• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Allah yardım etsin canım çok zor brn hamileyken taşındım 7 aylıkti,

Bende yaptırdım 9. Ay aşısını mülteciler heryerde ülke pislik içinde zaten diye,

Benimki de canavarlasti iyice kulaklaru ayakları gözleri burnu parmakları ağzı nerde diyence gosteriyo baba diyo ağaç nerde diyince gosteriyo ayağa kalkiyo ama gidemiyo tabi kendi dibimden ayrılmıyor yapışık geziyoruz 😄😄
Sagol canım sorunsuzca taşınırım inşallah 🤲🏻 Bizde de baya gelişme var ama henüz kendi başına yürümeye karar vermedi çok tedirgin oluyor 😁

Bizde taşındık 3 aylıkken zordu baya ailem başka şehirde benim ama ondan biraz Allah kolaylık versin 🙏🏻 munchkin suluk işe yaradı bu arada hoşuna bile gitti içmek elinden bırakmıyor 🫠
Sağol canım 😊 Çok sevindim işe yaradığına, birşey başarmak hoşlarına gidiyor sanırım. Aman ne büyük bir olay başardılar 🤣

Benim kızım bana tamamen yapışık geziyor. Odadan veya görüş alanından çıkınca direkt ağlamaya başlıyor. Benzer durumda olan var mı?
Eve gelince böyle oldu. Türkiye'deyken anneanne-babaanne-dedeler derken pek bana bakmıyordu. Anlamadım nedenini, ev de yabancı gelmiş olabilir 😔
Ortam yabancılaştığı için olabilir. Bizde mesela yabancı ortama veya insanların içine girince bana yapışıyor. Onun haricinde anane babaanne ile çok rahat takılıyor.

Ay evet zaten uyku problemimiz vardı onda beni zaten pert ediyordu gece 50 kere kalkmayla, şimdi de totosunda kurt var hiç yerinde durmuyor herşeyi elini atıyor dizlerim belim konuşsa neler anlatacak 😂
Valla bende hep peşindeyim ne tehlikeler atlattık, ne düşüşler yaşadı. Allah beterinden korusun

Ortam yabancılaştığı için olabilir. Bizde mesela yabancı ortama veya insanların içine girince bana yapışıyor. Onun haricinde anane babaanne ile çok rahat takılıyor.
Aslında dışarıda hiç problem yaşamadık. Arkadaşlarımız ile görüştük onları hiç yabancılamadı. Vardır bir hayır...

Aslında dışarıda hiç problem yaşamadık. Arkadaşlarımız ile görüştük onları hiç yabancılamadı. Vardır bir hayır...
Bizde dışarda bir sorun yaşamıyoruz doğduğundan beri hep gezeriz o anlamda çok sosyal bir bebek ama yabancı bir eve girince deliriyor ve orda olmak istemediğini çok net belli ediyor. Annem anlatıyor bebekken bende öyleymişim yabancı eve gidince duvarlara bakıp bakıp ağlarmışım 😁

Bizde öyle derler ben unutmuşum kardeşime anlatınca kime gittin birinde bişey yedin mi diye sordu kahvaltıya gittik dedim tamam işte arkandan konusmuslar kabus görmüşsün dedi ben şok hiç yakistirmadim ama onlara severler beni
Ah ah bu hayatta ne sinsirellalar en yakınlarımızdan çıkmıyor mu

Ah ah bu hayatta ne sinsirellalar en yakınlarımızdan çıkmıyor mu
Kesinlikle katılıyorum. Dost dediklerimiz sinsi hain çıkıyor. İnsanın yüzüne gülüp arkasından da iş çevirip dedikodu yapıyorlar. Allah kalbi kötü, merhametsiz, dost görünüp düşman olan insanlardan korusun 🤲🏻

Benim
Ya tek başına oynamayı sevmiyor benimki seninki kendi kendine oynuyor mu, ya böyle koltukta oturayım kendi yerde oynasın asla istemiyor illa bende yanına gidecem ancak öyle biraz oyalanıyor
Ki de öyle canım illa yerde oturcam koyukta asla oturamitirum

Ya tek başına oynamayı sevmiyor benimki seninki kendi kendine oynuyor mu, ya böyle koltukta oturayım kendi yerde oynasın asla istemiyor illa bende yanına gidecem ancak öyle biraz oyalanıyor
Canım Tam yazamadım mesajı benimki durmuyor aynı senin dediğin gibi koltukta oturamıyorum oturursam geliyor bacaklarıma tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor kucağına al beni diyor veya telefonda rahat konuşamıyorum telefon elimden almaya çalışıyor televizyonu zaten kısıtlı açıyorum veya açmıyorum o izlemiyor tabii ki de ben kendim için onun dışında bugün öksürerek uyandı İnşallah hasta olmamıştır geçen ben acilde serum yerken o da beklemek zorunda kaldı babasıyla birkaç hafta önce annemlerde hiç durmadı bizim evde olmamıza rağmen bakalım bu sefer geldiklerinde nasıl tepki verecek normalde tuvalete bile gitsem ağlıyor

