- 4 Eylül 2024
- 152
- 127
- 18
- 32
Aynı durumda şu an bebeğim, çok geçmiş olsunKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
Anladım canım gündüz mama içince de aynısını yapıyor mu?Sütüm o kadar Az ki gece emzirmeyi denemedim o yüzden canım ya onu bilmiyorum ne tepki verir ama yine yırtınarak ağlar gibi geliyor
Hayır canım gündüz keyifle içiyorAnladım canım gündüz mama içince de aynısını yapıyor mu?
Blki de gece beslenmej istemiyor artık kilosu iyiyse senin için öok iyi olur bu durumHayır canım gündüz keyifle içiyor
Karismak gibi olmasin ama sütün artsin istiyorsan gece emzirmelisinSütüm o kadar Az ki gece emzirmeyi denemedim o yüzden canım ya onu bilmiyorum ne tepki verir ama yine yırtınarak ağlar gibi geliyor
Yani şöyle aslında gece mama vermeyi bırakmıştım emziriyordum sadece ama 30 dakikada 1 uyanmaya başladı ondan sonra ben de mamaya döndüm uykusu uzadıKarismak gibi olmasin ama sütün artsin istiyorsan gece emzirmelisin
Ben de öyle düşündüm belki de böyledir inşallah inşallahBlki de gece beslenmej istemiyor artık kilosu iyiyse senin için öok iyi olur bu durum
Bebeklerin günü gününe uymuyor ama bu da bir aşamadılar uyanrsa verirsin uyanmazsa uyusun zaten böyle böyle uyumaya alışacaklar oğlum 3 aylıkken geceleri güzel uyumaya başlaşmıştı ben o dönem çok emsirdim onu bazen o uyanmıyordu keşke ellemeseydim belki şuan geceleri uyuyan bir bebek olurdu anne olarak hep korkuyoruz aç kalır şu olur bu olur. Bunlar aç olsa ortalığı ayağa kaldırırBen de öyle düşündüm
Ben de öyle düşündüm belki de böyledir inşallah inşallah
Bi ara 2 aylıktı 6 saat uyumuştu niye böyle uyuyor diyip emzirdim bide ilk 3 ay kendi kalkmıyorsa en fazla 3 4 saat uyumasına izin verdim sonra alarm ile kalkıp emziriyordum belkide benim yaptığım şeyden böyle alıştı şimdi sürekli kalkıyorBebeklerin günü gününe uymuyor ama bu da bir aşamadılar uyanrsa verirsin uyanmazsa uyusun zaten böyle böyle uyumaya alışacaklar oğlum 3 aylıkken geceleri güzel uyumaya başlaşmıştı ben o dönem çok emsirdim onu bazen o uyanmıyordu keşke ellemeseydim belki şuan geceleri uyuyan bir bebek olurdu anne olarak hep korkuyoruz aç kalır şu olur bu olur. Bunlar aç olsa ortalığı ayağa kaldırır
Doğru diyorsun canım aç olsa susmadan ağlarBebeklerin günü gününe uymuyor ama bu da bir aşamadılar uyanrsa verirsin uyanmazsa uyusun zaten böyle böyle uyumaya alışacaklar oğlum 3 aylıkken geceleri güzel uyumaya başlaşmıştı ben o dönem çok emsirdim onu bazen o uyanmıyordu keşke ellemeseydim belki şuan geceleri uyuyan bir bebek olurdu anne olarak hep korkuyoruz aç kalır şu olur bu olur. Bunlar aç olsa ortalığı ayağa kaldırır
Aynen bende öyle yaBi ara 2 aylıktı 6 saat uyumuştu niye böyle uyuyor diyip emzirdim bide ilk 3 ay kendi kalkmıyorsa en fazla 3 4 saat uyumasına izin verdim sonra alarm ile kalkıp emziriyordum belkide benim yaptığım şeyden böyle alıştı şimdi sürekli kalkıyor
Muz al ıyısı bebe bıskuvısı formül mamdalya ez yedır püre yap vakumlu tama kavanoza yada çorba yap sıcağına kavanoza vakumlaKızlar uzun yolda araba da yolculuk yaparken bebeğe ne yediriyorsunuz ne hazırlıyorsunuz?
Ek gıdadan sınra uzun yola çıkmadım ama artık yanımda çorba taşıyorum termos aldım ebebektenKızlar uzun yolda araba da yolculuk yaparken bebeğe ne yediriyorsunuz ne hazırlıyorsunuz?
Ben mama verdim sadece yaKızlar uzun yolda araba da yolculuk yaparken bebeğe ne yediriyorsunuz ne hazırlıyorsunuz?
Şimdi tatildeyiz yazlığa geldik burada da kahvaltıyı yapmıyor bir türlü çorba verdim öğlen içmedi sonra püre yaptım onu da yemediBen mama verdim sadece ya
Almıyorsa ve açlık ağlaması yapmıyorsa bence zorlama, uyku en güzeliKızlar benimki de uzun zamandır gece mama içerken çıldırıyor ağlıyor bağırıyor asla ağzını açmıyor normalde 12.30 gibi mama verirdik bir de 4 gibi falan ama yok almıyor mamayı ben de saldım artık dün yine zorla verdim tek sefer 2.30 gibi başka vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?