- 4 Ağustos 2022
- 5.231
- 2.565
- 103
Düşme tehlikesi felan yok mu gece uyurken için güvenilir miYok hani bebeklerin ayaklariyla cirpinip kendini salladığı şey 3 kademeli olan. Valla nasıl rahat ettiğini inan bende bilmiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşme tehlikesi felan yok mu gece uyurken için güvenilir miYok hani bebeklerin ayaklariyla cirpinip kendini salladığı şey 3 kademeli olan. Valla nasıl rahat ettiğini inan bende bilmiyorum...
Normal doğum oldu,hafif ayva göbeği gibi birazcık karnım varDoğum nasıl oldu göbek kaldı mı
Oo maşallah o kadarcık olsun güzel durur zatenNormal doğum oldu,hafif ayva göbeği gibi birazcık karnım var
Düşme tehlikesi felan yok mu gece uyurken için güvenilir mi
Nasılmış o ekmek ilk defa duydum resim atabilirmisin.O bebek ekmeğinden bende aldım benimki çorba sevmiyor çözemedim ya neden sevmediğini önceden tarhana ile kapya çorbasını çok severdi şimdi istemiyor hiç bir çorbayı yemiyor.
Ekmek bundan.Nasılmış o ekmek ilk defa duydum resim atabilirmisin.
Çorba yemiyorsa bı kaç gün sonra bidaha yapın.
Umarım alışır beşiğine böyle zormuş ciddenEki Görüntüle 3483024 Bunda yatay pozisyonda yatıyor düşme tehlikesi tabii var kemerini bağlıyorum. Beşik bizim yatağa sıfır anne yanı seklinde besigin icine mecbur bunu koyuyorum yatagin ustunde oldugu icin dusse bile birşey olmaz. Kendim ettim kendim buldum diyebiliriz büyüdükçe içine sığmıyor belki rahatsız olur da kendi bırakır diye bekliyorum
Ara ara kaçsa da ve aile yanı tatillerinde biraz sekteye uğrasa da 12 kilo gitti çok şükür kaldı 10 12 kilo dediğim gibi yol uzun daha.Canım denk hala devam mı diyete çok dirayetlisin gerçekten
Bende inanmayanlardanım diğer ikisinde 2 sene emzirdim ama doğumda gidenden başka gitmemişti ama üzerine de almamıştım bunda 6 kilo gitmişti ben üzerine 2 kilo da almıştım. Bebe 3 aylıkken diyete başladım başlamasaydım neler olurdu acepEmziren annenin kilo verdiğine inanmıyorum doğumdan çıktıktan sonra 1 kilo anca vermişimdir doğumda gidenler hariç yani ekstra hiç veremedim
Çok geçmiş olsun canımAra ara kaçsa da ve aile yanı tatillerinde biraz sekteye uğrasa da 12 kilo gitti çok şükür kaldı 10 12 kilo dediğim gibi yol uzun daha.
Bu arada benim 3 bebede hasta öksürük burun akıntısı vardı 3 ünde de yeni yeni toparlanıyorlar. Ne yetişkin ne çocuk kimse hasta olmasa keşke
İnşallah teşekkür ederimUmarım alışır beşiğine böyle zormuş cidden
değiştirmiyorum ben 12saate kadar sorun olmuyorKızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum
Ben hala sıvı olmayan şeyleri vermiyorum ya eşimde başımda bık bık verme diyip duruyor geçen inat ettim balık verdim küçücük tıkandı gibi olduAkşam yemeği için bebikime tereyağında soğan ve domates sosu kavurup üstüne kuskus üstüne kıyma kaynamış su kısık ateşte pişirdim birazda kekik attım sevdi. Deneyebilirsiniz kızlar
Ya kadallah sana tasuu. Ne anneler ne bebekler hasta olmasın bir an önce toparlanın inşallah gelmiş geçmiş olsunAra ara kaçsa da ve aile yanı tatillerinde biraz sekteye uğrasa da 12 kilo gitti çok şükür kaldı 10 12 kilo dediğim gibi yol uzun daha.
Bu arada benim 3 bebede hasta öksürük burun akıntısı vardı 3 ünde de yeni yeni toparlanıyorlar. Ne yetişkin ne çocuk kimse hasta olmasa keşke
Canım ufak ufak başlaman iyi olmuş, sonra çocuklarda çiğneme tenbelliği oluyor. Sen elinde ezip ezi ver. O ilk olduğu için öyle olmuştur.Ben hala sıvı olmayan şeyleri vermiyorum ya eşimde başımda bık bık verme diyip duruyor geçen inat ettim balık verdim küçücük tıkandı gibi oldu
Değiştirmiyorum sabah baya dolmuş oluyordu ama son 2 haftadır dolu olmuyor nedenseKızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum
Yavaş yavaş alıştır önce minik minik parçalar ver canım. Kıyma felan denemedin mi hiçBen hala sıvı olmayan şeyleri vermiyorum ya eşimde başımda bık bık verme diyip duruyor geçen inat ettim balık verdim küçücük tıkandı gibi oldu
Kıyma verdim ama çorbanın içinde verdim blendırdan geçirdim yaniYavaş yavaş alıştır önce minik minik parçalar ver canım. Kıyma felan denemedin mi hiç