2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Çok zor tek. Belki efecik yaramaz değildir 😂
Yaramaz zzz sımdı dıs çıkardık ya bugün yıne bır ağlama krızlerı uyumama mız mız hemen arkasına ıkıncı gelır mı ya hep kucak ıstıyır dolaşmak istiyorum kucakta bır duşa gırdım abısı bakıyordu gıtmıs kalemlıkten kalemlerı almıs dönerek ıyıkı gözüne agzına batmamıs büyük şey bır sürü azar yedı telefona bakıyordum aglamıyordu dıyor

Kızlar sımdı ılk dıs cıktı hemen arkasına ıkıncı gelırmı ya ben unutmuşum bugün çok agladı hiç uyumadı bısı yemedı yakamdan dusmedı sureklı salladım çok zordu hıc bısey yemedım bu saat oldu 2 fıncan nescafe ile duruyorum

Kızlar sımdı ılk dıs cıktı hemen arkasına ıkıncı gelırmı ya ben unutmuşum bugün çok agladı hiç uyumadı bısı yemedı yakamdan dusmedı sureklı salladım çok zordu hıc bısey yemedım bu saat oldu 2 fıncan nescafe ile duruyorum
Gelir gelir bnmki peşpeşe çıkardı hiç es vermiyor 1 hafta duruyo sonra gene diş başa sariyo hepsjni çıkar da bari sende rahatla bende diyorum artık 😰😭

Yaramaz zzz sımdı dıs çıkardık ya bugün yıne bır ağlama krızlerı uyumama mız mız hemen arkasına ıkıncı gelır mı ya hep kucak ıstıyır dolaşmak istiyorum kucakta bır duşa gırdım abısı bakıyordu gıtmıs kalemlıkten kalemlerı almıs dönerek ıyıkı gözüne agzına batmamıs büyük şey bır sürü azar yedı telefona bakıyordum aglamıyordu dıyor
Ay gözümüzü ayırmamız lazım artık, benimki de geçen çekmece açtı bi anlık görmedim elini sıkıştırdı :KK43:

Bizim alt iki diş aynı anda geldi ama sonra 2.5 ay diş gelmedi yeni üst yan diş çizgisi oluşmuş o da patlayacak gibi

Diş olayı çok enteresan bi şeymiş ya.
Benim kızımın da üst yan dişi geliyordu 3.olarak.
Bu olaydan sonraki 2-3 gün aşırı huysuzdu. Bi baktım üst ön de patlamış.
Sanırım biz birkaç sene daha uyumayacağız😅

5 dişi bildiğin görünüyor 6.yolda bnm de ilk iki alt dişini önce çıkardı sonra üst yan kesiciler sonra ortadan 1 tane işte onun ikincisi geliyo bnce altta 2 üstte 3 dişi var

Bizimde hala diş yok ama alt dişleri baya beyazlaştı bakalım 1 haftaya çıkar diye düşünüyorum öyle çizgi olmadı henüz ama baya beyazlık oluştu

Böyle gözüküyor lütfen bana bu hafta çıkar diyin hadi diyin bekliyorum 😀😀
1000096674.jpg

Bebişim hergün rekora koşuyor 7 civarı uyanıyordu sonra 6larda uyanmaya başladı son bi kaç gündür 5 ve bugün 4te 😂 hayır 4te uyanıp ne yapacaksın yani uyumak da istemiyor kaç gündür uykusuzum 2 3 saatlik uyku ile dolanıyorum

X