- 11 Temmuz 2023
- 839
- 760
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.621
Bu hafta bir gün 3 bazen bir gün 2 uyku seklinde gectiBugün 4 gün oldu 2 uyku yapıyor. 8. Aya girmemize 2 gün var. 2 uyku yapan var mı ya ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta bir gün 3 bazen bir gün 2 uyku seklinde gectiBugün 4 gün oldu 2 uyku yapıyor. 8. Aya girmemize 2 gün var. 2 uyku yapan var mı ya ?
Ben 1 ml veriyorumKızlar ocean microfer demir damlası kullanan var mı? Varsa kilo başına kaç damla kullanıyorsunuz ?
Annem anlatınca şok oldum.. Sürekli evde kavga ediyolarmış karı koca.. Adam kavga edince evden çıkıyomuş kadın sitede adamın peşine veriyomuş adam ilerledikçe site dışına çıkıyomuş ve ikizleri varmış o an bile çocuklar evde tek başına kalıyomuş.. Ben bugün kızdan gözümü ayırdım kapıya dayanıp ayagı kalkmaya çalışıyodu ödüm koptu düşecek diye
Demek ufaktan geçiyorlar 2 uykuyaBu hafta bir gün 3 bazen bir gün 2 uyku seklinde gecti
Her istatistikte olduğum gibi burada da varım...Bugün 4 gün oldu 2 uyku yapıyor. 8. Aya girmemize 2 gün var. 2 uyku yapan var mı ya ?
Biz de tam bu durumdayız.Bu hafta bir gün 3 bazen bir gün 2 uyku seklinde gecti
2 uyku yetmiyor aslinda. 2 uyku uyuduysa gece uykusuna 7bucukta geciyor bu sefer sabah 5bucukta gözünü aciyor.Demek ufaktan geçiyorlar 2 uykuya
Benimkine 2 uyku yetiyor mu acaba ya 11 buçuk gibi uyudu sonra akşam 5 buçuk gibi uyudu o kadar saat 9 buçuk daha uyumadı2 uyku yetmiyor aslinda. 2 uyku uyuduysa gece uykusuna 7bucukta geciyor bu sefer sabah 5bucukta gözünü aciyor.
Sabah kacta uyaniyor? Benimki genelde 6.45te ayakta ve en fazla 3 saat dayanabiliyor. Genelde 9bucukta ilk uykusunu yaparBenimkine 2 uyku yetiyor mu acaba ya 11 buçuk gibi uyudu sonra akşam 5 buçuk gibi uyudu o kadar saat 9 buçuk daha uyumadı
Bizde bu sene koyamadık. Bugün ayağını soktuk ondan da korktuDeniz denemesini seneye kaldı bizim
7 7 buçuk arası uyanıyor benimki de ama erken yatsa da o saatte geç yatsada hani geç uyudu geç uyanır mantığı yok bu bebelrrde gecede baya uyanıyor anlamıyorum nasl uykusunu alıyor bunlarSabah kacta uyaniyor? Benimki genelde 6.45te ayakta ve en fazla 3 saat dayanabiliyor. Genelde 9bucukta ilk uykusunu yapar
Uyuyamı kaldı benim için bir mucize olurdu kendi kendine uyumasıBizimde ilk sefer aynı böyle oldu sonra ters bir şekilde soktuk denizi görmedi ve deniz simidine oturttuk ve denizde uyuyakaldı
i
Her an huyları değişiyor ama sevmişse korkmaz yine severKızlar ben denize 4. Ve 6. Aylarda soktum çok da sevmişti şimdi ne tepki verir bilemem
Yaa benimki de sevmedi sırtı dönük denemedik ama ayaklarını soktuk yok sevmedi kuma bastı o bile tuhafına gitti üstümüze tırmandı hepMaalesef sevmedi sırtı dönük soktuk ama dalga sesi çokdu sanırım o etkiledi birdaha denemedik bile.
Çoğu bebek sevmemiş galibaBir kez denedm agladi bir daha da sokmadim
2 hafta önce gündüz 2 uyku yapıyordu sadece. 4 5 saat uyanık kalabiliyordu ama şuan geri 3 uyku bazen 4 uyku oluyor kısa uykularBugün 4 gün oldu 2 uyku yapıyor. 8. Aya girmemize 2 gün var. 2 uyku yapan var mı ya ?
Bende tam denemiş sayılmam ayağını soktuk sadeceBenimki suyu çok seviyor ama denizi deneyemedik bende çok merak ediyordum kaldı bu sene
Kilo başına 2 damla demişti bizim doktorKızlar ocean microfer demir damlası kullanan var mı? Varsa kilo başına kaç damla kullanıyorsunuz ?
Sabah uyanınca ilk uykusuna çabuk geçmek istiyor benim bebeğim. Uyandıktan bir saat sonra huysuzlanıyor ağlıyor uyumak istiyor uyutamıyorum uykusu geliyor ama direniyor. Sonra kısa süreli de olsa uyuyorSabah kacta uyaniyor? Benimki genelde 6.45te ayakta ve en fazla 3 saat dayanabiliyor. Genelde 9bucukta ilk uykusunu yapar
Seneye inşallahBizde bu sene koyamadık. Bugün ayağını soktuk ondan da korktu
Benimkide kaçta yatarsa yatsın erken kalktığı için günlerdir 7 de yatağa sokuyorum ama 8de uyuyor7 7 buçuk arası uyanıyor benimki de ama erken yatsa da o saatte geç yatsada hani geç uyudu geç uyanır mantığı yok bu bebelrrde gecede baya uyanıyor anlamıyorum nasl uykusunu alıyor bunlar