- 17 Nisan 2023
- 2.126
- 1.609
- 53
- 31
Çok şükür ciğerleri iyiymiş sürekli burnunu temizle canımKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür ciğerleri iyiymiş sürekli burnunu temizle canımKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
O zman da bu şirin halleri gidecek off bu nasıl dilemma böyleRahata erecek zaman bi geleydi
Çok geçmiş olsun canım diş çıkaracağı zmaan da benjmkinin burnu tıkanmışti inşallah hemen iyileşir emziriyorsan bol bol emzir diyolarKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
Merhaba ben doğal yolla hamile kaldım ama Memorial takipliydim amh değerim düşüktü tüp bebeğe gerek kalmadı
Bebek uyuyunca sessizce etrafi toparliyoruz. Gündüz uykusu cok kisa sadece duvarlari seyrediyorum bisey yapmak.icimden gelmiyor. Uyandiginda yanina bir iki oyuncak koyup kaciyorum uyku sersemi az oyalaniyor (15 dk) ben de mutfagi falan toparlayabiliyorum veya kendisine yemek hazirliyorumEv işi yapabiliyor musunuz sırrınız ne
Aaa aynı benBebek uyuyunca sessizce etrafi toparliyoruz. Gündüz uykusu cok kisa sadece duvarlari seyrediyorum bisey yapmak.icimden gelmiyor. Uyandiginda yanina bir iki oyuncak koyup kaciyorum uyku sersemi az oyalaniyor (15 dk) ben de mutfagi falan toparlayabiliyorum veya kendisine yemek hazirliyorum
Zaten bu kısa gündüz uykusu benim doğduğu günden beri yaram. Sabah erken kalk akşama kadar uyumaBebek uyuyunca sessizce etrafi toparliyoruz. Gündüz uykusu cok kisa sadece duvarlari seyrediyorum bisey yapmak.icimden gelmiyor. Uyandiginda yanina bir iki oyuncak koyup kaciyorum uyku sersemi az oyalaniyor (15 dk) ben de mutfagi falan toparlayabiliyorum veya kendisine yemek hazirliyorum
Benim düzensiz olduAdet olan kızlar adetiniz başlayınca eski döngünüze döndünüz mü yoksa bir süre düzensiz mi oluyor
Ay o hiç aklıma gelmedi iyi mi gelir kiGeçmiş olsun kuzum buhar ver
Burnu tıkalıysa nefes alamıyorsa mutlaka buhar ver canımAy o hiç aklıma gelmedi iyi mi gelir ki
Benim uykularda sorun yoktu. Ne zaman disler basladi o zaman sorunlar da basladi. Mesela dün berbatti ama evvelsi gün gayet iyi uyudu. Ben de öyle olunca diş sancisina bagladim. Gecer gider insalla uyku sorunlarimizZaten bu kısa gündüz uykusu benim doğduğu günden beri yaram. Sabah erken kalk akşama kadar uyuma
Bugün gittik 9200 olmuş kilosu boyu da 72 cmKızlar bebişlerin kilo boy durumları nasıl ? Biz kontrole gittik bugün
Geçmiş olsun canım ne önerdi bu durum içinKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
Üç gün takip artarsa kontrol.doktorumuz genelde hiçbir şey vermiyor böyle bir durumdaGeçmiş olsun canım ne önerdi bu durum için