• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kizlar merhaba bizde 11 aylık olduk, ama bebeğimin hiç dişi cikmadi daha yani beyazlik gözüküyor kabarık da ama çıkmadi.henüz bende endişelenmeye başladım açıkçası, yemesi içmesi gayet güzel gelişiminde problem yok hatta 4 adım falan atıyor sıralıyor ama bu diş ne zaman çıkacak acaba yaaa
Bazı bebekler öyle ya benim mesela yaşımı 2 ay geçiyormuş çıktığında ama 3 4 birden çıkarmışım ateş ağrı olmadan.

Hayır tabiki de biz burda bi çok anneyle birbirimize destek olarak ilerledik inan benim gibi olan burda da anneler vardı onlar bizde de var diyince rahatladım normal olduğunu anladım bende
Merhaba 👋 nasılsınız?
Tekrar ben 🥺🙂
Yarın görümcem kahvaltıya çağırdı..gitmeye karar verdim..
Herkesi uyardım biz gelince bebek yokmuş gibi davranın diye.
Nasıl bir yol izliyim sizce?

Merhaba 👋 nasılsınız?
Tekrar ben 🥺🙂
Yarın görümcem kahvaltıya çağırdı..gitmeye karar verdim..
Herkesi uyardım biz gelince bebek yokmuş gibi davranın diye.
Nasıl bir yol izliyim sizce?
Merhabalar teşekkürler siz nasılsınız?
Kendinizle dikkatini çekecek oyuncaklar götürün yada görümcenizin evinde varsa oyuncaklarla dikkatini dağıtın biraz bide gerçekten uyarın çocuk sevmiyorsa zorla kucağa almaya sevmeye çalışmasınlar hem çocuk ağlamaktan perişan oluyor hemde biz anne olarak strese giriyoruz, biraz alışınca görümceniz değişik seveceği dikkatini çekeceği şeyleri göstersin konuştursun belki alışır

Yaa maşallah 🧿 aniden mi oldu önceden sinyal veriyorlar mı? Kaç adım yürüyor
Ya şöyle sinyal verdi ; koltuktan tutunurken ellerini bırakıp bana doğru gelmeye çalışıyordu bende hep engel oluyordum bugün kardeşim engel olmamış bırakmış öyle olunca yürüdü . 10-15 adım attı bugün

Ya şöyle sinyal verdi ; koltuktan tutunurken ellerini bırakıp bana doğru gelmeye çalışıyordu bende hep engel oluyordum bugün kardeşim engel olmamış bırakmış öyle olunca yürüdü . 10-15 adım attı bugün
Ohh maşallah baya da adım atmış, benimki bana doğru keyfi isteyince geliyor 1 2 adım sonra düşüyor, bi kaç kere ben kaldırdım yürümesi için geri oturmak istedi, ama desteksiz baya duruyor ayakta

Merhabalar teşekkürler siz nasılsınız?
Kendinizle dikkatini çekecek oyuncaklar götürün yada görümcenizin evinde varsa oyuncaklarla dikkatini dağıtın biraz bide gerçekten uyarın çocuk sevmiyorsa zorla kucağa almaya sevmeye çalışmasınlar hem çocuk ağlamaktan perişan oluyor hemde biz anne olarak strese giriyoruz, biraz alışınca görümceniz değişik seveceği dikkatini çekeceği şeyleri göstersin konuştursun belki alışır
Ben şimdiden strese girdim karnıma ağrılar girmeye başladı ama gideceğim alışmasını da istiyorum çünkü uyardım herkesi kucağınıza almayın sevmeye çalışmayın ilgi göstermeyin alışıncaya kadar dedim Bakalım bir gitcem yarın size durum güncellemesi yaparım🥺🥺 belki eve koşa koşa dönücem Belki de oturacağım bakalım inşallah

Back