- 7 Şubat 2022
- 3.016
- 1.994
- 83
- 27
Bende dün öyleydim belim ve kasıklarım cok agırıyordu gece boyunca da ağrıdı sabaha bir şey kalmamıştı . Yoruldugumuz için oluyor bol bol dinlenBen az önce temizlik yaptım biraz kasıklarıma baskı uyguladım sanırım kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girdi çok korktum ilk kez başıma geldi. Başına gelen var mı
Şuan 10+5 im haftaya ikili tarama için doktorum çağırdı nasipse gidicezİkili tarama genelde 12+lı günlerde yapılıyor, cinsiyet de en erken genelde o zaman söylüyorlar. fetal dna da galiba en erken 11+lardan sonra yapılıyor ama emin değilim ondan
Ay bayıldımmm şu ilk yakalı olan kız bebiş geldi gözümün önüneKızlar aldıklarım bunlar o kadar güzeller kiEki Görüntüle 3275664
Canım 12 hafta bitmeden gitmemeye çalış, 12-13 hafta tam ideal oluyor sonuç daha doğru çıkıyor benden size bi tavsiye. Yani 11 hafta olur olmaz değil de biraz daha bekleyip gitmek daha mantıklı. 14 hafta son zatenŞuan 10+5 im haftaya ikili tarama için doktorum çağırdı nasipse gidicez
11-16 hafta arasında yapılıyor zaten doktor erken görse çağırmaz dı herhalde haftaya 12. Haftanın içinde olmuş olucam birde benim lekelenmem vardı iğne vermişti onun içinde görmek istiyor ikili taramanıda yaparız dediCanım 12 hafta bitmeden gitmemeye çalış, 12-13 hafta tam ideal oluyor sonuç daha doğru çıkıyor benden size bi tavsiye. Yani 11 hafta olur olmaz değil de biraz daha bekleyip gitmek daha mantıklı. 14 hafta son zaten
12. haftamda gittim en son benim hâlâ vardı. Sizin inşallah o kadar çok sürmezBu düşük tehlikesi ne zaman bitecek kızlar ya 12.haftada mı? Ben bir kitapta sağlıksız gebeliklerin çoğu 10.haftaya kadar düşüyor yazıyordu 10.haftayı geçince rahatlamıştım annem 4.ayı bekle rahatlamak için dedi ağlicam artıkönceden düşüğüm olmasa bu kadar korkak olmazdım sanırım
Pardon 11-14 haftalarda yazıcaktım11-16 hafta arasında yapılıyor zaten doktor erken görse çağırmaz dı herhalde haftaya 12. Haftanın içinde olmuş olucam birde benim lekelenmem vardı iğne vermişti onun içinde görmek istiyor ikili taramanıda yaparız dedi
Ben 12. Haftada fetal dna yaptıracağım direk doktorumda onayladı.Merhabalar. 10+ 2 ‘yiz. Bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.Cinsiyet tam olarak en erken kacıncı haftada öğrenilebiyor ? bir de ikili tarama ya da fetal dna testi yaptıran var mi aramızda ? Varsa kacıncı haftada yaptırdınız
Canım 6bin çok iyi fiyat hangi firma acaba? Ben de düşünürüm genelde 9-10 bin diyorlarKızlar ben 10. Haftama girdim fetal DNA testi yaptırayım diyorum. 6 bin liraymış siz ne düşünüyorsunuz
Kaç haftalıksınız ? Akıntı işlerinden anlamıyorum ama benim de sabah sağ kasığıma bi ağrı saplandı ondan beridir ben de adet olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum korkuyorum daKızlar adet olacakmışım gibi agrım vardı hafif şiddetli afedersiniz lavaboya girdim peçeteye gelen kahverengi akıntı vardı napayım bilemedim sabahımı bekleyeym smdi gideyimmi
Tabikide şimdi gitmelisin.Kızlar adet olacakmışım gibi agrım vardı hafif şiddetli afedersiniz lavaboya girdim peçeteye gelen kahverengi akıntı vardı napayım bilemedim sabahımı bekleyeym smdi gideyimmi
10+6 dayım.o agrı saplanması bnde sürekli oluyor ilk gebeligimdede sürekli bırak saplıyormuş gibi olurdu agrıyıda nerdeyse 2 haftadır yogun sekilde yaşıyorum durmaksızın hafif şiddetli doktorum agrır rahim büyüyor korkma demişti.bişey olsa kanama yogunlaşır diye düşünüyorum inşallah saglıklıdır bebeklerimizKaç haftalıksınız ? Akıntı işlerinden anlamıyorum ama benim de sabah sağ kasığıma bi ağrı saplandı ondan beridir ben de adet olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum korkuyorum da
Evde bebem var uyuyor napcam bilemedim şuan gelmiyor akıntı 2 kere gördüm sadece doktorumda şiddetli akıntı degilse takip et sabaha kadar dedi içimde rahat degl inşallahbirdaha gelmezTabikide şimdi gitmelisin.
Stres yapma acile git
haklısınız böyle bir şey olsa da ben karşımdaki insana söyleyemezdim hamile sitres yapmasın diye. zaten çok görüşmüyorum uzun bir süre görüşmesem iyi olacak.. bugün ikili testte gittik çok şükür doktor herhangi bir şey söylemedi. 3/4 gün önde normal dedi. periteneolog da büyük ihtimal erkek dediÖncelikle o arkadaşı derhal hayatınızdan çıkarın. O kadar fesat biri ki.. 2 gün önden giden çocuk mu yaşlanıyormuş bariz çekememiş sizi.
Öyle bir şey yok.
Döllenme zamanı diye bir durum var
Benim 2 gün geriden geliyor çünkü geç yumurtladım siz erken yumurtlamış olabilirsiniz veya erken döllenmiş olabilir.
Doktorlar bir kaç günü normal görüyor gayet döllenme süresi değişken olduğundan..
Cinsiyete gelirsek evet baya erkek tahmin etmiş ya çıkıntı mi vardı acaba
benim ilk oğlum geriden geliyordu sonradan yakaladı aynı oldu. hatta şu an yaşıtlarına göre boylu. Zeka olarakda yaşıtlarından ileride 3.5 yaşında okumayı sökmesine az kaldıBence bu arkadaşa her şeyi anlatıp fikir almayın sizi bu 9 ayda çok yıpratır. Benimki de 5 gün geride çıktı benimki minyon olacak o zamanyani tamamen bilimsizlik bu geç döllenme erken döllenme diye bir şey var robot muyuz biz
maşallah bir arkadaşımın da ileride gitmiş hep o da doğuma kadar sonra yavaş yavaş haftasına döndü dedi . bu sefer de deriz ki büyümesi mi durdu. ay annelik çok zor ya vallaBenim 1 hafta ileri sanırım beyaz saçlı doğacak
Bakıldı ama bir sıkıntı çıkmadıDemir eksikliğiniz olabilir kan testinde baktılar mı
Benim ilk bebeğim hep önden gidiyordu bebek büyüyor ölçüm değişiyor iyi gelişmiş de olabilir
Kızım yaşlanmadan doğdu
Kaç haftalıksınız, maşallah ya, cinsiyet de söylemişler, ne güzel. Sağlıkla tamamlansın inşallahhaklısınız böyle bir şey olsa da ben karşımdaki insana söyleyemezdim hamile sitres yapmasın diye. zaten çok görüşmüyorum uzun bir süre görüşmesem iyi olacak.. bugün ikili testte gittik çok şükür doktor herhangi bir şey söylemedi. 3/4 gün önde normal dedi. periteneolog da büyük ihtimal erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?