- 6 Ağustos 2022
- 2.104
- 1.963
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.661
A Alliswell23 Benim oğlan da uyku arasını 5 6 saate çıkardı diyordum ya son günlerde ben 2 saat olduğu gibi ayağıma alıp sallıyorum 20 dk sonra fazla uyuyor çok direnmeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoknkendim yediririm valla saten işlerimi zor yapıyorum blw zamanı değil şimdi salatalık veriyorum yeter blw içinDene canım eline verirsen sabrına hakim ol burun deliğine bile soktu omleti
Meyve yiyor mu peki. Sevdiği bi yemek çeşidi varsa bi öğün ondan yap aç kalmasın yesin yada kıyma denedin mi yoğurtlu şeylerde bebekler seviyorlar. Muhallebi tarzı bebe bisküvili deneyebilirsinSlm kızlar maşallah çok güzel ek gıdalarla besliyorsunuz bebişleri maşallah benimki anne sütünden başka bişey yemiyor doyuyor mu aç mı kalıyor hiç bilmiyorum ama ek gıda istemiyor hiç. İlk başlarda çorba yoğurt kaşık mama falan az da olsa yiyordu ama şimdi hiç yemek istemiyor ben de çok zorlamak istemiyorum ama çok iştahsız olacak galiba napıcam ben
Bende geçen tereyağında soğan domates sosu üstüne kıyma kuskus biraz su pişirdim öyle de makarna gibi oldu sevdi bide makarna ile deneyimDaha önce almıştım sebzeli boncuk makarna onunla yaptım. Çok basit kıymayı yağda biraz çevirdim üstüne makarna su bu kadar yanına da yoğurt yedi
Arkadaşlar bebeğimin menüsünü genişletmek istiyorum. Hep aynı şeyleri yapıyormuşum gibi geliyor. Farklı şeyler denemek istiyorum. Öneri instagram sayfası falan var mı?
2 saatte bir mi uyutuyorsun artıkA Alliswell23 Benim oğlan da uyku arasını 5 6 saate çıkardı diyordum ya son günlerde ben 2 saat olduğu gibi ayağıma alıp sallıyorum 20 dk sonra fazla uyuyor çok direnmeden
Hahaha bence de mama sandalyesine yedirirken omletten düştü eline aldı sıvadı kendini de ortalığı da böyle kokan şeyler olunca çok kötü oluyorum bendeYoknkendim yediririm valla saten işlerimi zor yapıyorum blw zamanı değil şimdi salatalık veriyorum yeter blw için
Aynen 2 saat olduğunda yatırıyorum hemen2 saatte bir mi uyutuyorsun artık
Gece uykusu nasıl oldu pekiAynen 2 saat olduğunda yatırıyorum hemen
Meyveleri süzgeçte veriyorum yiyor genelde. Elde verince ağzına iri tane geldi mi boğulur gibi oluyor. Yoğurt başta severek yiyordu şimdi pekmez vs. ne katsam da çok aç değilse yemiyor. Sebze çorbası da az yiyordu onu da yemiyor artık hep çöp oldu. Bebe bisküvisi denemedim henüz ama umutlu değilim. Aynı benim ilk çocuk da böyleydi halen iştahsızMeyve yiyor mu peki. Sevdiği bi yemek çeşidi varsa bi öğün ondan yap aç kalmasın yesin yada kıyma denedin mi yoğurtlu şeylerde bebekler seviyorlar. Muhallebi tarzı bebe bisküvili deneyebilirsin
O nasıl oluyor acabaBen şuan kendim besliyorum bir haftaya kadar bu parmak besin dedikleri şeyi yapmaya çalışacağım
Benim oğlumda iri şeylerde bir boğulur gibi öğürmesi oluyordu deneye deneye alıştı hala taneli yiyemiyor ama ağzında çeviriyor baya emiyor kalanı tükürüyor ya da bekliyor ağzında ben takip ediyorum yemezse kendim çıkarıyorum böyle böyle alışacak napayım aylarca sıvı aldılar böyle tepkiler alıcaz umutsuzluk yok zamanla öğrenecek ler inşallahMeyveleri süzgeçte veriyorum yiyor genelde. Elde verince ağzına iri tane geldi mi boğulur gibi oluyor. Yoğurt başta severek yiyordu şimdi pekmez vs. ne katsam da çok aç değilse yemiyor. Sebze çorbası da az yiyordu onu da yemiyor artık hep çöp oldu. Bebe bisküvisi denemedim henüz ama umutlu değilim. Aynı benim ilk çocuk da böyleydi halen iştahsız
Şuan bir farkı yok ama gündüz en azından 20 dk uyutma yarım saat uyuması derken 1 saat kıçım yer görüyorGece uykusu nasıl oldu peki
Mesela havucu onun kavrayıp tutabileceği boyutta iki parmak arasına aldığında rahatla ezilecek yumuşaklıkta haşlayıp veriyoruz kendi yemeyi deniyorO nasıl oluyor acaba
Benimki de çorba hiç yemiyor çeşit çeşit denedim yemedi nedense. Kıyma balık vs dene bi deMeyveleri süzgeçte veriyorum yiyor genelde. Elde verince ağzına iri tane geldi mi boğulur gibi oluyor. Yoğurt başta severek yiyordu şimdi pekmez vs. ne katsam da çok aç değilse yemiyor. Sebze çorbası da az yiyordu onu da yemiyor artık hep çöp oldu. Bebe bisküvisi denemedim henüz ama umutlu değilim. Aynı benim ilk çocuk da böyleydi halen iştahsız
Buna da sevinelim ne yapalımŞuan bir farkı yok ama gündüz en azından 20 dk uyutma yarım saat uyuması derken 1 saat kıçım yer görüyor
Anaların çaresizliği iki seferdir dışarıda da sıkıntı çıkarıyor ya kucağa gelmek istiyor en son yolda ağlaya ağlaya eve geliyoruz bide öyle ağlıyor ki millet dönüp dönüp bakıyorBuna da sevinelim ne yapalım
Hahahah benimki de aynı bebek arabası ile gezmeye götürüyorum içinde ağlıyor çıkmak istiyor kucağıma almamı istiyor ne yapsak beğenmiyorlar gezmeye götürüyoruz gene yaranamıyoruzAnaların çaresizliği iki seferdir dışarıda da sıkıntı çıkarıyor ya kucağa gelmek istiyor en son yolda ağlaya ağlaya eve geliyoruz bide öyle ağlıyor ki millet dönüp dönüp bakıyor
Gerçekten neden bu kadar huysuzlar ya büyüyünce devam ediyor mu acaba nasıl tipler oluyor bu huysuz bebekler çevremde de herkes bana inat gibi benim çocuk çok sakindi varlığı yokluğu birdi anneleri varHahahah benimki de aynı bebek arabası ile gezmeye götürüyorum içinde ağlıyor çıkmak istiyor kucağıma almamı istiyor ne yapsak beğenmiyorlar gezmeye götürüyoruz gene yaranamıyoruz
Bugün parkta bi kadın 2 yaştan sonra rahatladım dedi 2 yaş diyince anlık bir şok geçirdimGerçekten neden bu kadar huysuzlar ya büyüyünce devam ediyor mu acaba nasıl tipler oluyor bu huysuz bebekler çevremde de herkes bana inat gibi benim çocuk çok sakindi varlığı yokluğu birdi anneleri var