- 6 Ağustos 2022
- 2.348
- 2.218
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uyanmalarını nasıl çözdünüz mama içmek için uyanıyor ve inanılmaz mama tüketiyor gece normal şartlarda sadece mama içmek için uyanıyor mama almazsa da ayılıp uyanıyorBenim bebeğimin de uyku sorunu pek olmamıştı. Ama diş çıkarma sürecinde normalden daha fazla uyandı ve ağlayarak uyandı. Sonra diş çıkardı zaten. Şimdi yine eski uykusuna geri döndü. Bazdn gerileme yaşıyoruz uykuda. Gerileme dediğim de şu: meseka dün 10 da yattı akşam. Sabah 6 ya kadar hiç uyanmadı. Mamasını verdim. 8 e kadar uyudu tekrar. Ama gerileme oldupu dönemlerde. Gece bir ikş defa daha uyanır gibi oluyor.
Portakal yasak değil miydi doktorunuz izin verdi mi bende vermek istiyorum ama yasaklı diyorlarArkadaşlar geçen akşam şöyle bir ara öğün yaptım. Altına irmik ve yulaf ununu suyla pişirdim. Bende bu un var diye yaptıö. Başka un da olur bence. Üstüne yarım muz ve böğürtleni blen edip içine çiya tohumu ekledim. Üstüne de portakal koydum. Fikir olsun. Başka meyvelerle de yapılır bence. İki kase çıktı.
Saati önemli miBugün tüm batıllığım ile cuma selası ve öğle ezanı arası çocuğu sallayacağım zira 3 aydır ayakta gezdirmekten bel fıtığı ameliyatı yakın benim gibi olan varsa beklerim
Çıktım cumaya
salladım selaya
çocuğum yürüsün
gelecek cumaya tekerleme budur
Ay portakal yasak mı geçen ben hastalandım bebişe de portakal suyu verdim hiç sevmedi çok az içti ama içtiPortakal yasak değil miydi doktorunuz izin verdi mi bende vermek istiyorum ama yasaklı diyorlar
Saati önemli mi
Anlaşılan gece grup için pek iyi geçmemiş benimde yine aynı uyumadı gece 3de uyudu ama saat başı 40dkda bi ağlayarak
Benimkini seladan önce yaptım tutmazsa haftaya zamanında denerimPortakal yasak değil miydi doktorunuz izin verdi mi bende vermek istiyorum ama yasaklı diyorlar
Saati önemli mi
Anlaşılan gece grup için pek iyi geçmemiş benimde yine aynı uyumadı gece 3de uyudu ama saat başı 40dkda bi ağlayarak
Asitli diye yasak biliyodum ben bilmem ki şimdiAy portakal yasak mı geçen ben hastalandım bebişe de portakal suyu verdim hiç sevmedi çok az içti ama içti
Ay portakal yasak mı ilk kez duydum benim miniğim ara öğünlerinde severek tüketiyorPortakal yasak değil miydi doktorunuz izin verdi mi bende vermek istiyorum ama yasaklı diyorlar
Saati önemli mi
1 yaşa kadar yasak diye okumustum ama grupda herkes vermis bende deneteyimAy portakal yasak mı ilk kez duydum benim miniğim ara öğünlerinde severek tüketiyor
Neden yasak ki portakal ben küçük küçük doğrayıp yediriyorum hep çok seviyor hattaPortakal yasak değil miydi doktorunuz izin verdi mi bende vermek istiyorum ama yasaklı diyorlar
Saati önemli mi
Turunçgiller 1 yaşa kadar yasak. Alerjik reaksiyon riski yüksek olduğu için ve Reflü, pişik yapabileceğinden dolayı.1 yaşa kadar yasak diye okumustum ama grupda herkes vermis bende deneteyim
Bende böyle okumuştum işteTurunçgiller 1 yaşa kadar yasak. Alerjik reaksiyon riski yüksek olduğu için ve Reflü, pişik yapabileceğinden dolayı.
Eline sağlık bilmediğimden soruyorum chia tohumunun bebekler için ne gibi faydası varArkadaşlar geçen akşam şöyle bir ara öğün yaptım. Altına irmik ve yulaf ununu suyla pişirdim. Bende bu un var diye yaptıö. Başka un da olur bence. Üstüne yarım muz ve böğürtleni blen edip içine çiya tohumu ekledim. Üstüne de portakal koydum. Fikir olsun. Başka meyvelerle de yapılır bence. İki kase çıktı.
Ay işe yararsa söyle bende yapayım tam yürüyeceğini hissedince yapmak istiyorumBugün tüm batıllığım ile cuma selası ve öğle ezanı arası çocuğu sallayacağım zira 3 aydır ayakta gezdirmekten bel fıtığı ameliyatı yakın benim gibi olan varsa beklerim
Çıktım cumaya
salladım selaya
çocuğum yürüsün
gelecek cumaya tekerleme budur
İnşallah yarar beni büyük bir dertten kurtarır gerçi yeni dertler açarAy işe yararsa söyle bende yapayım tam yürüyeceğini hissedince yapmak istiyorum
Aaa bunu bilmiyordum. Portakal veriyordum. Pişiği oluştu. O yüzden mi acabaTurunçgiller 1 yaşa kadar yasak. Alerjik reaksiyon riski yüksek olduğu için ve Reflü, pişik yapabileceğinden dolayı.
Besin değeri ve faydalı yağlar açısından besleyici ve sindirim sistemini düzenliyormuş. 8-10 aydan önce çok önermiyorlar. Ben azcık koydum.Eline sağlık bilmediğimden soruyorum chia tohumunun bebekler için ne gibi faydası var
Ben açıkçası her öğün için doktora danışmıyorum. Az az portakal verdim. Çok da sevdi. Bira pişiği var ama ondan mı bilmiyorum. Çünkü çok uzun zamandır yiyor:) şu an yemediği bişey kalmadı:)Portakal yasak değil miydi doktorunuz izin verdi mi bende vermek istiyorum ama yasaklı diyorlar
Saati önemli mi
O his bende de var maalesef sanki doya doya geçiremedim çok hızlı geçiyor zaman . Hem diyorum hemen büyüse bir an önce hemde geriye dönüp bakınca çok hızlı geçti diyorum falan.Bende özlerim muhakkak hatta yenidoğan hallerini bile özledim sanki o dönemleri dolu dolu yaşayamadım gibi hissediyorum. Malum lohusalık psikolojisi, sezaryen dikişleri, mastite giden acılı memeler, her kafadan bir ses çıkması vs anın tadını çıkaramadım.
Mayayı mı az koyuyorsunki ya da sıcaklığı tam ayarlayamıyorsundur. Ben bildiğin tencereye serçe parmağımı süte sokup 5 saniye falan yakmatacak kadar (daha çok bekletsen parmağım yanacak diye düşün)sıcak olunca 2 kaşık kadar yoğurt koyup karıştırıyorum sonra küçük kavanozlara koyup kavanozun kapağına havlu peçete kapatıp biraz gevşek kapatıp kapağı fırına koyuyorum. 2-3 tane havlu sofra bezi ne varsa üstünü örtüp 8 saat falan fırında duruyor sonra buzdolabına koyuyorum.Bende mayaladığımdan çoğaltmak istiyorum ama tutmuyor garip bir şekilde. Anlam veremedim o yüzden hep activia ile mayalamak zorunda kalıyorum