- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.386
- 63
- 31
Ne kadar fazlanjz var ki özel napiyosunuz benim 4 kilo fazlam var özel bişey yapmıyorum zamanla bebiş hareketlendikce bende hareketlencem zaten diyeKızzz diyetteyim yoksa neler neler yapılır
Aman bebek aylardır hareketli ben de hiç oturmuyorum gitmedi fazlalıklarım bir türlü üzerine geldi hatta 66 ya kadar çıktım.suan 61 kiloyum.spor diyet bu kosturmacanın içinde.Ne kadar fazlanjz var ki özel napiyosunuz benim 4 kilo fazlam var özel bişey yapmıyorum zamanla bebiş hareketlendikce bende hareketlencem zaten diye
Ne marka aldın özellikle dikkat etmemiz gereken bişey var mıTahin aldım yarın deneyeceğim ilk kez nasıl verdiniz
Göbek rahatsız ediyor beni ya hamile kalmadan önce zauıftım zaten şuan kilom iyi aslında sadece göbek gitsin istiyorum oda sporsız zor kendimi zorlamaya korkuyorum sezeryanxan dolayıNe kadar fazlanjz var ki özel napiyosunuz benim 4 kilo fazlam var özel bişey yapmıyorum zamanla bebiş hareketlendikce bende hareketlencem zaten diye
Emziren annenin kilo verdiğine inanmıyorumAman bebek aylardır hareketli ben de hiç oturmuyorum gitmedi fazlalıklarım bir türlü üzerine geldi hatta 66 ya kadar çıktım.suan 61 kiloyum.spor diyet bu kosturmacanın içinde.bebeğim 6 ay emdi belki emzirme süreci devam etseydi giderdi ama maalesef
Hani öyleydi.Hani emzirmek bilmem kaç kalori yakmaya es değerdi her yerde öyle storylerEmziren annenin kilo verdiğine inanmıyorumdoğumdan çıktıktan sonra 1 kilo anca vermişimdir doğumda gidenler hariç yani ekstra hiç veremedim
Metin marka aldım ben içerik kısmında Yalnız susamdan mamüldür. Diye belirtiyor. Ama og naturalde falan da var tahinNe marka aldın özellikle dikkat etmemiz gereken bişey var mı
Benimki 7 7.30 da kalkıyordu 1 haftadır 6 6.30 arası ayakta6/7 arası
Benim için bu geçerli oldu hamile kalmadan önce 53 kiloydum hamileyken 62 oldum doğuma 62 ile girdim şimdi 46 47 kiloyumHani öyleydi.Hani emzirmek bilmem kaç kalori yakmaya es değerdi her yerde öyle storyler
Biz bu kadar benzemek zorunda mıyız arkadaşımGöbek rahatsız ediyor beni ya hamile kalmadan önce zauıftım zaten şuan kilom iyi aslında sadece göbek gitsin istiyorum oda sporsız zor kendimi zorlamaya korkuyorum sezeryanxan dolayı
Ayy ne güzel tarif deneyelimAkşam yemeği için bebikime tereyağında soğan ve domates sosu kavurup üstüne kuskus üstüne kıyma kaynamış su kısık ateşte pişirdim birazda kekik attım sevdi. Deneyebilirsiniz kızlar
Ne var şöyle 8 - 8.30 olsaBenimki 7 7.30 da kalkıyordu 1 haftadır 6 6.30 arası ayakta
4 kiloluk hemen verilir yedikçe almıyorsanız hiç dert etmeyinBiz bu kadar benzemek zorunda mıyız arkadaşımbnm göbek hep vardı doğumla birlikte iyice hamurlasti spor yapmaya bende korkuyorum kendiliğinden erimesini bekliyorum karbonhidrat yemezsem iyiyim yersem.sisiyorum.yoksa şu an eski pantolonlarıma zor da olsa girmeye başladım mesela ama tayt giyince çirkin duruyo yanların ve göbeğim doğumdan önce 54 tüm doğumda 72 yi gördüm kaynanam sağolsun 3 hafta boyunda tatlılar yaptı 66 ya anca düştüm yazdan sonra su an işte 58 e anca düştüm ama fazlam var bana göre çok fazla en az 54 olmam lazım ve göbeğin gitmesi lazim
Y3ni bir şey alırken hep tedirgin oluyorumMetin marka aldım ben içerik kısmında Yalnız susamdan mamüldür. Diye belirtiyor. Ama og naturalde falan da var tahin
Benimde göbeğim vardı öncedenBiz bu kadar benzemek zorunda mıyız arkadaşımbnm göbek hep vardı doğumla birlikte iyice hamurlasti spor yapmaya bende korkuyorum kendiliğinden erimesini bekliyorum karbonhidrat yemezsem iyiyim yersem.sisiyorum.yoksa şu an eski pantolonlarıma zor da olsa girmeye başladım mesela ama tayt giyince çirkin duruyo yanların ve göbeğim doğumdan önce 54 tüm doğumda 72 yi gördüm kaynanam sağolsun 3 hafta boyunda tatlılar yaptı 66 ya anca düştüm yazdan sonra su an işte 58 e anca düştüm ama fazlam var bana göre çok fazla en az 54 olmam lazım ve göbeğin gitmesi lazim
Ben de 47 kilo ile hamile kalıp 62 ile doğuma gittim, halen emziriyorum ve 44 kiloyum. Almaya çalışıyorum ama yokBenim için bu geçerli oldu hamile kalmadan önce 53 kiloydum hamileyken 62 oldum doğuma 62 ile girdim şimdi 46 47 kiloyum
Doğum nasıl oldu göbek kaldı mıBen de 47 kilo ile hamile kalıp 62 ile doğuma gittim, halen emziriyorum ve 44 kiloyum. Almaya çalışıyorum ama yok
Bende valla liposuction yaptircam gobegime diyorum hep yağlı çünkü kendim yakamiyorum önce bı yaksinlar ben koruyayim sonra,Benimde göbeğim vardı önceden54 kilo ile hamile kaldım ama 53 e düştüm 3 ayda sonra 68 69 arası doğuma gittim eve geldiğimde 60tım şimdi 58 59 değişiyor su çok içtiğim için sporsuz gideceğini düşünmüyorum ya şu büzük büzük göbekle4 oluyor ya öyle olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?