- 7 Kasım 2022
- 119
- 79
- 28
Yaa ne güzel maşallah oturmamasini dert ediyordunuz öyle hatırlıyorum şimdi yürümeye başlamış her gelişimi bebeklerde farklı oluyor demek kiBebeğimin henüz dişi çıkmadı ama bugün yürümeye başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ne güzel maşallah oturmamasini dert ediyordunuz öyle hatırlıyorum şimdi yürümeye başlamış her gelişimi bebeklerde farklı oluyor demek kiBebeğimin henüz dişi çıkmadı ama bugün yürümeye başladı
Bazı bebekler öyle ya benim mesela yaşımı 2 ay geçiyormuş çıktığında ama 3 4 birden çıkarmışım ateş ağrı olmadan.Kizlar merhaba bizde 11 aylık olduk, ama bebeğimin hiç dişi cikmadi daha yani beyazlik gözüküyor kabarık da ama çıkmadi.henüz bende endişelenmeye başladım açıkçası, yemesi içmesi gayet güzel gelişiminde problem yok hatta 4 adım falan atıyor sıralıyor ama bu diş ne zaman çıkacak acaba yaaa
Maşallah bizde yürüme yok 2 buçuk diş varBebeğimin henüz dişi çıkmadı ama bugün yürümeye başladı
Evetttt 8,5 aylıkken desteksiz oturabilmişti duygulandım siz bunu deyinceYaa ne güzel maşallah oturmamasini dert ediyordunuz öyle hatırlıyorum şimdi yürümeye başlamış her gelişimi bebeklerde farklı oluyor demek ki
Kuzum hiç beklemediğin bir anda oluyor bizim 1 günde gelişti her şey ama tabi düşecek diye her an elim üstünde şimdiMaşallah bizde yürüme yok 2 buçuk diş var
Benimki çok korkuyor ya seninkinde dr var mıydı o ellerimi çekiyorum ayakta dursun diye sanki bir yerini cimciklemişim gibi bir birden ağlıyorKuzum hiç beklemediğin bir anda oluyor bizim 1 günde gelişti her şey ama tabi düşecek diye her an elim üstünde şimdi
Yaa maşallah aniden mi oldu önceden sinyal veriyorlar mı? Kaç adım yürüyorBebeğimin henüz dişi çıkmadı ama bugün yürümeye başladı
Merhaba nasılsınız?Hayır tabiki de biz burda bi çok anneyle birbirimize destek olarak ilerledik inan benim gibi olan burda da anneler vardı onlar bizde de var diyince rahatladım normal olduğunu anladım bende
Bebiş korkmuyor da ben korkuyorum bizdeBenimki çok korkuyor ya seninkinde dr var mıydı o ellerimi çekiyorum ayakta dursun diye sanki bir yerini cimciklemişim gibi bir birden ağlıyor
Merhabalar teşekkürler siz nasılsınız?Merhaba nasılsınız?
Tekrar ben
Yarın görümcem kahvaltıya çağırdı..gitmeye karar verdim..
Herkesi uyardım biz gelince bebek yokmuş gibi davranın diye.
Nasıl bir yol izliyim sizce?
Ya şöyle sinyal verdi ; koltuktan tutunurken ellerini bırakıp bana doğru gelmeye çalışıyordu bende hep engel oluyordum bugün kardeşim engel olmamış bırakmış öyle olunca yürüdü . 10-15 adım attı bugünYaa maşallah aniden mi oldu önceden sinyal veriyorlar mı? Kaç adım yürüyor
Ohh maşallah baya da adım atmış, benimki bana doğru keyfi isteyince geliyor 1 2 adım sonra düşüyor, bi kaç kere ben kaldırdım yürümesi için geri oturmak istedi, ama desteksiz baya duruyor ayaktaYa şöyle sinyal verdi ; koltuktan tutunurken ellerini bırakıp bana doğru gelmeye çalışıyordu bende hep engel oluyordum bugün kardeşim engel olmamış bırakmış öyle olunca yürüdü . 10-15 adım attı bugün
O zaman sizinde yakındır canım yürümesiOhh maşallah baya da adım atmış, benimki bana doğru keyfi isteyince geliyor 1 2 adım sonra düşüyor, bi kaç kere ben kaldırdım yürümesi için geri oturmak istedi, ama desteksiz baya duruyor ayakta
Ben şimdiden strese girdim karnıma ağrılar girmeye başladı ama gideceğim alışmasını da istiyorum çünkü uyardım herkesi kucağınıza almayın sevmeye çalışmayın ilgi göstermeyin alışıncaya kadar dedim Bakalım bir gitcem yarın size durum güncellemesi yaparım belki eve koşa koşa dönücem Belki de oturacağım bakalım inşallahMerhabalar teşekkürler siz nasılsınız?
Kendinizle dikkatini çekecek oyuncaklar götürün yada görümcenizin evinde varsa oyuncaklarla dikkatini dağıtın biraz bide gerçekten uyarın çocuk sevmiyorsa zorla kucağa almaya sevmeye çalışmasınlar hem çocuk ağlamaktan perişan oluyor hemde biz anne olarak strese giriyoruz, biraz alışınca görümceniz değişik seveceği dikkatini çekeceği şeyleri göstersin konuştursun belki alışır
Hangi aşamaları kolay ki bu olsunBakalım bu yeni aşama nasıl olacak