- 4 Ağustos 2022
- 5.694
- 2.776
- 103
Ara öğünde ne veriyorsunuz, mesela ben bazen meyveli yoğurt veriyorum bazen kurabiye meyve felan onları da mı ara öğün olarak sayıyoruzBiz üç ana öğün bir ara öğün yapıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara öğünde ne veriyorsunuz, mesela ben bazen meyveli yoğurt veriyorum bazen kurabiye meyve felan onları da mı ara öğün olarak sayıyoruzBiz üç ana öğün bir ara öğün yapıyoruz
Siz ara öğün ne veriyorsunuz?3 öğün yiyor. Her gün değil ama çogunlukla 1 ara öğün de yiyor
AynenYazlık giydirmem lazım o zaman![]()
Pişman olacağınızı zannetmiyorum alan herkes çok memnun diğerleri eziyet gibiÖneriniz üzerine sipariş verdim. İnşallah rahat befes alır bebişim
Ben 2-3 aydır dalin kullanıyorum öncesinde ecowell kullanıyordum dalın bitince tekrar ecowell’e geçmeyi düşünüyorumGözüm feci durumda açıkçası damla falan aldım internette de bebek şampuanıyla yıkayın deyince denedim aynen ben başka şampuanı geçeyim siz de hipp almayın
Bazen 2 ana öğün 1 ara öğün bazen de 3 ana öğün 1 ara öğün veriyorum. Gün içinde oyun vs oynarken de bebek atıştırmalığı var ondan veriyorum.Kızlar bebekleriniz kaç öğün yiyor 3 öğün oluyor mu? Bizim ki 2 öğün oluyor öğlen yemeği zamanında uyuyor kalkınca yediriyorum akşam yemeği niyetine oluyor sonra da ara öğün tarzı oluyor
Hatırladığım kadarıyla vücut kitle indeksinin 30 üstünde olması istenmiyordu sebebi de tüp bebeğin kilodan dolayı başarılı olmama ihtimali.Kızlar alakasız bir soru soracam tüp bebek için bayanın kilosunun önemi var mı yani kilolu biri de tüp bebek yapabilir mi
Benim bi tanıdığım kilolu tüp bebek için engel mi acaba diye düşündüm deHatırladığım kadarıyla vücut kitle indeksinin 30 üstünde olması istenmiyordu sebebi de tüp bebeğin kilodan dolayı başarılı olmama ihtimali.
İnşallah engel olmaz da hayırlısıyla kavuşur evladınaBenim bi tanıdığım kilolu tüp bebek için engel mi acaba diye düşündüm de
Emme işi tamamen bitene kadar bana zor gelşyor bu durum ama bende yakında odasını ayırmak istiyorum uzun süredir gece emme sayısını azaltmaya çalışıyordum kısmen azalttım hala sık sık uyanıyor ama her uyanmadan emzirmiyorum eskiye göre daha iyi diyebilirim ama yine de çok uyanıyor sabırlı olup devam etmem gerekiyor inşallah büyüdükçe alışavakMerhaba arkadaşlar ben de çocuğu ile yatan gece bilmem kaç defa emzirenlerdenim
gece beslenmesini kesmek ve yatakları ayırmak istiyorum 1 yaş malum
Tavsiyelerinizi bekliyirum![]()
Evet canim ama benim için bı eziyet şahsenEvet hiç alışmıyor hep kıyamet koparıyor, aspiratör ile mi çekiyorsun
Kesin Alacam bn deBenim kızım da burun açma işleminden nefret ediyor. Otomatik aspiratör aldım pek memnun kalmadım. Sonra baby vac aldım neden daha önce almadım diye kızdım kendime. Eğer almadıysan muhakkak tavsiye ederim çok güzel temizliyor. Bence hastane aspiratörüne en yakını baby vac. Bebek büyütülen her evde olmalı.
Başta benim kız da öyleydi emeklemek bildiği iş olduğundan yürüme ile kendini yormak istemiyodu ama yürümeye tam alışınca emeklemeyi unutuyolarOğlum 3 5 adım atıyor artık ama yürümek istemiyor hep emekliyor
Ohh ne güzelKizlar ne yapıyorsunuz nasilsuniz bebek disinda hayat nasıl gidiyo.. bn artik dışarı çıkmaları cafelere basladim.. kızı da alıp gidiyorum arkadaşlarla ben artık iki kişiyim rahatsız olan beni cagirmasin bulusmalara dedim ve artık hep cagiriyolarkızim da sevdi bnce masa masa dolaşıp millete sirinlik yapmaya calisiyo.. keşke daha önce hiç bu durumu dert etmeden hep çıksaydım diyorum.. eskiden hiç dikkatimi cekmezdi ama artık oyun alanlı cafeler istiyorum buluşunca.. bebisler aşağıda oynuyo bı abla esliginde biz yukarda kamera ile izliyoruz.. benim bebek biraz sosyal bı bebek oldugundan ve 5. Aydan itibaren hep iş hayatindan dolayı anneanne ya da babaanne baktigindan yoklugumu da çok aramiyo .. hiç olmazsa kafa dinliyorum iki muhabbet ediyorum bana çok iyi geliyo
Doktor birşey yok demiş içine sinmiyorsa başka bir doktora daha götür benceKizlar benim bebegjm sadece bababa diyip bazen anne diyor. Bazen de anlamsiz hayvan sesleri cikarmaya calisiyor aylardir alkisi ogretemedik sadece ellerinu salliyor biz yapinca ya doktora da goturduk cocugun biseyi yok diyor. Ne bay bay ne gel hibisey yapmiyo cok korkuyorum sizde durumlar nasil noljr beni bi ferahlagin
Canım benimki de yürümeyi bildiği halde 1 ay boyu yürümedi sadece elimizi tutup ordan oraya gitti yürüyordu bazen aslında ama yürümekten korkuyordu sanırım ondan hep elimizi tutup yürüdü 3 gün önce felan top oynadık topa heyecanlandı kendini bıraktı yürümeye başladı çok şükürOğlum 3 5 adım atıyor artık ama yürümek istemiyor hep emekliyor