resmen yemek seçiyor. Köfte yaptım dün direkt tükürdü yoğurtka beraber verdim yine öyle yedi biraz. Hep yoğurt çorbası içeyim istiyorKızlar ben bide bişey soracağım, mesela bir yemek yaptınız bebeğiniz o yemeği yemezse beğenmezse felan başka yemek yapıyor musunuz yoksa öyle geçiyor mu o öğün. Özellikle akşam yemeğinde yemiyor aç kalıyor başka bişey yedirmeye çalışıyorum ama böyle de zor oluyor yemeyince tekrar başka bişey yapmakta olmaz yani sonra bide alışkanlık yapacak öğrenecek yemezsem yenisini yapacak zaten diye
Yememe gibi bir şansı yok ne yaptıysam yemek zorunda ve yiyorKızlar ben bide bişey soracağım, mesela bir yemek yaptınız bebeğiniz o yemeği yemezse beğenmezse felan başka yemek yapıyor musunuz yoksa öyle geçiyor mu o öğün. Özellikle akşam yemeğinde yemiyor aç kalıyor başka bişey yedirmeye çalışıyorum ama böyle de zor oluyor yemeyince tekrar başka bişey yapmakta olmaz yani sonra bide alışkanlık yapacak öğrenecek yemezsem yenisini yapacak zaten diye
Ben hata yapıyorum galiba hemen yeni bir şey üretip yediriyorumKızlar ben bide bişey soracağım, mesela bir yemek yaptınız bebeğiniz o yemeği yemezse beğenmezse felan başka yemek yapıyor musunuz yoksa öyle geçiyor mu o öğün. Özellikle akşam yemeğinde yemiyor aç kalıyor başka bişey yedirmeye çalışıyorum ama böyle de zor oluyor yemeyince tekrar başka bişey yapmakta olmaz yani sonra bide alışkanlık yapacak öğrenecek yemezsem yenisini yapacak zaten diye
Evet bende ondan korkuyorum genelde sizin dediğiniz gibi 1 saat sonra felan tekrar deniyorum ama nazende vicdanım rahat etmiyor başka bişey veriyorum.Doktorum da aynısını söyledi sevmediği birşey olduğunda yemeyince arkasından sevdiğini verirsen hmm ben bunu yemeyeyim nasılsa sevdiğim şey gelecek düşüncesi oluşturursun dedi.yemezse 1 saat sonra tekrar aynı şeyleri sunuyorum. Ama genel olarak ek gıdayla başım dertte hiçbir şey yemek istemiyor mesela karnabahar yemeği yaptım ağzına bile sürmedi bugün. Resmen yemek seçiyor. Köfte yaptım dün direkt tükürdü yoğurtka beraber verdim yine öyle yedi biraz. Hep yoğurt çorbası içeyim istiyor
VayyYememe gibi bir şansı yok ne yaptıysam yemek zorunda ve yiyor
Bazen bende senin gibi yapıyorum ama galiba yaptığımız yanlış çünkü ilerde bunu kullanacaklar yemeyip yenisini isteyeceklerBen hata yapıyorum galiba hemen yeni bir şey üretip yediriyorum
Ben de benzer şeyi yaşadım ama sonra fark ettim ki kızım kendi yemek istiyor. Artık elinde tutabileceği şeyleri daha sık yapmaya çalışıyorum ki kendi yesin.Kızlar ben bide bişey soracağım, mesela bir yemek yaptınız bebeğiniz o yemeği yemezse beğenmezse felan başka yemek yapıyor musunuz yoksa öyle geçiyor mu o öğün. Özellikle akşam yemeğinde yemiyor aç kalıyor başka bişey yedirmeye çalışıyorum ama böyle de zor oluyor yemeyince tekrar başka bişey yapmakta olmaz yani sonra bide alışkanlık yapacak öğrenecek yemezsem yenisini yapacak zaten diye
Ona da sabrım kalmıyor pankek bazen veriyorum eline her yere dökülüyor birde kulağına burnuna heryere sokuyorBen de benzer şeyi yaşadım ama sonra fark ettim ki kızım kendi yemek istiyor. Artık elinde tutabileceği şeyleri daha sık yapmaya çalışıyorum ki kendi yesin.
Ayy yok bende vermiyorum daha birkaç kez denedim her yeri batıyor ve ortalıkta aynı şekildeOna da sabrım kalmıyor pankek bazen veriyorum eline her yere dökülüyor birde kulağına burnuna heryere sokuyor
Valla benim de şakağımdaki damar atıyor o yemek yerken ama hiç yememesinden iyidir diye düşündüğümden katlanıyorumOna da sabrım kalmıyor pankek bazen veriyorum eline her yere dökülüyor birde kulağına burnuna heryere sokuyor
Ben şöyle çözüm buldum, çırılçıplak soyup tek bir zıbın ve üstüne tüm vücudunu kapatacak önlük giydiriyorum. Altına da örtü seriyorum. Örtü büyük olacak ki her yere sıçramasın (en başta evin her yerinden köfte parçaları topluyordum). Yedikten sonra da elini yüzünü her yerini yıkayıp zıbını yıkamaya atıyorum.Ayy yok bende vermiyorum daha birkaç kez denedim her yeri batıyor ve ortalıkta aynı şekilde
Benimki sabahlari muhallebi ve icine karisimlar yiyor hala sizce her gun bunu yapmam iyi mi baska bisey yemiyor
Ben de genelde karışım veriyorum . Bugün 1,5 kaşık yulaf pişirdim içine labne pekmez ve elma koydum şimdi bu tabağı görünce acaba doymuş mudur diye düşündümBenimki sabahlari muhallebi ve icine karisimlar yiyor hala sizce her gun bunu yapmam iyi mi baska bisey yemiyor