2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benim bebeğim de 2 gündür çok sık uyanıyor. Atak diye düşünüyorum. Çünkü normalde akşam 9 da yatırıyorum. Sabah 4-5 te uyanır. Biraz mama veririm. 7 ye kadar uykusu devam eder. Ama dediğim gibi son iki gündür hiç anlamadığım şekilde sık sık uyanıyor. Her sabah dişe bakıyorum. Yok gelen giden.

Kızlar mama meme hikaye.Bebegin huy durumuna bağlı bu uyku.Benim bebeğim en başından beri geceleri mama alıyor.Bir kez uyandığı olmamıştır.illa birkaç kez uyanıyor.Burda @hersey guzel ‘in oğlusu örneğin çok güzel uyuyan bir bebek.sabahları 9 a kadar uyuduğundan bahsetmişti daha önce masallah. Yani hepsinin yapısı ayrı hiç mamayla alakası yok bence
Sanırım öyle ya :KK43:

Bende artık uykusu bozuksa atak ve dişten dolayı olduğunu anladım şu aralar yine düzenli olmamakla birlikte geçen haftalara göre daha rahat uyuyo çığlık atarak uyanmiyo en azından bebeğimi dinlemeye karar verdim Uyku Eğitimi dediğim benim için bu oldu Hazır olduğu zaman da kendiliğinden düzene girecek diye düşünüyorum şu an en çok bana ihtiyacı olduğu zaman, zamanla azalacak ve düzelecek şu an ne yapsam zor kabul edecek belkide o yüzden hiç zorlamaya gerek yok madamu nün dediği gibi her çocuk başka hepsine de maşallah 😍🙏🏻

Kızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi

Benim bebeğim de 2 gündür çok sık uyanıyor. Atak diye düşünüyorum. Çünkü normalde akşam 9 da yatırıyorum. Sabah 4-5 te uyanır. Biraz mama veririm. 7 ye kadar uykusu devam eder. Ama dediğim gibi son iki gündür hiç anlamadığım şekilde sık sık uyanıyor. Her sabah dişe bakıyorum. Yok gelen giden.
Distendi oğlumda 2gunde beri uyaniyor

Bizimde ilk sefer aynı böyle oldu sonra ters bir şekilde soktuk denizi görmedi ve deniz simidine oturttuk ve denizde uyuyakaldı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kızlar bebişlerinizi denize soktunuz mu tepkisi noldu? Bugün ilk defa denize götürdük ayağını soktuk korktu üstümüze tırmandı resmen titredi bi kaç kere denedik yok istemedi
i

Maalesef sevmedi sırtı dönük soktuk ama dalga sesi çokdu sanırım o etkiledi birdaha denemedik bile.

Kızlar bi komşu var burda çocuğuna fitil veriyomuş paranoks bebeği uyutup eşiyle dışarı çıkıyomuş ve bebek evde yalnız.. Şok oldum bi anne bebeğine bunu nasıl yapar diye
Bu nasıl bişey ya inanmak istemiyorum. Bazen tuvaletimi tutuyorum durmuyor diye herkesin anneliği çok başka cidden kınamak istemiyorum ama bu kadarına pes

Bu nasıl bişey ya inanmak istemiyorum. Bazen tuvaletimi tutuyorum durmuyor diye herkesin anneliği çok başka cidden kınamak istemiyorum ama bu kadarına pes
Annem anlatınca şok oldum.. Sürekli evde kavga ediyolarmış karı koca.. Adam kavga edince evden çıkıyomuş kadın sitede adamın peşine veriyomuş adam ilerledikçe site dışına çıkıyomuş ve ikizleri varmış o an bile çocuklar evde tek başına kalıyomuş.. Ben bugün kızdan gözümü ayırdım kapıya dayanıp ayagı kalkmaya çalışıyodu ödüm koptu düşecek diye

X