- 19 Mayıs 2024
- 2.048
- 1.336
- 48
8 9 arası iyi baya uyku için benimki hiç tutturamiyor bir ara uyku saati hep 9du şimdş 10 11 öyle geceye doğru gidiyprBenimkide kaçta yatarsa yatsın erken kalktığı için günlerdir 7 de yatağa sokuyorum ama 8de uyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 9 arası iyi baya uyku için benimki hiç tutturamiyor bir ara uyku saati hep 9du şimdş 10 11 öyle geceye doğru gidiyprBenimkide kaçta yatarsa yatsın erken kalktığı için günlerdir 7 de yatağa sokuyorum ama 8de uyuyor
Yatıp uyusa iyi gerçekten ama maalesef bi devamlılığı yok dün mesela 12 ye kadar saat başı kalktı sonra 2 de kalktı 3 buçukta uyudu sonra uyu uyan işte 7 ettik uyuyor muyuz gece napıyoruz belli değil8 9 arası iyi baya uyku için benimki hiç tutturamiyor bir ara uyku saati hep 9du şimdş 10 11 öyle geceye doğru gidiypr
Ay bizimde aynı öyle dalması aşırı uzun sürüyor zaten 9da uyusa 12ye kadar çok fazla uyanıyor dalana kadar yanımda tutuyorum ama yatağına koyunca uyanıyor yarım saat sınra falanYatıp uyusa iyi gerçekten ama maalesef bi devamlılığı yok dün mesela 12 ye kadar saat başı kalktı sonra 2 de kalktı 3 buçukta uyudu sonra uyu uyan işte 7 ettik uyuyor muyuz gece napıyoruz belli değil
İnşallah bir dönüm noktası vardır bu uykununAy bizimde aynı öyle dalması aşırı uzun sürüyor zaten 9da uyusa 12ye kadar çok fazla uyanıyor dalana kadar yanımda tutuyorum ama yatağına koyunca uyanıyor yarım saat sınra falan
Ben buna gönülden inanıyorum olacakİnşallah bir dönüm noktası vardır bu uykunun
Kuzenimin havuzuna soktuk havuza bayildi cikmak istemediÇoğu bebek sevmemiş galiba
Normal bebek havusu dimi onu bizde seviyoruz da denizi sevmedi nedenseKuzenimin havuzuna soktuk havuza bayildi cikmak istemedi
Bende yarın deneyeyim unutmazsamBugün tarhanalı omlet yaptım yedi ama her yerine de sürdü mama sandalyesi saçı yüzü kulakları fena yumurta koktuk
Dene canım eline verirsen sabrına hakim ol burun deliğine bile soktu omletiBende yarın deneyeyim unutmazsam
Oh mis boncuk makarnadan mı yapıyorsun. Bide nasıl yapıyorsun tarif lütfenAkşama kıymalı makarna yapacağım
Bugün tarhanalı omlet yaptım yedi ama her yerine de sürdü mama sandalyesi saçı yüzü kulakları fena yumurta koktuk
Slm kızlar maşallah çok güzel ek gıdalarla besliyorsunuz bebişleri maşallah benimki anne sütünden başka bişey yemiyor doyuyor mu aç mı kalıyor hiç bilmiyorum ama ek gıda istemiyor hiç. İlk başlarda çorba yoğurt kaşık mama falan az da olsa yiyordu ama şimdi hiç yemek istemiyor ben de çok zorlamak istemiyorum ama çok iştahsız olacak galiba napıcam benAkşama kıymalı makarna yapacağım
Siz eline mi veriyosunuz kendi mi yiyor ben boğulur diye büyük taneli şeyler vermeye korkuyorum henüz dişleri çıkmadı benimkininAkşama kıymalı makarna yapacağım
Daha önce almıştım sebzeli boncuk makarna onunla yaptım. Çok basit kıymayı yağda biraz çevirdim üstüne makarna su bu kadar yanına da yoğurt yediOh mis boncuk makarnadan mı yapıyorsun. Bide nasıl yapıyorsun tarif lütfen
Şuan zaten öncelikli olan ek gıda değil zorlamayın zamanı gelince alacaktır. 9. Aydan itibaren hala almazsa o zaman doktorunuz öneride bulunurSlm kızlar maşallah çok güzel ek gıdalarla besliyorsunuz bebişleri maşallah benimki anne sütünden başka bişey yemiyor doyuyor mu aç mı kalıyor hiç bilmiyorum ama ek gıda istemiyor hiç. İlk başlarda çorba yoğurt kaşık mama falan az da olsa yiyordu ama şimdi hiç yemek istemiyor ben de çok zorlamak istemiyorum ama çok iştahsız olacak galiba napıcam ben
Ben ağustosta sokmuştum. Şaşkınlık dılında bişey yaşamadı. Suyu bayağı seviyor ama.Kızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
Ben şuan kendim besliyorum bir haftaya kadar bu parmak besin dedikleri şeyi yapmaya çalışacağımSiz eline mi veriyosunuz kendi mi yiyor ben boğulur diye büyük taneli şeyler vermeye korkuyorum henüz dişleri çıkmadı benimkinin
Yok yetiskin havuzu. Kucagimizda soktuk suya avuclariyla vurdu sicratti diye baya eglendiNormal bebek havusu dimi onu bizde seviyoruz da denizi sevmedi nedense