Benimki günde 2 uyku yapıyor yarım saatten 1 saat uyuyor.Kızlar bebeğimin uyku arası baya uzamıştı gündüz 3 4 saat uyumadan durabiliyordu 1 hafta önceye karar öyleydi bi kaç gündür o 1.5 2 saatte bir uykusu geliyor 20 dk uyuyor ancak niye böyle oldu anlamıyorum hemen uykusu geliyor
Ben kabuklarını soymadım direkt elimle küçük küçük bölüp verdim yuttu zaten zeytini damakla ezmesi baya zor kakasından çıkıyor sindiremediğiZeytin ezdim verdim sevmedi ya kabuklarını zor soydum hwralde bazılarında kabuk kaldı belki ondan sevmedi nasıl veriyorsunuz zeytini
Mama sandalyesinin altına büyük bir örtü seriyorum baya mıncıklıyor sürüyor ağzına götürmüyordu ilk gün ama bugün bile hemen farketti önce elledi sonra yedi. Yemekten sonra da saçı falan çok batmadıysa iyice yüzünü yıkıyorum onu kenara alıp mama sandalyesini falan temizliyorum evet yorucu ama doktorum kesinlikle bunu bir öğünde olsa yapmam gerektiğini söyledi. Ben de kahvaltı öğününde yapıyorum genelde katı şeyler yeniyor diye.Sabır gerektiriyor gerçekten. Her yerine sürmüyor mu yiyor mu peki
Ben tam buğday unu ve muzla yaptım biraz kendi mıncıkladı sonra ben küçük küçül bölüp yedirdim yediYedi mi yediyse nasıl yaptınız pankeki ? Biz keçiboynuzu unu ile sevemedik
Çok az cidden yaBenimki günde 2 uyku yapıyor yarım saatten 1 saat uyuyor.
Yarın tam buğdayla deneyeceğim keçi boynuzu unu boşa gitti sevmedikBen tam buğday unu ve muzla yaptım biraz kendi mıncıkladı sonra ben küçük küçül bölüp yedirdim yedi
37 çıktı olctugumde sadece yanagimi koyduğumda kafası sıcaktı normalden bide aşırı mızmızdı üstüme yapıştı demiştim uyku 0diKaç oldu ateşi. Osman hoca diş yüksek ateş yapmaz demişti bi hikayesinde
Ben kendimize yaptığım zaman yumurta koymuyorum. Tencereye iki yemek kaşığı un 3 4 yemek kaşığı yoğurt göz kararı pirinç su koyup çırparak karıştırıyorm koyulaşınca yağ ve nane eritip üstüne döküyorum çok güzel oluyo istersen haşlanmış nohut da atabilirsinYoğurtlu çorbaların terbiyesini yumurta ile mi yapıyorsun. Ya ben genelde bizim çorbalara da yumurta koyamıyorum aşırı kokuyo var mı acaba bunun bi yolu kendimiz içinde soruyorumyumurta koymadan nasıl terbiyesini yapabiliriz acaba yoğurt olan çorbaların
Kendine keçiboynuzu unli kek yap çok güzel oluyuYarın tam buğdayla deneyeceğim keçi boynuzu unu boşa gitti sevmedik
Kızzz diyetteyim yoksa neler neler yapılırKendine keçiboynuzu unli kek yap çok güzel oluyu
Ayy bende geçen hafta biraz boşlamıştım diyet işini bu hafta tekrardan sıfırladım kendimi, yol uzun daha da uzatmanın anlamı yok diye,Kızzz diyetteyim yoksa neler neler yapılır
Progestan iğne vurdurdunuzmu yada hap içiyor musun bebek tutunması için . 5ay boyunca kahve siyah geldi hergun günde 3 defa içtim yatman lazım . Sadece wc için kalktım.suan sağlıklı kucağına aldim.saglikli kucağına alın stres yapmayinArkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
6/7 arasıÇok az cidden yagüne kaçta başlıyor peki
Ben tahini 6 ayından beri kullanıyorum. Ya tahin keçiboynuzu özü karıştırarak veriyorum ya da meyveli sabah öğünlerinin içine ekliyorum göz kararı. Severek yiyorTahin aldım yarın deneyeceğim ilk kez nasıl verdiniz
Yarın sabah kahvaltıda vereyim o zamanBen tahini 6 ayından beri kullanıyorum. Ya tahin keçiboynuzu özü karıştırarak veriyorum ya da meyveli sabah öğünlerinin içine ekliyorum göz kararı. Severek yiyor
Afiyet şifa olsunYarın sabah kahvaltıda vereyim o zaman
Ben bir defa yaptım pankek sıkıp sıkıp yediAfiyet şifa olsuntahinin kalsiyum ve magnezyum değeri oldukça iyi bu sebeple her kahvaltısına mutlaka eklemeye çalışıyorum. Tahinli pankek de denedim ama benim kız henüz pankeke hazır değildi sanırım iki çiğneyip mıncırıp yere attı
İşte ne güzel sağlıklı olur şeker koymuyosun içine elma tarçın keçiboynuzu unu aynı kakaolu kek gibi oluyorKızzz diyetteyim yoksa neler neler yapılır
Canım denk hala devam mı diyete çok dirayetlisin gerçektenAyy bende geçen hafta biraz boşlamıştım diyet işini bu hafta tekrardan sıfırladım kendimi, yol uzun daha da uzatmanın anlamı yok diye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?