2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Bana da çok geliyor bu kadar verirsem emzirmemem gerekir zaten emmez de. Bir de ara öğün diye birşey olmaz bebekte demişti hepsi öğün sayılıyor demişti benim doktorum 😄 Instagram anneleri moral bozuyor dedim, bakma onlara saçmalık dedi 😂
Çocuğa göre zamanla şekillendiririz inşallah

Valla ben emzirebilseydim eğer, hiç bu kadar uğraşmazdim çünkü en güzel besin kaynağı anne sütü zaten. Yani takılmazdim öğün vs ama mama kullandığımız için biz 3. Aydan itibaren o yüzden doktorumuz ek gidaya 5. Ayda başlattı bize, ne yese mamadan iyidir diye düşünüyorum ben açıkçası
Zaten sabah öğle akşam yese acıkmaz ya bi gece yatarken ister herhalde. Bizimki öyle uyuyacağı zaman emiyor genelde

Bu milletin çocuklara yedirme sevdası gerçekten hayret bir şey
Benimki yemek yiyen bitisinş görünce ağlıyor yüksek ihtimalle yemej yerken yanlarına aldılar buda ağlayınca verdikçe verdi bana da söylemedi çünkü ben yedirikmesini istemiyorum uzun zamandır burda değillerdi köydelerdi daha yeni geldiler çocuğun huyunu suyunu bilmiyorlar daha

Benimki yemek yiyen bitisinş görünce ağlıyor yüksek ihtimalle yemej yerken yanlarına aldılar buda ağlayınca verdikçe verdi bana da söylemedi çünkü ben yedirikmesini istemiyorum uzun zamandır burda değillerdi köydelerdi daha yeni geldiler çocuğun huyunu suyunu bilmiyorlar daha
İnşallah bir sıkıntı yaşanmaz bir daha bebişte iyi olur 🤲

X