2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Düşme tehlikesi felan yok mu gece uyurken için güvenilir mi
images.jpeg
Bunda yatay pozisyonda yatıyor düşme tehlikesi tabii var kemerini bağlıyorum. Beşik bizim yatağa sıfır anne yanı seklinde besigin icine mecbur bunu koyuyorum yatagin ustunde oldugu icin dusse bile birşey olmaz. Kendim ettim kendim buldum diyebiliriz 🥲 büyüdükçe içine sığmıyor belki rahatsız olur da kendi bırakır diye bekliyorum 🥲

Eki Görüntüle 3483024 Bunda yatay pozisyonda yatıyor düşme tehlikesi tabii var kemerini bağlıyorum. Beşik bizim yatağa sıfır anne yanı seklinde besigin icine mecbur bunu koyuyorum yatagin ustunde oldugu icin dusse bile birşey olmaz. Kendim ettim kendim buldum diyebiliriz 🥲 büyüdükçe içine sığmıyor belki rahatsız olur da kendi bırakır diye bekliyorum 🥲
Umarım alışır beşiğine 🙏🏻 böyle zormuş cidden

Canım denk hala devam mı diyete çok dirayetlisin gerçekten 😍😍😍😍
Ara ara kaçsa da ve aile yanı tatillerinde biraz sekteye uğrasa da 12 kilo gitti çok şükür🤲 kaldı 10 12 kilo dediğim gibi yol uzun daha.
Bu arada benim 3 bebede hasta 😔😔 öksürük burun akıntısı vardı 3 ünde de yeni yeni toparlanıyorlar. Ne yetişkin ne çocuk kimse hasta olmasa keşke 🤲

Emziren annenin kilo verdiğine inanmıyorum 🤣🤣 doğumdan çıktıktan sonra 1 kilo anca vermişimdir doğumda gidenler hariç yani ekstra hiç veremedim
Bende inanmayanlardanım 🤣🤣 diğer ikisinde 2 sene emzirdim ama doğumda gidenden başka gitmemişti ama üzerine de almamıştım bunda 6 kilo gitmişti ben üzerine 2 kilo da almıştım. Bebe 3 aylıkken diyete başladım başlamasaydım neler olurdu acep :KK70:

Ara ara kaçsa da ve aile yanı tatillerinde biraz sekteye uğrasa da 12 kilo gitti çok şükür🤲 kaldı 10 12 kilo dediğim gibi yol uzun daha.
Bu arada benim 3 bebede hasta 😔😔 öksürük burun akıntısı vardı 3 ünde de yeni yeni toparlanıyorlar. Ne yetişkin ne çocuk kimse hasta olmasa keşke 🤲
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻

Kızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum

Akşam yemeği için bebikime tereyağında soğan ve domates sosu kavurup üstüne kuskus üstüne kıyma kaynamış su kısık ateşte pişirdim birazda kekik attım sevdi. Deneyebilirsiniz kızlar
Ben hala sıvı olmayan şeyleri vermiyorum ya eşimde başımda bık bık verme diyip duruyor geçen inat ettim balık verdim küçücük tıkandı gibi oldu

Ya kadallah sana tasuu. Ne anneler ne bebekler hasta olmasın bir an önce toparlanın inşallah gelmiş geçmiş olsun 😓🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar benim saçlarım bebeğim 3 aylıktı dökülmeye başladı son 1 aydır biraz durdu dökülmesi. İnanılmaz dökülüyordu avuç avuç. Şimdi farkettim bebek saçlarım çıkmış önlerde 😂 o kadar komik duruyorki ya her yerden küçük küçük saçlar çıkmış ne zaman uzar acaba çok komik böyle 😂

X