- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.385
- 63
- 31
Ayy hakkaten nasıl doğum günü düşünüyorsunuz kızlarO olsın bu olsun diye diye yaş ları geldi
Etkiler bence sonuçta karın ağrısı şişkinlik hissi yaparBana da öyle geldi daha önceki diş çıkarken 2 3 gün boyu gece 10 kere kalkmıştı.
Kabızlıkta böyle uykuyu etkilermi acaba?
Bir yer tutmayı hiç düşünmedim yaz olsa da yapmam sanırım bebek ya arkadaşı yok bşeyi yok kendi kendime yapmış olucam gerek yok ama büyüdüğünde inşallah arkadaşlarıyla falan inşallah Allah nasip eder o günleriAyy hakkaten nasıl doğum günü düşünüyorsunuz kızlarkışa denk geliyo hastalık olur mu kalabaliga sokmak istemiyorum bı yandan da gelen gelir evde yapsam diyorum organizeyi nasıl yapcam ?
Bı yer tutsak pahalı olur ay bilemedim com mu dusunuyorumyalnız nasıl bağladım konuyu
Bende var yazları çekiyorum iyi oluyorKarartma perdesi kullanan var mı kızlar alacağım ama emin de olamıyorum
He bir de doğum için aldığım bazı süsler duruyor onlara ek olarak bişeyler alıp salonu süslemeyi düşünüyorum resimli bir pasta yaptırırım sanırım insta pastalarını sevmiyorum ben biraz klasikciyim galibaBir yer tutmayı hiç düşünmedim yaz olsa da yapmam sanırım bebek ya arkadaşı yok bşeyi yok kendi kendime yapmış olucam gerek yok ama büyüdüğünde inşallah arkadaşlarıyla falan inşallah Allah nasip eder o günlerieşimle oğlumun arasında 15 gün var ikisine bir mi yapsam ayrı mı yapsam bilmiyorum
Uykusuna bir etkisi oluyor mu senceBende var yazları çekiyorum iyi oluyor
He çocuk için sorduysan yok tamamen karanlık yapmıyorum oğlum sevmiyor öyle gündüz bile sadece güneşlik kapalı olur karartmam hiçUykusuna bir etkisi oluyor mu sence
Karartma perdesi kullanan var mı kızlar alacağım ama emin de olamıyorum
Bizim normal storumuz karartma canım oku kullanıyoruz bizim içinde iyi oluyorKarartma perdesi kullanan var mı kızlar alacağım ama emin de olamıyorum
Aynen çocuk için dedim yoksa bize yaz kış uyku mu kalmış ki karanlık aydınlık seçelimHe çocuk için sorduysan yok tamamen karanlık yapmıyorum oğlum sevmiyor öyle gündüz bile sadece güneşlik kapalı olur karartmam hiç
Aldım bakalım benimkinde bir işe yarayacak mıBen de kullanıyorum. Sağlıklı bi uyku için şart zaten.
İnşallah bize de yararBizim normal storumuz karartma canım oku kullanıyoruz bizim içinde iyi oluyor
Umarım yarar. Bu arada bilinebin aksine gündüz de karanlıkta uyutmak gerekiyor bebekleri aklınızda olsun :)Aldım bakalım benimkinde bir işe yarayacak mı
Doğumdan sonra kafam bi tık geriden geliyorAynen çocuk için dedim yoksa bize yaz kış uyku mu kalmış ki karanlık aydınlık seçelim
Perdeyi çekiyordum ama gündüz ister istemez aydınlık oluyorUmarım yarar. Bu arada bilinebin aksine gündüz de karanlıkta uyutmak gerekiyor bebekleri aklınızda olsun :)
Bazen insanlar soru soruyor benim kafam çalışmıyor diyorum o durumdayımDoğumdan sonra kafam bi tık geriden geliyor
Ahhaa al benden de o kadar doğumdan sonra işten çıkmasaydım nasıl çalışırdım diyorum o kadar her şeyi unutuyorum ki kesin kovulurdum bazı kadınlar çok mu güçlü yoksa biz mi dayanıksızız nasıl bişey anlamadım vallaBazen insanlar soru soruyor benim kafam çalışmıyor diyorum o durumdayım
Ben bide öğretmenim düşün çocuklara ne anlatırdım acabaAhhaa al benden de o kadar doğumdan sonra işten çıkmasaydım nasıl çalışırdım diyorum o kadar her şeyi unutuyorum ki kesin kovulurdum bazı kadınlar çok mu güçlü yoksa biz mi dayanıksızız nasıl bişey anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?