Çok teşekkür ederimBen daha cok kullaniyordum sen kalbini ferah tut.ne kadar surdu lekelenmen suan devam ediyor mu
İnşallah çok teşekkür ederimİnsallah onemli birsey degildir progestron igneleri sifa olur
Bebiş göz rengi hesaplama bakalım ne çıkacak
Eki Görüntüle 3275460 selam Kızlar bugün sarı akıntı şikayetiyle tekrar doktora gittim bebeğim sata göre 9+4 ama ultrasona 10+3 çıkıyor .Doktor iri bir bebek dedi şekere filan bakarız dedi sizce sorun olur mu ya endişe ettim ben doktor sorun değil dedi ama
Merhaba bu test ikili tarama testi ile benzer olup daha güvenilir bir test mi ? yoksa daha Farklı bir test mi ?Kızlar ben 10. Haftama girdim fetal DNA testi yaptırayım diyorum. 6 bin liraymış siz ne düşünüyorsunuz
10+3 ben deBende kendimi yoracak bişey yapmadım hatta ben hiç iş yapmıyorum
Sanırım bu haftalarda normal çünkü ikimizinde haaftası yakın galiba
Ben 10+6 yım
Allah gönlüne ferhlık versin canmDün kanamam başlamıştı bugün gittim düşük olmuş kürtaja alacaklar öğleden sonra bir kaç parça kalmış dua edin 9 haftalıktı kalp atışı da vardı Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
Benin de 10+2 dün gittik doktora aynı şekilde elleri ayakları belirgindi.Çok heyecanlı mercimek tanesi kadarken hem sanki çok hızlı büyüyorlar hem sanki zaman çok yavaş geçiyorKızlar 10+2 yiz bugün doktora gittik elleri falan belliydi tam bebek gibiydi bugün
Evety en son gittiğimizde hiç bir şey anlaşışmıyordu iyice bebek olmuşlarrrBenin de 10+2 dün gittik doktora aynı şekilde elleri ayakları belirgindi.Çok heyecanlı mercimek tanesi kadarken hem sanki çok hızlı büyüyorlar hem sanki zaman çok yavaş geçiyor
İkili test 12-16 hafta civari yapiliyor diyw biliyorum. Benim randevumu 12. haftaya verdiler. Doktorum fetal dna için ikilinin sonucunu görünce yönlendirme yapacak.Merhabalar. 10+ 2 ‘yiz. Bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.Cinsiyet tam olarak en erken kacıncı haftada öğrenilebiyor ? bir de ikili tarama ya da fetal dna testi yaptıran var mi aramızda ? Varsa kacıncı haftada yaptırdınız
Anladım bilgilendirme için çok teşekkürlerİkili test 12-16 hafta civari yapiliyor diyw biliyorum. Benim randevumu 12. haftaya verdiler. Doktorum fetal dna için ikilinin sonucunu görünce yönlendirme yapacak.
B12 değeriniz kaç çıktı ?Kızlar kan rahlili sonuçlarım çıktı sağlık ocağında yaptırdım. Doktoruma da gönderdim b12 çok düşük çıkmış sizlerinde öyle mi protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor sakırım. Haftaya kontrolüm var görüşelim dedi doktorum. ayy birde betama bakmışlar tekrar 77binlerde nerden nereye geldik çok şükür
Benim daha çok belim ağrıyor belime bişey batıyor sanki dinlenice geçiyor ama hiç kasık ağrım olmadıBen az önce temizlik yaptım biraz kasıklarıma baskı uyguladım sanırım kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar girdi çok korktum ilk kez başıma geldi. Başına gelen var mı
İkili tarama genelde 12+lı günlerde yapılıyor, cinsiyet de en erken genelde o zaman söylüyorlar. fetal dna da galiba en erken 11+lardan sonra yapılıyor ama emin değilim ondanMerhabalar. 10+ 2 ‘yiz. Bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah.Cinsiyet tam olarak en erken kacıncı haftada öğrenilebiyor ? bir de ikili tarama ya da fetal dna testi yaptıran var mi aramızda ? Varsa kacıncı haftada yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?