- 9 Haziran 2023
- 3.328
- 2.496
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.941
Alerjı degerı yüksek neye alerjıdı olduğuna cuma bakılacakNeyi varmış ne alerjisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerjı degerı yüksek neye alerjıdı olduğuna cuma bakılacakNeyi varmış ne alerjisi
Yaramaz zzz sımdı dıs çıkardık ya bugün yıne bır ağlama krızlerı uyumama mız mız hemen arkasına ıkıncı gelır mı ya hep kucak ıstıyır dolaşmak istiyorum kucakta bır duşa gırdım abısı bakıyordu gıtmıs kalemlıkten kalemlerı almıs dönerek ıyıkı gözüne agzına batmamıs büyük şey bır sürü azar yedı telefona bakıyordum aglamıyordu dıyorÇok zor tek. Belki efecik yaramaz değildir
Yok csnım okulda o tam gün 3.5 kadar sonra gelıyor yatıyor çok nadır inan kı zaten öküz gözüyle bakıyor agladı mı kacıyor zor zor inan kıHadi yaa geçmiş olsun canım çok zor alerji durumları, senin abisi var en azından göz kulak olur bnm de kimsem yok tek başınayim
Ay öyle bı yazmışsın ki gülsem mi ağlasam mı bilemedim kız Allah iyiliğini versinYok csnım okulda o tam gün 3.5 kadar sonra gelıyor yatıyor çok nadır inan kı zaten öküz gözüyle bakıyor agladı mı kacıyor zor zor inan kı
Gelir gelir bnmki peşpeşe çıkardı hiç es vermiyor 1 hafta duruyo sonra gene diş başa sariyo hepsjni çıkar da bari sende rahatla bende diyorum artıkKızlar sımdı ılk dıs cıktı hemen arkasına ıkıncı gelırmı ya ben unutmuşum bugün çok agladı hiç uyumadı bısı yemedı yakamdan dusmedı sureklı salladım çok zordu hıc bısey yemedım bu saat oldu 2 fıncan nescafe ile duruyorum
Ay gözümüzü ayırmamız lazım artık, benimki de geçen çekmece açtı bi anlık görmedim elini sıkıştırdıYaramaz zzz sımdı dıs çıkardık ya bugün yıne bır ağlama krızlerı uyumama mız mız hemen arkasına ıkıncı gelır mı ya hep kucak ıstıyır dolaşmak istiyorum kucakta bır duşa gırdım abısı bakıyordu gıtmıs kalemlıkten kalemlerı almıs dönerek ıyıkı gözüne agzına batmamıs büyük şey bır sürü azar yedı telefona bakıyordum aglamıyordu dıyor
Bizim alt iki diş aynı anda geldi ama sonra 2.5 ay diş gelmedi yeni üst yan diş çizgisi oluşmuş o da patlayacak gibiKızlar sımdı ılk dıs cıktı hemen arkasına ıkıncı gelırmı ya ben unutmuşum bugün çok agladı hiç uyumadı bısı yemedı yakamdan dusmedı sureklı salladım çok zordu hıc bısey yemedım bu saat oldu 2 fıncan nescafe ile duruyorum
Kaç dişi çıktı şuanGelir gelir bnmki peşpeşe çıkardı hiç es vermiyor 1 hafta duruyo sonra gene diş başa sariyo hepsjni çıkar da bari sende rahatla bende diyorum artık
Kızlar sımdı ılk dıs cıktı hemen arkasına ıkıncı gelırmı ya ben unutmuşum bugün çok agladı hiç uyumadı bısı yemedı yakamdan dusmedı sureklı salladım çok zordu hıc bısey yemedım bu saat oldu 2 fıncan nescafe ile duruyorum
Bnde diyorum çıkar hepsini sende rahatla bndeDiş olayı çok enteresan bi şeymiş ya.
Benim kızımın da üst yan dişi geliyordu 3.olarak.
Bu olaydan sonraki 2-3 gün aşırı huysuzdu. Bi baktım üst ön de patlamış.
Sanırım biz birkaç sene daha uyumayacağız
Ben pozitif bakmaya çalışıyorum artık. Çünkü ağlamasından diş olduğunu anlamaya başladım en azından...Bnde diyorum çıkar hepsini sende rahatla bnde
Çıktı çıkacak gibiBöyle gözüküyor lütfen bana bu hafta çıkar diyin hadi diyin bekliyorum
Eki Görüntüle 3493118
Bunhafta çıksın artık 9 aylık olucazÇıktı çıkacak gibi