2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Muayene olurken kulağına baktı mı hiç doktor bazen kulak iltihabı da oluyor
Yakın zamanda kontrolü vardı kulağına da baktı, dişleri geliyor dedi. Zaten nezle de oldu hepsi üst üste geldi. Zor olan günler daha da zor geçiyor anlayacağın, neyse Rabbim daha büyük sağlık sorunları vermesin bugünlere de şükür diyoruz. Her geçen gün daha kötü oluyor sanki😀

Selamlar, benim kızım beşiğinde ayağı kalkmayı öğrendi. Yatarsa uyuyacak ama asla -bakın gerçekten- asla yatmak istemiyor. Sanırım ayakta uyumak istiyor...
Biz ne çektik bu uykudan ya, Allah başka dert vermesin sağlıklı olsunlar tabii de. Hamile olan herkese ilk dileğim sağlıklı, ikinci dileğim uykusu bol bebek sahibi olması olacak..

Kizlar nasılsıniz? Uzun zamandır bakamadım buraya. Büyük oğlanın okul kosturmacasi hiç bitmiyor. Küçükle kv ilgileniyor çoğunlukla. Zaten kucağıma falan alamıyorum. Sırt agrisindan. Çok huysuz bir ama çok tatlı bir bebek oldu. Kucakta durmak istiyor sürekli. Yere koyunca hep oyuncak istiyor sürekli değiştiriyor. Diş yok emekleme isteği yok. Bugun doktor kontrolümuz var bakalım ne dicek

Benim içinde zor bi geceydi sürekli kalktı yine :KK43: en son sabah 5 te uyandı bu saate kadar yarım yamalak uykular yaptırdım ben pertim :KK43:
Vallahi dün geceden ağrım vardı bel ağrısı. O olunca sabah kalkıp işe gidemiyorum o derece. Eşime dedim siz bakın gece ağlar yemek isterse benim gücüm yok. İse gitmezsem geç kalırsam öyle halden anlicak kimse yok. Tek başına olmak çok zor Allah yardımcınız olsun :KK43:

Selamlar, benim kızım beşiğinde ayağı kalkmayı öğrendi. Yatarsa uyuyacak ama asla -bakın gerçekten- asla yatmak istemiyor. Sanırım ayakta uyumak istiyor...
Biz ne çektik bu uykudan ya, Allah başka dert vermesin sağlıklı olsunlar tabii de. Hamile olan herkese ilk dileğim sağlıklı, ikinci dileğim uykusu bol bebek sahibi olması olacak..
Kesinlikle. Şuan hamile bir arkadaşım var bi kaç haftaya doğum yapacak benim halime bakınca korkuyorum diyor 😂 dedim belki senin ki uyur. Cidden belli mi olur bazı anneler rahat oluyor bazı bebekler hiç yormuyor

Şu grupda uyku sorunu çekmeyen anne sayısı 2-3 falan galiba 🥲

Kizlar nasılsıniz? Uzun zamandır bakamadım buraya. Büyük oğlanın okul kosturmacasi hiç bitmiyor. Küçükle kv ilgileniyor çoğunlukla. Zaten kucağıma falan alamıyorum. Sırt agrisindan. Çok huysuz bir ama çok tatlı bir bebek oldu. Kucakta durmak istiyor sürekli. Yere koyunca hep oyuncak istiyor sürekli değiştiriyor. Diş yok emekleme isteği yok. Bugun doktor kontrolümuz var bakalım ne dicek
Merhaba canım. Geçmiş olsun bel ağrın geçmedi mi daha?
Benim bebikte tüm oyuncaklardan sıkılıyor 😂 sürekli oyuncak değiştirip veriyorum en son mutfak eşyalarına geçtik

Vallahi dün geceden ağrım vardı bel ağrısı. O olunca sabah kalkıp işe gidemiyorum o derece. Eşime dedim siz bakın gece ağlar yemek isterse benim gücüm yok. İse gitmezsem geç kalırsam öyle halden anlicak kimse yok. Tek başına olmak çok zor Allah yardımcınız olsun :KK43:
Aslında şuan tek değilim ama gece uyanmalarında kendim bakıyorum. Bebeğim kimse de uyumak istemiyor bende huzursuz olmasın diye ben bakıyorum uykusu konusunda hep bende istemiyor kimse de uyumak.

X