Merhaba benimde 4 aylıktan 7 aylığa kadar öyleydi. O dönem çok zorlandım. Babasına bile gitmiyordu. 7. ayında şükür yabancılaması gitti. Eskisi gibi de ağlamıyor artık. Hala bana çok düşkün geceleri beni istiyor sadece. Yabancı kişilere ağlıyor yine ama daha sonra alışıyor mutlu bile oluyor. Düşünün kimseye gitmeyen çocuk şimdi zil çalınca benden önce kapıya gidiyor. Sabredin bu dönem geçicek düzelecek inşallah.
Teşekkür ederim Peki siz oluruna mı bıraktınız Yani evde mi durdunuz bu süre zarfında daha çok yoksa gidip alıştırmaya mı çalıştınız o şekilde mi alıştı Yani ben nasıl bir süreç ilerletmeliyim birileri çağırdığı zaman genelde gitmiyorum çünkü oturamadığım için geri döneceğimi Biliyorum çok ağlıyor sık sık gitmeli miyim yani bebeğimi ağlatmak da istemiyorum Yoksa evde mi durmalıyım bir süre büyüyünceye kadar

Bu ay sonu veya şubat başı gibi taşınma işlerimiz var kızımın doğum günü de var. Taşınma işi gözümde çok büyüyor kolaylıkla geçer inşallah 🤲🏻
Ben yazın taşınmıştım kucağımda 5 aylık çocukla eşyaları yığıp gittiler kalakaldım öyle. Şimdi olduğu gibi asla bir iş yaptırmayan bir çocuktu arkadaşım geldi tüm evi yerleştirdi bende yanında öyle kucağımda çocukla dikildim. Şimdiki yaşlarında biraz daha kolay olabilir hatta biri bi kaç saat oyun parkına falan götürse bile çok iş hallolur

Canım Tam yazamadım mesajı benimki durmuyor aynı senin dediğin gibi koltukta oturamıyorum oturursam geliyor bacaklarıma tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor kucağına al beni diyor veya telefonda rahat konuşamıyorum telefon elimden almaya çalışıyor televizyonu zaten kısıtlı açıyorum veya açmıyorum o izlemiyor tabii ki de ben kendim için onun dışında bugün öksürerek uyandı İnşallah hasta olmamıştır geçen ben acilde serum yerken o da beklemek zorunda kaldı babasıyla birkaç hafta önce annemlerde hiç durmadı bizim evde olmamıza rağmen bakalım bu sefer geldiklerinde nasıl tepki verecek normalde tuvalete bile gitsem ağlıyor
İnşallah hasta değildir canım 🙏🏻 benimki de oyun oynarken bir arkadaşımı arayım biraz sohbet edim diyorum konuşurken bi anda kalkıyor ağlıyor geliyor bana tutunuyor kapat benle ilgilen diyor bence 😂 asla telefonda konuşmamı istemiyor

Teşekkür ederim Peki siz oluruna mı bıraktınız Yani evde mi durdunuz bu süre zarfında daha çok yoksa gidip alıştırmaya mı çalıştınız o şekilde mi alıştı Yani ben nasıl bir süreç ilerletmeliyim birileri çağırdığı zaman genelde gitmiyorum çünkü oturamadığım için geri döneceğimi Biliyorum çok ağlıyor sık sık gitmeli miyim yani bebeğimi ağlatmak da istemiyorum Yoksa evde mi durmalıyım bir süre büyüyünceye kadar
Bence ev ortamına bi süre götürmeyin ama markete parka gidin kalabalık ortamlara götürün, şuan sanırım yabancı bi evde durmak istemiyor en iyisi babası ile avmye götürün parka vs. Daha çok öyle sosyalleşsin sonra kendi kendine geçiyor

Bence ev ortamına bi süre götürmeyin ama markete parka gidin kalabalık ortamlara götürün, şuan sanırım yabancı bi evde durmak istemiyor en iyisi babası ile avmye götürün parka vs. Daha çok öyle sosyalleşsin sonra kendi kendine geçiyor
Zaten Markete falan götürüyorum bu aralar çok soğuk olduğu için parka falan çok çıkaramıyorum Yağmur da yağıyor sürekli Havalar düzelince çıkaracağım inşallah

Ben yazın taşınmıştım kucağımda 5 aylık çocukla eşyaları yığıp gittiler kalakaldım öyle. Şimdi olduğu gibi asla bir iş yaptırmayan bir çocuktu arkadaşım geldi tüm evi yerleştirdi bende yanında öyle kucağımda çocukla dikildim. Şimdiki yaşlarında biraz daha kolay olabilir hatta biri bi kaç saat oyun parkına falan götürse bile çok iş hallolur
Babaannesine bırakacağım ama işte ek gıdası hazırlanacak vs onları 1 gün önceden hazır etmem lazım birde mamayı benden başka kimseden içmiyor. Bakalım biraz zor olacak ama bir şekilde olacak.

Babaannesine bırakacağım ama işte ek gıdası hazırlanacak vs onları 1 gün önceden hazır etmem lazım birde mamayı benden başka kimseden içmiyor. Bakalım biraz zor olacak ama bir şekilde olacak.
Allah kolaylığını veriyor bir şekilde ya inşallah en kolayıyla olur

Kızlar günaydın siz çay içerken bebegi de inatla çay içmek isteyen var mı ? Varsa bu durumda ne yapıyorsunuz bir iki yudum verdim içerisinde şeker de yok acı.sürekli istiyor bir iki kez tatlı şeyler sevmiyor diye pekmez sulandırdım ama anladı çay olmadığını hala çay bardağına saldırıyor ne yapıyorsunuz 🫠

Back