2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben daha cok kullaniyordum sen kalbini ferah tut.ne kadar surdu lekelenmen suan devam ediyor mu
Çok teşekkür ederim şu an yok lekelenmem . İlk gebeliğim normaldi bu tüp bebek sanırım haklısınız tüp bebekte kanamalar olabiliyor. İlkinde hiç yaşamadım böyle sorunlar . Sayenizde daha da rahatladım

Bebiş göz rengi hesaplama bakalım ne çıkacak

Eşim yeşil, ben kahve. İlk çocukta kesin ela gözlü falan olur diye Ela koyduk ismini. Ve bommm, masmavi gözlü çocuk umarım ikinci de kızıma benzer

İri bebek demek için çok erken bence. Zira bu haftalarda hala mm ile ölçüm yapılıyor da gün belirleniyor.

İlk gebeliğimde farkı 7 haftaya kadar açmıştım. Gebelik şekerim vardı, şeker bebeği şişirir. Ama boyu/kafası falan da aynı şekilde gittiği için iri bebek olabilir dediler. Ha bence normaldi 54 cm/3760 gr doğdu kızım. Hiçbir sorun da olmadı.

Merhabalar. 10+ 2 ‘yiz. Bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.Cinsiyet tam olarak en erken kacıncı haftada öğrenilebiyor ? bir de ikili tarama ya da fetal dna testi yaptıran var mi aramızda ? Varsa kacıncı haftada yaptırdınız

Bu düşük tehlikesi ne zaman bitecek kızlar ya 12.haftada mı? Ben bir kitapta sağlıksız gebeliklerin çoğu 10.haftaya kadar düşüyor yazıyordu 10.haftayı geçince rahatlamıştım annem 4.ayı bekle rahatlamak için dedi ağlicam artık önceden düşüğüm olmasa bu kadar korkak olmazdım sanırım

Benin de 10+2 dün gittik doktora aynı şekilde elleri ayakları belirgindi.Çok heyecanlı mercimek tanesi kadarken hem sanki çok hızlı büyüyorlar hem sanki zaman çok yavaş geçiyor
Evety en son gittiğimizde hiç bir şey anlaşışmıyordu iyice bebek olmuşlarrr doğru diyorsun 15 günde falan bu kadar büyüdüğünü görünce insan şaşırıyor

İkili test 12-16 hafta civari yapiliyor diyw biliyorum. Benim randevumu 12. haftaya verdiler. Doktorum fetal dna için ikilinin sonucunu görünce yönlendirme yapacak.

Ben az önce temizlik yaptım biraz kasıklarıma baskı uyguladım sanırım kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girdi çok korktum ilk kez başıma geldi. Başına gelen var mı

B12 değeriniz kaç çıktı ?

Ben az önce temizlik yaptım biraz kasıklarıma baskı uyguladım sanırım kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girdi çok korktum ilk kez başıma geldi. Başına gelen var mı
Benim daha çok belim ağrıyor belime bişey batıyor sanki dinlenice geçiyor ama hiç kasık ağrım olmadı

İkili tarama genelde 12+lı günlerde yapılıyor, cinsiyet de en erken genelde o zaman söylüyorlar. fetal dna da galiba en erken 11+lardan sonra yapılıyor ama emin değilim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…