- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.601
Canm sadece mama alıyor.Normalde sadece mama mı alıyor yoksa geceleri mi mama içiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm sadece mama alıyor.Normalde sadece mama mı alıyor yoksa geceleri mi mama içiyor
Hasta demiştin ya ondandır canımŞimdi tatildeyiz yazlığa geldik burada da kahvaltıyı yapmıyor bir türlü çorba verdim öğlen içmedi sonra püre yaptım onu da yemedi
Sanırım öyle yaKızlar mama meme hikaye.Bebegin huy durumuna bağlı bu uyku.Benim bebeğim en başından beri geceleri mama alıyor.Bir kez uyandığı olmamıştır.illa birkaç kez uyanıyor.Burda @hersey guzel ‘in oğlusu örneğin çok güzel uyuyan bir bebek.sabahları 9 a kadar uyuduğundan bahsetmişti daha önce masallah. Yani hepsinin yapısı ayrı hiç mamayla alakası yok bence
Umarım ondandır ya dün gittim bir sürü şey aldım kahvaltısına yine yemedi çünküHasta demiştin ya ondandır canım
Distendi oğlumda 2gunde beri uyaniyorBenim bebeğim de 2 gündür çok sık uyanıyor. Atak diye düşünüyorum. Çünkü normalde akşam 9 da yatırıyorum. Sabah 4-5 te uyanır. Biraz mama veririm. 7 ye kadar uykusu devam eder. Ama dediğim gibi son iki gündür hiç anlamadığım şekilde sık sık uyanıyor. Her sabah dişe bakıyorum. Yok gelen giden.
Deniz denemesini seneye kaldı bizimKızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
iKızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
Yazık günah ya yavrumKızlar bi komşu var burda çocuğuna fitil veriyomuş paranoks bebeği uyutup eşiyle dışarı çıkıyomuş ve bebek evde yalnız.. Şok oldum bi anne bebeğine bunu nasıl yapar diye
Maalesef sevmedi sırtı dönük soktuk ama dalga sesi çokdu sanırım o etkiledi birdaha denemedik bile.Kızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
Bir kez denedm agladi bir daha da sokmadimKızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
Benimki suyu çok seviyor ama denizi deneyemedik bende çok merak ediyordum kaldı bu seneKızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
Bu nasıl bişey ya inanmak istemiyorum. Bazen tuvaletimi tutuyorum durmuyor diye herkesin anneliği çok başka cidden kınamak istemiyorum ama bu kadarına pesKızlar bi komşu var burda çocuğuna fitil veriyomuş paranoks bebeği uyutup eşiyle dışarı çıkıyomuş ve bebek evde yalnız.. Şok oldum bi anne bebeğine bunu nasıl yapar diye
Annem anlatınca şok oldum.. Sürekli evde kavga ediyolarmış karı koca.. Adam kavga edince evden çıkıyomuş kadın sitede adamın peşine veriyomuş adam ilerledikçe site dışına çıkıyomuş ve ikizleri varmış o an bile çocuklar evde tek başına kalıyomuş.. Ben bugün kızdan gözümü ayırdım kapıya dayanıp ayagı kalkmaya çalışıyodu ödüm koptu düşecek diyeBu nasıl bişey ya inanmak istemiyorum. Bazen tuvaletimi tutuyorum durmuyor diye herkesin anneliği çok başka cidden kınamak istemiyorum ama bu kadarına pes