2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben az önce temizlik yaptım biraz kasıklarıma baskı uyguladım sanırım kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girdi çok korktum ilk kez başıma geldi. Başına gelen var mı
Bende dün öyleydim belim ve kasıklarım cok agırıyordu gece boyunca da ağrıdı sabaha bir şey kalmamıştı . Yoruldugumuz için oluyor bol bol dinlen

İkili tarama genelde 12+lı günlerde yapılıyor, cinsiyet de en erken genelde o zaman söylüyorlar. fetal dna da galiba en erken 11+lardan sonra yapılıyor ama emin değilim ondan
Şuan 10+5 im haftaya ikili tarama için doktorum çağırdı nasipse gidicez

Şuan 10+5 im haftaya ikili tarama için doktorum çağırdı nasipse gidicez
Canım 12 hafta bitmeden gitmemeye çalış, 12-13 hafta tam ideal oluyor sonuç daha doğru çıkıyor benden size bi tavsiye. Yani 11 hafta olur olmaz değil de biraz daha bekleyip gitmek daha mantıklı. 14 hafta son zaten

Canım 12 hafta bitmeden gitmemeye çalış, 12-13 hafta tam ideal oluyor sonuç daha doğru çıkıyor benden size bi tavsiye. Yani 11 hafta olur olmaz değil de biraz daha bekleyip gitmek daha mantıklı. 14 hafta son zaten
11-16 hafta arasında yapılıyor zaten doktor erken görse çağırmaz dı herhalde haftaya 12. Haftanın içinde olmuş olucam birde benim lekelenmem vardı iğne vermişti onun içinde görmek istiyor ikili taramanıda yaparız dedi

12. haftamda gittim en son benim hâlâ vardı. Sizin inşallah o kadar çok sürmez

Pardon 11-14 haftalarda yazıcaktım

Ben 12. Haftada fetal dna yaptıracağım direk doktorumda onayladı.

Kızlar adet olacakmışım gibi agrım vardı hafif şiddetli afedersiniz lavaboya girdim peçeteye gelen kahverengi akıntı vardı napayım bilemedim sabahımı bekleyeym smdi gideyimmi

Kızlar adet olacakmışım gibi agrım vardı hafif şiddetli afedersiniz lavaboya girdim peçeteye gelen kahverengi akıntı vardı napayım bilemedim sabahımı bekleyeym smdi gideyimmi
Kaç haftalıksınız ? Akıntı işlerinden anlamıyorum ama benim de sabah sağ kasığıma bi ağrı saplandı ondan beridir ben de adet olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum korkuyorum da

Tabikide şimdi gitmelisin.
Stres yapma acile git

Kaç haftalıksınız ? Akıntı işlerinden anlamıyorum ama benim de sabah sağ kasığıma bi ağrı saplandı ondan beridir ben de adet olacak gibi bel ağrısı yaşıyorum korkuyorum da
10+6 dayım.o agrı saplanması bnde sürekli oluyor ilk gebeligimdede sürekli bırak saplıyormuş gibi olurdu agrıyıda nerdeyse 2 haftadır yogun sekilde yaşıyorum durmaksızın hafif şiddetli doktorum agrır rahim büyüyor korkma demişti.bişey olsa kanama yogunlaşır diye düşünüyorum inşallah saglıklıdır bebeklerimizsizin kaçıncı hafta

Tabikide şimdi gitmelisin.
Stres yapma acile git
Evde bebem var uyuyor napcam bilemedim şuan gelmiyor akıntı 2 kere gördüm sadece doktorumda şiddetli akıntı degilse takip et sabaha kadar dedi içimde rahat degl inşallahbirdaha gelmez

haklısınız böyle bir şey olsa da ben karşımdaki insana söyleyemezdim hamile sitres yapmasın diye. zaten çok görüşmüyorum uzun bir süre görüşmesem iyi olacak.. bugün ikili testte gittik çok şükür doktor herhangi bir şey söylemedi. 3/4 gün önde normal dedi. periteneolog da büyük ihtimal erkek dedi

benim ilk oğlum geriden geliyordu sonradan yakaladı aynı oldu. hatta şu an yaşıtlarına göre boylu. Zeka olarakda yaşıtlarından ileride 3.5 yaşında okumayı sökmesine az kaldı
ben bunu ilk defa duydun ileriden çıkmasını bir şey olacağını sormak istedim. bir de benim bebeklerim tüp bebek daha bir inceliyor insan.

Benim 1 hafta ileri sanırım beyaz saçlı doğacak
maşallah bir arkadaşımın da ileride gitmiş hep o da doğuma kadar sonra yavaş yavaş haftasına döndü dedi . bu sefer de deriz ki büyümesi mi durdu. ay annelik çok zor ya valla
şimdi bugün ikili testte gittik öldüm öldüm dirildim bir yerinde bir şey çıkacak diye .

Benim ilk bebeğim hep önden gidiyordu bebek büyüyor ölçüm değişiyor iyi gelişmiş de olabilir
Kızım yaşlanmadan doğdu

Allahım hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alırız inşallah ben böyle şeyleri duyunca uyuyamıyorum. benim de ilk oğlum geriden geliyordu çok şükür normal doğdu. hamile insana denilecek şey değil aslında hakikaten.

Kaç haftalıksınız, maşallah ya, cinsiyet de söylemişler, ne güzel. Sağlıkla tamamlansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…