• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar oğlum yaklaşık 1 saat önce ciddi anlamda dolu dolu kustu birden fışkırarak çıkardı tam uyutuyordum iyili uykuda olmadı allahım öyle korktum ki boğulabilirdi mideyi mi üşüttü yoksa yediği mi dokundu bilmiyorum
Çok geçmiş olsun fazla mı yedi acaba. Yada yediği bişey mi dokundu ki ne yedi en son

Bende 2 ana 1 ara ogun yapıyorum zaman zaman duruma göre 2 yapıyorum. Kabızlık iştahsızlık vs ayarlıyorum.

Kızlar bizde burun da hirilti basladi temizliklere başladık. Nasıl çözüm buluru nasılsın geçer. Artık serum fizyolojik yapmakta çok zorlanıyoruz müsadere etmiyor ağlıyor.

Çok geçmiş olsun fazla mı yedi acaba. Yada yediği bişey mi dokundu ki ne yedi en son
Kv kahana yedirmiş sordum 2 kaşık dedi ama kusmuğı bit görsen rahat bir kase yedirmiştir çok gerildim dün gece oğlumu bırakıp bir arkadaşm nikahına gidip geldim durmadım bile daha bırakamam yüksek ihtimalle bşr de yemek yedirmesin diye evde yedirdim acıkırsa çantada mama var onu verirsin dedim hani yemek verme demek istedim ama bazıları anlamıyor

Bana mı çok geliyor bu öğünler ya çocuğun tüm günü yemekle geçer gibi bizimki de hazırlamakla 😅
Bana da çok geliyor bu kadar verirsem emzirmemem gerekir zaten emmez de. Bir de ara öğün diye birşey olmaz bebekte demişti hepsi öğün sayılıyor demişti benim doktorum 😄 Instagram anneleri moral bozuyor dedim, bakma onlara saçmalık dedi 😂

Bana mı çok geliyor bu öğünler ya çocuğun tüm günü yemekle geçer gibi bizimki de hazırlamakla 😅
Valla ben emzirebilseydim eğer, hiç bu kadar uğraşmazdim çünkü en güzel besin kaynağı anne sütü zaten. Yani takılmazdim öğün vs ama mama kullandığımız için biz 3. Aydan itibaren o yüzden doktorumuz ek gidaya 5. Ayda başlattı bize, ne yese mamadan iyidir diye düşünüyorum ben açıkçası

Kv kahana yedirmiş sordum 2 kaşık dedi ama kusmuğı bit görsen rahat bir kase yedirmiştir çok gerildim dün gece oğlumu bırakıp bir arkadaşm nikahına gidip geldim durmadım bile daha bırakamam yüksek ihtimalle bşr de yemek yedirmesin diye evde yedirdim acıkırsa çantada mama var onu verirsin dedim hani yemek verme demek istedim ama bazıları anlamıyor
Çok geçmiş olsun 😞 Bir soluk almak bile haram biz annelere, yazık gerçekten.

Kızlar bizde burun da hirilti basladi temizliklere başladık. Nasıl çözüm buluru nasılsın geçer. Artık serum fizyolojik yapmakta çok zorlanıyoruz müsadere etmiyor ağlıyor.
Geçmiş olsun canım benimki de öyle burun temizlemek bir kaos resmen çok ağlıyor

Lahana ilk defa mı yedi :( kesin o dokundu

Bana da çok geliyor bu kadar verirsem emzirmemem gerekir zaten emmez de. Bir de ara öğün diye birşey olmaz bebekte demişti hepsi öğün sayılıyor demişti benim doktorum 😄 Instagram anneleri moral bozuyor dedim, bakma onlara saçmalık dedi 😂
Ben dün 3 öğün yedirdim çocuk ne yemeği düzgün yedi ne emmek istedi 😂

Lahana ilk defa mı yedi :KK43: kesin o dokundu
Yol dahs önce yedi ama förümcem oğluma göre yapmıştı içinde hiç vişey yoktu yani iyi bile geldi kaka yaptı bu sefer kv kendilerine yaptığını verdi kendisi kaç tane öocuk torun büyüttüğü için biley olmaz sanıyor ama her bebek farklı

Back