- 19 Mayıs 2024
- 2.048
- 1.336
- 48
Hahaha o kadar mı kötü kokuyor ya valla ben çok şstedim ama yapamadım işte devamlı gidip kontrol edemem onu taşat suyu biter dalan ne bileyim belki anneme uaptırıırm sonra ama yarın fileden alıcamBen kendim yaptım ama bitince gurvita mı neydi onu alacağım bi daha kemik suyu yaparsam evde bayılırım
İnstagramda bir video vardı organik ürünleri çekmiş bulursam atayım onuEvet araştırıp baksak bayağı alacak şey var orda
Ben of naturalden bebek salçası almıştım bir müddet onu kullandım.Bir kavanoz kapya biber salçası yaptım şimdi onu kullanıyorumBende salçalı biiey vermedim daha bebek için hangi salçayı almak lazım acaba ay nw zaman bitecek bu ekstra bebek alışverişi allahım listenin sonu yok onu alıyoruz başka bişey çıkıyor
Domates veriyor muyuz bebeklere ben vermedim alerjik diyeSalça demişsiniz kızlar, Ben salça yerine domates sosu yaptım kavanozda onu kullanıyorum ama dediğiniz gibi yemeklerine biraz tat katmak lazım salça nerden bulabiliriz bebek için yada biber mi domates mi kullanılıyor
Vallahi ben de organik alıyorum hani zorda kalırsam normal yumurtadan veririm amaBen oğluma evdeki yumurtadan veriyorum instagramda gördüm onuda organik alıyorlarmış
0 ile başlayan yumurta al bizim yediklerimiz antibiyotik başka bir şey değil.Ben oğluma evdeki yumurtadan veriyorum instagramda gördüm onuda organik alıyorlarmış
0 ve 1 diye okudum açıkçası hiç bilmiyordum ya0 ile başlayan yumurta al bizim yediklerimiz antibiyotik başka bir şey değil.
Hiç domates vermemiştim ben. Annemin yaptığı biber domates karışık farklı bir şey yemedi bugün bakalım krem sürdüm inşallah geçer yarınaOy öyle yapayım biber alayım daha önce hiç yememiş miydi bugün başka bişey yemediyse yemi olarak ondan olabilir belki ama katkısız oluyor sonuçta onlar
Bende baharatlı yapıyorum ama acı olmuyor bi kaç kere suyuna batırıp denetiyorum seviyorYa bende öyle olmak istiyorum da evde düzgün yemek pişmiyor ki meselantaze fasulye var ama baya baharat koydum acı olmuş veremem genelde hep baharatlı yapıyorum yaptıklarımı
Benim kokulara karşı takıntım var ya yumurta et felan hep burnuma kokar elimi vurunca defalarca yıkarımHahaha o kadar mı kötü kokuyor ya valla ben çok şstedim ama yapamadım işte devamlı gidip kontrol edemem onu taşat suyu biter dalan ne bileyim belki anneme uaptırıırm sonra ama yarın fileden alıcam
Ya şu file keşke bizim burda da olsaİnstagramda bir video vardı organik ürünleri çekmiş bulursam atayım onu
Kaç diş çıktı şimdiye kadar canım? Biran önce rahatlıkla çıkarır inşallahSelam kızlar ben yokum ortalıklarda çünkü bebeğim yine diş çıkarıyor mahvetti beni hani vampir gibi olacak ortası boş dedim ya şimdi o ortadaki ön kesici dişler de geliyo aşırı zorluyor beni hep kucağımda olmak istiyor bugün eline salatalık verdim de öyle uğraştı yspabildim yemekleri canım salata istiyo yapamıyorum mesela hep eksiğim uykular iki haftalık düzeltmek üzereyken yine bozuldu
Ben 7. Ayında vermeye başladımDomates veriyor muyuz bebeklere ben vermedim alerjik diye
Çıkaracak gibi geldi bana
İnşallah öyledir yaÇıkaracak gibi geldi bana
Böyle birşey imkansizTek seferde bebeği gece uykusuna geçen var mı? Şimdiye kadar bi seferde uykuya geçtiğini görmedim tam 1.5 saattir uyutuyorum yerine koyduğum an uyanıyor döngü oldu sayamadım kaç kere uyutup yerine koyduğumu
O kadaecıktan bişey olmaz heraldeBende baharatlı yapıyorum ama acı olmuyor bi kaç kere suyuna batırıp denetiyorum seviyor
İstanbulda değilsin galibaYa şu file keşke bizim burda da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?