- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.241
Kızlar et suyuna sebzeli şehriye çorbası sevildi içine buğday ruseymi atmıştım biraz da.Unla teryagıyla kıvamlandırdım çorbayı.Sasırtıcı bir şekilde sevildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeğim kendi yemek istiyor sürekli sürece biraz da bebek karar veriyor bence.Bazen biz ne yapmak istersek isteyelim kendisi yönlendiriyor.Biz bu süreçte biraz kendi yiyor biraz ben yediriyorum o şekilde ilerliyoruz.Ortalık perişan üst baş perisan her öğün sonrası ama kendine vermezsem de mızıldamaya başlıyor.Burnundan derin derin nefes alıp sinirleniyor bazen nasıl arındıracağım diye ellerim titriyor ama belli etmiyorum Allahım diyorum geçecek bu günler deBende bugün yayla çorbası yapayım diyorum anca tarhana veya sebze çorbası yiyo. Bide blw için erken buluyorum 9. Ayda başlarım diye düşünüyorum ama geç mi olur bilemedim daha bende salatalık vermedim pütürlü veriyorum ama eline versem havuç haşlayıp falan yer mi öyle acaba
Bizim de henüz dişimiz çıkmadı damaklar masallah epey kuvvetliAynen uzunlamasına damağıyla koparıyor emiyor atıyor aonra ama gelen aylarda bunu yapamıyorum damakları kuvvetlendi dişimiz yok bizim
Evet çok tehlikeli bir hastalık benim amca oğlum menenjite bağlı yüksek ateşten vefat etti. Allah korusunHımm ama ya bulaşırsa sakat falan bırakabiliyormuş diye duydum. Ondan korktum bende yoksa yaptırmayı hiç istemiyorum bende
Dişi çıkmayan 2 3 kişi kaldık rekora gidiyoruzBizim de henüz dişimiz çıkmadı damaklar masallah epey kuvvetli
Onu yapmadıysa menenjiti hiç yapmaz o zamanAllahalla benim sağlık ocağındaki ebe rotayı yapamayız biz deyince kendim yapmıştım. Menenjiti hiç yapmazlar heralde
Ona göre belirlersin 9. Ayda kızamık aşısı var diye doktor 10. Ayda yaparız menenjitin diğer dozunu dediO zaman bir iki ay sonra yaptırmaya başlayayım. 6. Ay aşıları ağır mı geçti peki. 9. Ay da kkk aşısı görünüyor bu seferde ona denk gelirse onu yaptırmayayım en iyisi
Bende bundan korkuyorum zaten mızmız huysuz bide menenjit olacaz diğer ay ne olacak bilmiyorumBen menenjite çok cesaret edemedim ya herkeste etkisi olmuyor tabi ama dirençli ateş yapıyor huysuzluk zaten benim çocuk yeteri kadar huysuz
Bizim diş var acaba yiyebilir mi bilmiyorumAynen uzunlamasına damağıyla koparıyor emiyor atıyor aonra ama gelen aylarda bunu yapamıyorum damakları kuvvetlendi dişimiz yok bizim
Kaç oldu ateşi. Osman hoca diş yüksek ateş yapmaz demişti bi hikayesindeDaha tam uzamadi canım üstten beyaz görünüyordu şimdi tıtır tıtır elime geliyo geçen salı ateşi çıkmıştı çok kötüydü bundanmis demekki
Yavaş yavaş alıştır yer ya dişi olmayan bebekler bile yiyorBizim diş var acaba yiyebilir mi bilmiyorum
Yoğurtlu çorbaların terbiyesini yumurta ile mi yapıyorsun. Ya ben genelde bizim çorbalara da yumurta koyamıyorum aşırı kokuyo var mı acaba bunun bi yolu kendimiz içinde soruyorum yumurta koymadan nasıl terbiyesini yapabiliriz acaba yoğurt olan çorbalarınBende bugün yayla çorbası yapayım diyorum anca tarhana veya sebze çorbası yiyo. Bide blw için erken buluyorum 9. Ayda başlarım diye düşünüyorum ama geç mi olur bilemedim daha bende salatalık vermedim pütürlü veriyorum ama eline versem havuç haşlayıp falan yer mi öyle acaba
Canımsın geçmiş olsun. Hasta olmayalım da bakalım bebitolara zaten mızık bizimkiler bide hasta halimizle hiç çekemeyizDün geceden beri midem ağrıyor oğlum hiç durmuyor hastayken öocuk bakmak öyle sor ki mideme kramp girince hareket bile edemiyorum
Deneyim uzunlamasına ince mi kesip vereyim salatalığıYavaş yavaş alıştır yer ya dişi olmayan bebekler bile yiyor
Aynen bencedeOnu yapmadıysa menenjiti hiç yapmaz o zaman
Aynen uzunlamasına çokta ince olmasınDeneyim uzunlamasına ince mi kesip vereyim salatalığı
Bende biraz ondan erteledim ya ilk yaptıracağımız zaman hastaydı işte sonra yine gidip yaptırabilirdik ama gözüm almadıBende bundan korkuyorum zaten mızmız huysuz bide menenjit olacaz diğer ay ne olacak bilmiyorum