2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bebeğimin uyku arası baya uzamıştı gündüz 3 4 saat uyumadan durabiliyordu 1 hafta önceye karar öyleydi bi kaç gündür o 1.5 2 saatte bir uykusu geliyor 20 dk uyuyor ancak niye böyle oldu anlamıyorum hemen uykusu geliyor
Benimki günde 2 uyku yapıyor yarım saatten 1 saat uyuyor.

Sabır gerektiriyor gerçekten. Her yerine sürmüyor mu yiyor mu peki
Mama sandalyesinin altına büyük bir örtü seriyorum baya mıncıklıyor sürüyor ağzına götürmüyordu ilk gün ama bugün bile hemen farketti önce elledi sonra yedi. Yemekten sonra da saçı falan çok batmadıysa iyice yüzünü yıkıyorum onu kenara alıp mama sandalyesini falan temizliyorum evet yorucu ama doktorum kesinlikle bunu bir öğünde olsa yapmam gerektiğini söyledi. Ben de kahvaltı öğününde yapıyorum genelde katı şeyler yeniyor diye.

Yoğurtlu çorbaların terbiyesini yumurta ile mi yapıyorsun. Ya ben genelde bizim çorbalara da yumurta koyamıyorum aşırı kokuyo var mı acaba bunun bi yolu kendimiz içinde soruyorum 😅 yumurta koymadan nasıl terbiyesini yapabiliriz acaba yoğurt olan çorbaların
Ben kendimize yaptığım zaman yumurta koymuyorum. Tencereye iki yemek kaşığı un 3 4 yemek kaşığı yoğurt göz kararı pirinç su koyup çırparak karıştırıyorm koyulaşınca yağ ve nane eritip üstüne döküyorum çok güzel oluyo istersen haşlanmış nohut da atabilirsin

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedieve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda prdi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Progestan iğne vurdurdunuzmu yada hap içiyor musun bebek tutunması için . 5ay boyunca kahve siyah geldi hergun günde 3 defa içtim yatman lazım . Sadece wc için kalktım.suan sağlıklı kucağına aldim.saglikli kucağına alın stres yapmayin

Yarın sabah kahvaltıda vereyim o zaman ☺️
Afiyet şifa olsun🙏🏻 tahinin kalsiyum ve magnezyum değeri oldukça iyi bu sebeple her kahvaltısına mutlaka eklemeye çalışıyorum. Tahinli pankek de denedim ama benim kız henüz pankeke hazır değildi sanırım iki çiğneyip mıncırıp yere attı😂

Afiyet şifa olsun🙏🏻 tahinin kalsiyum ve magnezyum değeri oldukça iyi bu sebeple her kahvaltısına mutlaka eklemeye çalışıyorum. Tahinli pankek de denedim ama benim kız henüz pankeke hazır değildi sanırım iki çiğneyip mıncırıp yere attı😂
Ben bir defa yaptım pankek sıkıp sıkıp yedi 😅

X