- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.432
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.261
Nasıl veriyorsun canım içiriyor musunKızlar ıhlamur veriypr musunuz ben bazen kahvaltının yanına veriyorum çok seviyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl veriyorsun canım içiriyor musunKızlar ıhlamur veriypr musunuz ben bazen kahvaltının yanına veriyorum çok seviyor
Canım tavuk veriyorsan tavuk çorbası yap.Günaydin 3 gündür burun akintisi vardi dün gece öksürmekten uyuyamadi bebegim. Ne yapmalı biraz bogazi yumuşasin
Olmadi bizde. Ama hemen yikamak gerekiyor diye duydum o şekilde yapıyorum eger acelem varsa su ile akıtip içine su dolduruhorum oyle bekliyoKızlar merhaba çoğunluk oioi tabağı kullanıyor gördüğüm kadarıyla bende almayı düşünüyorum da yorumlarda hep koku bırakıyor vs yazıyor siz de hiç öyle bi sorun oldu mu
Afiyeeet olsun sevdi miGünaydın kızlar ilk defa pankek vereceğim
Eki Görüntüle 3487986
Nebulizator rahatlatabilir belkiGünaydin 3 gündür burun akintisi vardi dün gece öksürmekten uyuyamadi bebegim. Ne yapmalı biraz bogazi yumuşasin
Oooh afiyet olsuuunGünaydın. Bu da bizim sabah kahvaltı menüsü Kaşarlı omlet, labne, zeytin, tahin-pekmez, muz-yoğurt Tüm bebelere afiyet olsunnnn...
Olsun pes etme dene bir daha ben de tam buğday unu ile yaptımBende geçen ilk defa yaptım keçiboynuzu unu ile yaptım biraz acı oldu bide yaktım bazılarını ilk denemem kötüydü
Vallahi sevdi pankek kolay da yuttu ama az 1 taneye anca bitirdi herhaldeOlmadi bizde. Ama hemen yikamak gerekiyor diye duydum o şekilde yapıyorum eger acelem varsa su ile akıtip içine su dolduruhorum oyle bekliyo
Afiyeeet olsun sevdi mi
Nebulizator rahatlatabilir belki
Oooh afiyet olsuuun
Benimkide 1.5yiyor gerisini ben yiyorum ama benimki muzlu falan tadı güzel olduğundanVallahi sevdi pankek kolay da yuttu ama az 1 taneye anca bitirdi herhalde
Ya 1,5 mu yiyor o zaman bizimki de normal ilk defa yedi çünkü ben de muzlu yaptımBenimkide 1.5yiyor gerisini ben yiyorum ama benimki muzlu falan tadı güzel olduğundan
A Alliswell23 7 aylıkken vermişti galiba ben de henüz vermedim7.5 aylik olduk pismis domates vermedim hala doktora sormayıda unutmuşum.. whatsappdan da bunun için yazmak istemedim doktora. Verenler ne zaman verdi acaba
Tabakta kasikta önlükte sorun yasamadim ama bardagi mesela kokuyordu. Bir kac kullanima gecti kokusu.Kızlar merhaba çoğunluk oioi tabağı kullanıyor gördüğüm kadarıyla bende almayı düşünüyorum da yorumlarda hep koku bırakıyor vs yazıyor siz de hiç öyle bi sorun oldu mu
Aaaa hiç denemedim ıhlamuru nasıl yapıp veriyorsunuz ve biberonda mıKızlar ıhlamur veriypr musunuz ben bazen kahvaltının yanına veriyorum çok seviyor
Bence çok gerekli bir şey değil eğer ki kendiniz yediriyorsanız.Koku olursa diye de üzerinde paketten kâğıt çıkıyor kaynar suda karbonatla bekletmek gerekiyor diye hatırlıyorum.Bizde hiçbir parçada koku oluşmadıKızlar merhaba çoğunluk oioi tabağı kullanıyor gördüğüm kadarıyla bende almayı düşünüyorum da yorumlarda hep koku bırakıyor vs yazıyor siz de hiç öyle bi sorun oldu mu
Aynen kaynatıyorum işte normal ıhlamur olarak biberona koyup veriyorumNasıl veriyorsun canım içiriyor musun
Aynen bir kaç dal kaynatıyorum biberonla veriyorumAaaa hiç denemedim ıhlamuru nasıl yapıp veriyorsunuz ve biberonda mı
Bizim doktorumuz önce pişmiş olarak önerdi bir problem olmadıysa çiğ olarak yemeye başlayabilirsiniz demişti.9 aylığız suan.1 buçuk aydır da tüketiyoruz iki önceki kontrolümüzde verebileceğimizi söylemişti7.5 aylik olduk pismis domates vermedim hala doktora sormayıda unutmuşum.. whatsappdan da bunun için yazmak istemedim doktora. Verenler ne zaman verdi acaba
Benim ki ebebek markası oioi baştan almamıştım şimdi de pahalı geldi almadımKızlar merhaba çoğunluk oioi tabağı kullanıyor gördüğüm kadarıyla bende almayı düşünüyorum da yorumlarda hep koku bırakıyor vs yazıyor siz de hiç öyle bi sorun oldu mu
Tabak mı gerekli değil. Biraz pahalı evet kararsızımBence çok gerekli bir şey değil eğer ki kendiniz yediriyorsanız.Koku olursa diye de üzerinde paketten kâğıt çıkıyor kaynar suda karbonatla bekletmek gerekiyor diye hatırlıyorum.Bizde hiçbir parçada koku oluşmadı